Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Απάντηση
sotiris!129

Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Δημοσίευση από sotiris!129 »

αχ βρε νεαρε ξερω πως ζηλευεις το πολυταλαντο ονομα μου! :lol:
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Δημοσίευση από Koutsofteros »

Απαιτώ που τους διαχειριστές να τιμωρήσουν τον Viszla...
H υπογραφή του αφήνει υπονοούμενα για το άτομο μου.... :evil: :cry:

@Georgios. Εννα είσιεν βάσην η θεωρεία σου, αν το εσκότωννα το φίδι. εν κανεί εκαμα το τζαι διάσημο. Αν ήταν όποτε εθωρούσαμεν φίδι (μαύρο) να ερκούμαστε σόλο...ήταν να τον κρεμμάσουμε τζαι κανεί.. :lol:
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

Viszla έγραψε:Καλή χρονια σε όλους παιδιά με Υγεία και χαρά..Εγω απο τις 9 κυριακές φέτος κυνήγησα τις 4 κανονικά (τις τεταρτες δεν μπορώ λογο δουλείας)..3 Κυριακές λόγο τις γέννησης του παιδιού μου και τες 2 τελευταίες λόγω κατάγματος του χεριού όταν γλίστρησα στο κυνήγι τελείωσε η σεζόν χωρίς να το καταλάβω..Ολα τα εκπαιδευτικα των σκύλων από το Φευρουάριο μέχρι τον Οκτώβριο 2 φορες την εβδομάδα για να κυνηγίσω 3 φορές.. Μακάρι να έχουμε την υγεία μας, και το κυνήγι είναι ένα χόμπυ που πρέπει να περνούμε ευχάριστα την ώρα μας και να μην αγχωνόμαστε αν δεν πέξαμε τίποτα και ο άλλος έπεξε και να δημιουργήτε ανταγωνησμός..Χαλαρά με υγεία και χαρά :D

φιλε vislza να σας ζησει το νεογεννητο μωρακι σας....να το χαιρεστε και παντα με υγεια.......κυνηγι 8α εχει παντα....μακαρι να ζησουμε πολλα χρονια να το χαιρομαστε......

περιμενω και εγω τη γεννηση του παιδιου μου σε λιγοτερο απο ενα μηνα....οποτε οτι προλαβω τωρα απο το κυνηγι της τζικλασ 8α ειναι καλο :D γτ μετα δεν με βλεπω να πηγαινω που8ενα :) :)
sotiris..
Full Member

Δημοσίευση από sotiris.. »

andreasana210326 έγραψε:
Viszla έγραψε:Καλή χρονια σε όλους παιδιά με Υγεία και χαρά..Εγω απο τις 9 κυριακές φέτος κυνήγησα τις 4 κανονικά (τις τεταρτες δεν μπορώ λογο δουλείας)..3 Κυριακές λόγο τις γέννησης του παιδιού μου και τες 2 τελευταίες λόγω κατάγματος του χεριού όταν γλίστρησα στο κυνήγι τελείωσε η σεζόν χωρίς να το καταλάβω..Ολα τα εκπαιδευτικα των σκύλων από το Φευρουάριο μέχρι τον Οκτώβριο 2 φορες την εβδομάδα για να κυνηγίσω 3 φορές.. Μακάρι να έχουμε την υγεία μας, και το κυνήγι είναι ένα χόμπυ που πρέπει να περνούμε ευχάριστα την ώρα μας και να μην αγχωνόμαστε αν δεν πέξαμε τίποτα και ο άλλος έπεξε και να δημιουργήτε ανταγωνησμός..Χαλαρά με υγεία και χαρά :D

φιλε vislza να σας ζησει το νεογεννητο μωρακι σας....να το χαιρεστε και παντα με υγεια.......κυνηγι 8α εχει παντα....μακαρι να ζησουμε πολλα χρονια να το χαιρομαστε......

περιμενω και εγω τη γεννηση του παιδιου μου σε λιγοτερο απο ενα μηνα....οποτε οτι προλαβω τωρα απο το κυνηγι της τζικλασ 8α ειναι καλο :D γτ μετα δεν με βλεπω να πηγαινω που8ενα :) :)
:o :o :o :o κρεμουες πιος ε να φερνει στο μορο :o ..συναδελφοι να σας ζισουν να τα χερεστε
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

Κοπελια εγω εκανονισα τα εννα γεννησουμε απριλη. Το πολλη να χασω λια εκπαιδευτικα :lol: :lol: :lol:
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Demetri5
Full Member

Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Δημοσίευση από Demetri5 »

christy2000 έγραψε:Κοπελια εγω εκανονισα τα εννα γεννησουμε απριλη. Το πολλη να χασω λια εκπαιδευτικα :lol: :lol: :lol:
Μα ντα που γινετε μες τουντο φορουμ της αγκαστρομενης; Θωρο κοφκουν οι χαρτουτσιες σας :-) τζαι εμεις γεννουμε μαρτη τζαι εκαμνα χαρα οτι εν θα χασω την σεζον αλλα εκανονισα τζαι εσπασα το χερι μου τζαι εχασα την μιση σεζον παλε!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

Viszla έγραψε:λόγο τις γέννησης του παιδιού μου
andreasana210326 έγραψε: περιμενω και εγω τη γεννηση του παιδιου μου σε λιγοτερο απο ενα μηνα....)
christy2000 έγραψε:Κοπελια εγω εκανονισα τα εννα γεννησουμε απριλη:
Demetri5 έγραψε:τζαι εμεις γεννουμε μαρτη
τζιε τουτα αποτελεσματα της σεζον ενουν.... να σας ζησουν και να τα χαιρεστε κοπελια
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

Αφου φετος εφκαλλαμεν τους λαους τζε επεζαν τους αλλοι επιαναμεν εσσο τζε εφκαλλαμεν τα πας τη γενεκα :lol: :lol: :lol:
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
sotiris..
Full Member

Δημοσίευση από sotiris.. »

ετζε εζιλεπσα τωρα λαλιτε να γινω τζε εγω πατερας στα 17 μου ?? :? :oops: 8-) αλλα εγω θελω να γεννηθη γενναρη για να τον περνω τζινιν μαζι μου τζε να εσει αδεια :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Artemis G. έγραψε:
Viszla έγραψε:λόγο τις γέννησης του παιδιού μου
andreasana210326 έγραψε: περιμενω και εγω τη γεννηση του παιδιου μου σε λιγοτερο απο ενα μηνα....)
christy2000 έγραψε:Κοπελια εγω εκανονισα τα εννα γεννησουμε απριλη:
Demetri5 έγραψε:τζαι εμεις γεννουμε μαρτη
Τέλος του Μάρτη
Προσέχουμε...για να έχουμε
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”