Τι εμπειρίες έχετε για τα Bettinsoli όπλα

Γιατρός

Re: Τι εμπειρίες έχετε για τα Bettinsoli όπλα

Δημοσίευση από Γιατρός »

GiorgosT έγραψε:Hahahahahahahahahahahahahahahaha
Φίλε χάρηκα που σε γνώρισα σήμερα

Μακάρι ναν καλά ο Σάββας Μ
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

vti-chris έγραψε:Εμένα εν τούτος που μου είπε ότι δεν σκοτώνει το όπλο μου!!!!!!!!!!!!

++++ είχε με 3 ώρες.....3 ΩΡΕΣ.....και έπριζε με.....&^%^$%$%# :evil: :evil: :evil: :evil:

Εννοείτε ότι εν εξαναπάτησα!!!!!!!!!!!!!!!!

Μια και φαρμακερή εμπειρία!!!!!!!!!!!!
Όταν μου είπε ότι το όπλο μου έχει πρόβλημα όπως όλα τα beretta και μπορεί με τα δικά του φυσίγγια να μειωθεί το πρόβλημα ενόμισα ειχε camera και ήμουν στον αόρατο φακό. Ακόμα και εγώ ο άσχετος...
Άβαταρ μέλους
vas.vas
Full Member

Δημοσίευση από vas.vas »

louisll έγραψε:
vti-chris έγραψε:Εμένα εν τούτος που μου είπε ότι δεν σκοτώνει το όπλο μου!!!!!!!!!!!!

++++ είχε με 3 ώρες.....3 ΩΡΕΣ.....και έπριζε με.....&^%^$%$%# :evil: :evil: :evil: :evil:

Εννοείτε ότι εν εξαναπάτησα!!!!!!!!!!!!!!!!

Μια και φαρμακερή εμπειρία!!!!!!!!!!!!
Όταν μου είπε ότι το όπλο μου έχει πρόβλημα όπως όλα τα beretta και μπορεί με τα δικά του φυσίγγια να μειωθεί το πρόβλημα ενόμισα ειχε camera και ήμουν στον αόρατο φακό. Ακόμα και εγώ ο άσχετος...
Πάντως τα όπλα τα bettinsoli έν πολλά καλά , εγώ έχω το συγκεκριμένο
Όπλο έχει 15 χρόνια τζιε είμαι πολλα ευχαριστημένος. Καλο σκοτωμα ,
Χωρίς προβλήματα και ελαφρύ. Τζιε οι χαρτουτζιες οι rio που φέρνει έν πολλα
Καλές ( έν λλιο ακριβές ). Απλώς ο άνθρωπος έν λλιο λαφαζανης τζιε στην προσπάθεια
Του να πουλήσει λαλει ότι θέλει.
Εγώ ψωνιζω που τζιαμε αλλα μόλις παει να μου πιάσει κουβέντα γίνουμε καπνός
( λαλω του οτι βιαζουμε) Διότι μιλά πολλα τζιε βαρκουμε τον.
Αλλα επαναλαμβάνω τα όπλα τα bettinsoli έν πολλα καλά τζιε αξίζουν
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athos 1978 την 14 Νοέμ 2013, 12:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Open mind for a different view.
spyros bettinsoli
Full Member

Δημοσίευση από spyros bettinsoli »

ε κοπελια η επικεφαλιδα χραφει τι εμπιριεσ εχετε για τα βεττινσολι οπλα. μπενουμε να δουμε τι αποπσισ σασ αλλα θορουμε τουλαχιστων οι κατοχοι να μασ πουν τισ αποπσεισ τουσ για τα οπλα
pavlos
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pavlos »

Εχω το bettinsoli overland. Το πηρα 1000 λιρες πριν 5 χρονια. Περι σκοτωματος δεν θα μιλησω διοτι ολα τα οπλα σκοτωνουν. Δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος διοτι αρκετες φορες δεν σκαζει το φυσσιγιο και εχασα 2 λαγους μεχρι τωρα και αρκετες τζικλες. Δεν εχω εμπιστοσυνη στο οπλο διοτι ξεκινας να πας κυνηγι και αγχωνεσαι εαν δεν θα παιξει το φυσιγγιο. Μου το εχει κανει και σε κυπριακα φυσιγγια αλλα και σε εξωτερικα! Επισης περσι σε μια εξορμηση μαγκοσε κυριολεκτικα δεν οπλιζε ουτε επαιζε. Με το οπλο μου εριξα ελαχιστα φυσιγγια μεχρι τωρα και συνεχως κανει προβληματα. Δεν το συνιστω. Υπαρχουν αλλες μαρκες που εβγαλαν ελαφρια οπλα και ειναι αξιοπιστα! Επισης ειναι πολυ ακριβα, προσωπικα τα κοστολογω μεχρι τα 1200 ευρο το καλητερο μοντελο!
spyros bettinsoli
Full Member

Δημοσίευση από spyros bettinsoli »

to pires se kanena idiko kai to kitaxe
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

pavlos έγραψε:Εχω το bettinsoli overland. Το πηρα 1000 λιρες πριν 5 χρονια. Περι σκοτωματος δεν θα μιλησω διοτι ολα τα οπλα σκοτωνουν. Δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος διοτι αρκετες φορες δεν σκαζει το φυσσιγιο . Επισης περσι σε μια εξορμηση μαγκοσε κυριολεκτικα δεν οπλιζε ουτε επαιζε. Με το οπλο μου εριξα ελαχιστα φυσιγγια μεχρι τωρα και συνεχως κανει προβληματα.
Ρε φιλε δεν ειμαι κατοχος του οπλου αλλα αυτο που κανει το δικο σου το πιο πιθανων να κολλησαν οι μηχανισμοι της σκανδαλης απο τα λαδια και τα νερα που εφαε το οπλο τοσα χρονια καλυτερα να το παρεις σε καποιο ειδικο οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω να το κοιταξει γιατι μου ετοιχε με αλλο οπλο το ιδιο και αυτος ηταν ο λογος.Αλλαξε μου σουστες και το καθαρισε και ηταν μια χαρα μετα
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
pavlos
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pavlos »

Ειλικρινα κουραστηκα να το παιρνω σε οπλουργους. Του αλλαξα και τις σουστες και καθε χρονο παει για σερβεις. Γιαυτο ειμαι πολυ απογοητευμενος απο το οπλο! περσι κοπηκε η σχαστηρια σαν κυνηγουσα. Να σημειωσω οτι κυνηγω λαγο και ελαχιστα τζικλες. Καθε χρονο παιζω συνολικα 1 κασια φυσιγγια περιπου. Το οπλο ειναι ελαχιστα χρησιμοποιημενο για να κανει τετοια προβληματα!
WAFFEN
Full Member

Δημοσίευση από WAFFEN »

η αποψη μου ειναι οτι ειναι υπερτιμημενα οπλα και πιστευω οτι δεν επρεπε να ξεπερνουν τα 1000-1100. ειναι φυσικο καποια να παρουσιασουν προβληματα και ειναι πολυ πιθανο σε τετοιας ποιοτητας οπλα λογω ποιοτητας υλικων και κατασκευης.
Τωρα, οσον αφορα το Κυπριακο σλοκαν περι οπλα που σκοτωνουν, δεν θελω να το ξανασχολιασω διοτι ειναι Κυπριακη εφευρεση και προς Θεου να μην το ακουσουν ανθρωποι που καταλαβαινουν εντος και εκτος Κυπρου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”