Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13
Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13
αχ βρε νεαρε ξερω πως ζηλευεις το πολυταλαντο ονομα μου! 

- Koutsofteros
- Full Member
Απαιτώ που τους διαχειριστές να τιμωρήσουν τον Viszla...
H υπογραφή του αφήνει υπονοούμενα για το άτομο μου....

@Georgios. Εννα είσιεν βάσην η θεωρεία σου, αν το εσκότωννα το φίδι. εν κανεί εκαμα το τζαι διάσημο. Αν ήταν όποτε εθωρούσαμεν φίδι (μαύρο) να ερκούμαστε σόλο...ήταν να τον κρεμμάσουμε τζαι κανεί..
H υπογραφή του αφήνει υπονοούμενα για το άτομο μου....

@Georgios. Εννα είσιεν βάσην η θεωρεία σου, αν το εσκότωννα το φίδι. εν κανεί εκαμα το τζαι διάσημο. Αν ήταν όποτε εθωρούσαμεν φίδι (μαύρο) να ερκούμαστε σόλο...ήταν να τον κρεμμάσουμε τζαι κανεί..

"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
- andreasana210326
Viszla έγραψε:Καλή χρονια σε όλους παιδιά με Υγεία και χαρά..Εγω απο τις 9 κυριακές φέτος κυνήγησα τις 4 κανονικά (τις τεταρτες δεν μπορώ λογο δουλείας)..3 Κυριακές λόγο τις γέννησης του παιδιού μου και τες 2 τελευταίες λόγω κατάγματος του χεριού όταν γλίστρησα στο κυνήγι τελείωσε η σεζόν χωρίς να το καταλάβω..Ολα τα εκπαιδευτικα των σκύλων από το Φευρουάριο μέχρι τον Οκτώβριο 2 φορες την εβδομάδα για να κυνηγίσω 3 φορές.. Μακάρι να έχουμε την υγεία μας, και το κυνήγι είναι ένα χόμπυ που πρέπει να περνούμε ευχάριστα την ώρα μας και να μην αγχωνόμαστε αν δεν πέξαμε τίποτα και ο άλλος έπεξε και να δημιουργήτε ανταγωνησμός..Χαλαρά με υγεία και χαρά
φιλε vislza να σας ζησει το νεογεννητο μωρακι σας....να το χαιρεστε και παντα με υγεια.......κυνηγι 8α εχει παντα....μακαρι να ζησουμε πολλα χρονια να το χαιρομαστε......
περιμενω και εγω τη γεννηση του παιδιου μου σε λιγοτερο απο ενα μηνα....οποτε οτι προλαβω τωρα απο το κυνηγι της τζικλασ 8α ειναι καλο

-
- Full Member
andreasana210326 έγραψε:Viszla έγραψε:Καλή χρονια σε όλους παιδιά με Υγεία και χαρά..Εγω απο τις 9 κυριακές φέτος κυνήγησα τις 4 κανονικά (τις τεταρτες δεν μπορώ λογο δουλείας)..3 Κυριακές λόγο τις γέννησης του παιδιού μου και τες 2 τελευταίες λόγω κατάγματος του χεριού όταν γλίστρησα στο κυνήγι τελείωσε η σεζόν χωρίς να το καταλάβω..Ολα τα εκπαιδευτικα των σκύλων από το Φευρουάριο μέχρι τον Οκτώβριο 2 φορες την εβδομάδα για να κυνηγίσω 3 φορές.. Μακάρι να έχουμε την υγεία μας, και το κυνήγι είναι ένα χόμπυ που πρέπει να περνούμε ευχάριστα την ώρα μας και να μην αγχωνόμαστε αν δεν πέξαμε τίποτα και ο άλλος έπεξε και να δημιουργήτε ανταγωνησμός..Χαλαρά με υγεία και χαρά
φιλε vislza να σας ζησει το νεογεννητο μωρακι σας....να το χαιρεστε και παντα με υγεια.......κυνηγι 8α εχει παντα....μακαρι να ζησουμε πολλα χρονια να το χαιρομαστε......
περιμενω και εγω τη γεννηση του παιδιου μου σε λιγοτερο απο ενα μηνα....οποτε οτι προλαβω τωρα απο το κυνηγι της τζικλασ 8α ειναι καλογτ μετα δεν με βλεπω να πηγαινω που8ενα
![]()

- christy2000
- Full Member
Κοπελια εγω εκανονισα τα εννα γεννησουμε απριλη. Το πολλη να χασω λια εκπαιδευτικα

ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
-
- Full Member
Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13
Μα ντα που γινετε μες τουντο φορουμ της αγκαστρομενης; Θωρο κοφκουν οι χαρτουτσιες σαςchristy2000 έγραψε:Κοπελια εγω εκανονισα τα εννα γεννησουμε απριλη. Το πολλη να χασω λια εκπαιδευτικα![]()
![]()

Sent from my iPhone using Tapatalk
- Artemis G.
- Full Member
Viszla έγραψε:λόγο τις γέννησης του παιδιού μου
andreasana210326 έγραψε: περιμενω και εγω τη γεννηση του παιδιου μου σε λιγοτερο απο ενα μηνα....)
christy2000 έγραψε:Κοπελια εγω εκανονισα τα εννα γεννησουμε απριλη:
τζιε τουτα αποτελεσματα της σεζον ενουν.... να σας ζησουν και να τα χαιρεστε κοπελιαDemetri5 έγραψε:τζαι εμεις γεννουμε μαρτη
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
- christy2000
- Full Member
Αφου φετος εφκαλλαμεν τους λαους τζε επεζαν τους αλλοι επιαναμεν εσσο τζε εφκαλλαμεν τα πας τη γενεκα

ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
-
- Full Member
ετζε εζιλεπσα τωρα λαλιτε να γινω τζε εγω πατερας στα 17 μου ??
αλλα εγω θελω να γεννηθη γενναρη για να τον περνω τζινιν μαζι μου τζε να εσει αδεια

- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Τέλος του ΜάρτηArtemis G. έγραψε:Viszla έγραψε:λόγο τις γέννησης του παιδιού μουandreasana210326 έγραψε: περιμενω και εγω τη γεννηση του παιδιου μου σε λιγοτερο απο ενα μηνα....)christy2000 έγραψε:Κοπελια εγω εκανονισα τα εννα γεννησουμε απριλη:Demetri5 έγραψε:τζαι εμεις γεννουμε μαρτη
Προσέχουμε...για να έχουμε