φυσιγγια nobel sport
- Breda Pegaso
Re: φυσιγγια nobel sport
Πιο παλια που ανοιξαμε νομιζω ηταν αλλον πιστονι οχι αποσπωμενος πατος (Percorso).
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Breda Pegaso
Ανοιξα μια τωρα και ειναι αποσπωμενος πατος! Δεν ξερω καμνουν πατεντες?
Επισης εχω μια που αγορασα περσυ το καλοκαιρι Percorso Caccia που ειναι ειδικη παραγγελια και ειναι 36γρ με Α1 μπαρουτι νομιζω. Επισης γραφει πανω Νο σκαγιων 4 και 6 αλλα οταν την ανοιξα δεν φαινονται 4 και 6 αλλα 6 και 8. Περιεργα πραματα!
Επισης εχω μια που αγορασα περσυ το καλοκαιρι Percorso Caccia που ειναι ειδικη παραγγελια και ειναι 36γρ με Α1 μπαρουτι νομιζω. Επισης γραφει πανω Νο σκαγιων 4 και 6 αλλα οταν την ανοιξα δεν φαινονται 4 και 6 αλλα 6 και 8. Περιεργα πραματα!

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Breda Pegaso
ΦΩΤΟ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Athos 1978
- Full Member
Breda Pegaso έγραψε:Ανοιξα μια τωρα και ειναι αποσπωμενος πατος! Δεν ξερω καμνουν πατεντες?

Open mind for a different view.
-
- Full Member
Πάνω που την είχαμε "σινιάρει"!!!
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-
- Full Member
Άνοιξα και εγώ μια τωρά. Όντως είναι αποσπώμενος, μάλλον από την προηγούμενη που είχα ανοίξει και είχα φυλαγμένη με πολλές άλλες θα είχε πέσει γιατί είναι ίδιο ακριβώς το πιστόνι. Άρα ίδιο ακριβώς πιστόνι με την lepre και colombo. Τα σκάγια δεν είναι τόσο ποιοτικά γι' αυτό άλλωστε έχει και την μισή τιμή της lepre. Αλλά και πάλι είναι ένα πάρα πολύ καλοφτιαγμένο φυσίγγιο.
Η πυρίτιδα Αθω μια χαρά είναι, είναι συμπαγές επειδή είναι διβασική.
- Athos 1978
- Full Member
Φιλε nature βρικα καμια 10 ρια caccia εκτος πακετου και συναμα θυμιθικα που τις ηβρα ,προτη κυριακη ενδυμικου πριν 3 χρονια στιν φασσα, εδοκε μου ο συντροφος καμια 20 ρια να τες δοκιμασο πραγματι τες φασσες επιανε τες το ρευμα .την επομενη εγορασα τες ιδιες για την τεταρτη αλλα καμια σχεση μετρια , ιδιο οπλο ιδιες καιρικες συνθικες .Τορα ανιξα μια που τες αλλες τζε θορο οτι το μπαρουτι ειναι διαφορετικο .nature έγραψε:Άνοιξα και εγώ μια τωρά. Όντως είναι αποσπώμενος, μάλλον από την προηγούμενη που είχα ανοίξει και είχα φυλαγμένη με πολλές άλλες θα είχε πέσει γιατί είναι ίδιο ακριβώς το πιστόνι. Άρα ίδιο ακριβώς πιστόνι με την lepre και colombo. Τα σκάγια δεν είναι τόσο ποιοτικά γι' αυτό άλλωστε έχει και την μισή τιμή της lepre. Αλλά και πάλι είναι ένα πάρα πολύ καλοφτιαγμένο φυσίγγιο.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Open mind for a different view.
- 682 GOLD E
- Full Member
κοφκουν και ραφκουν...! εχει που εχουν αναμιχτο μεσα...!! παντως το πανω εν tecna!
-
- Full Member
και μετα κατηγορουμεν τους κυπρεους οτι καμνουν μας πατεντες με τα υλικα γομοσεων ,ετο που ουλλοι το ιδιο πραμαν ειναι στο τελος
-
- Full Member
Ιδιογομώσεις κοπέλια.
Πιάννει κανένας παραγγελίες???
Πιάννει κανένας παραγγελίες???
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"