φυσιγγια nobel sport

Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Re: φυσιγγια nobel sport

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Πιο παλια που ανοιξαμε νομιζω ηταν αλλον πιστονι οχι αποσπωμενος πατος (Percorso).
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Ανοιξα μια τωρα και ειναι αποσπωμενος πατος! Δεν ξερω καμνουν πατεντες?

Επισης εχω μια που αγορασα περσυ το καλοκαιρι Percorso Caccia που ειναι ειδικη παραγγελια και ειναι 36γρ με Α1 μπαρουτι νομιζω. Επισης γραφει πανω Νο σκαγιων 4 και 6 αλλα οταν την ανοιξα δεν φαινονται 4 και 6 αλλα 6 και 8. Περιεργα πραματα! :o
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

ΦΩΤΟ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

Breda Pegaso έγραψε:Ανοιξα μια τωρα και ειναι αποσπωμενος πατος! Δεν ξερω καμνουν πατεντες?

Επισης εχω μια που αγορασα περσυ το καλοκαιρι Percorso Caccia που ειναι ειδικη παραγγελια και ειναι 36γρ με Α1 μπαρουτι νομιζω. Επισης γραφει πανω Νο σκαγιων 4 και 6 αλλα οταν την ανοιξα δεν φαινονται 4 και 6 αλλα 6 και 8. Περιεργα πραματα! :o
:shock: :shock: :shock: :shock:
Open mind for a different view.
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Πάνω που την είχαμε "σινιάρει"!!!
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Άνοιξα και εγώ μια τωρά. Όντως είναι αποσπώμενος, μάλλον από την προηγούμενη που είχα ανοίξει και είχα φυλαγμένη με πολλές άλλες θα είχε πέσει γιατί είναι ίδιο ακριβώς το πιστόνι. Άρα ίδιο ακριβώς πιστόνι με την lepre και colombo. Τα σκάγια δεν είναι τόσο ποιοτικά γι' αυτό άλλωστε έχει και την μισή τιμή της lepre. Αλλά και πάλι είναι ένα πάρα πολύ καλοφτιαγμένο φυσίγγιο.

Η πυρίτιδα Αθω μια χαρά είναι, είναι συμπαγές επειδή είναι διβασική.
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

nature έγραψε:Άνοιξα και εγώ μια τωρά. Όντως είναι αποσπώμενος, μάλλον από την προηγούμενη που είχα ανοίξει και είχα φυλαγμένη με πολλές άλλες θα είχε πέσει γιατί είναι ίδιο ακριβώς το πιστόνι. Άρα ίδιο ακριβώς πιστόνι με την lepre και colombo. Τα σκάγια δεν είναι τόσο ποιοτικά γι' αυτό άλλωστε έχει και την μισή τιμή της lepre. Αλλά και πάλι είναι ένα πάρα πολύ καλοφτιαγμένο φυσίγγιο.

Η πυρίτιδα Αθω μια χαρά είναι, είναι συμπαγές επειδή είναι διβασική.
Φιλε nature βρικα καμια 10 ρια caccia εκτος πακετου και συναμα θυμιθικα που τις ηβρα ,προτη κυριακη ενδυμικου πριν 3 χρονια στιν φασσα, εδοκε μου ο συντροφος καμια 20 ρια να τες δοκιμασο πραγματι τες φασσες επιανε τες το ρευμα .την επομενη εγορασα τες ιδιες για την τεταρτη αλλα καμια σχεση μετρια , ιδιο οπλο ιδιες καιρικες συνθικες .Τορα ανιξα μια που τες αλλες τζε θορο οτι το μπαρουτι ειναι διαφορετικο .
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

κοφκουν και ραφκουν...! εχει που εχουν αναμιχτο μεσα...!! παντως το πανω εν tecna!
KINIGOSS
Full Member

Δημοσίευση από KINIGOSS »

και μετα κατηγορουμεν τους κυπρεους οτι καμνουν μας πατεντες με τα υλικα γομοσεων ,ετο που ουλλοι το ιδιο πραμαν ειναι στο τελος
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Ιδιογομώσεις κοπέλια.
Πιάννει κανένας παραγγελίες???
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”