Φίλε χάρηκα που σε γνώρισα σήμεραGiorgosT έγραψε:Hahahahahahahahahahahahahahahaha
Μακάρι ναν καλά ο Σάββας Μ
Φίλε χάρηκα που σε γνώρισα σήμεραGiorgosT έγραψε:Hahahahahahahahahahahahahahahaha
Όταν μου είπε ότι το όπλο μου έχει πρόβλημα όπως όλα τα beretta και μπορεί με τα δικά του φυσίγγια να μειωθεί το πρόβλημα ενόμισα ειχε camera και ήμουν στον αόρατο φακό. Ακόμα και εγώ ο άσχετος...vti-chris έγραψε:Εμένα εν τούτος που μου είπε ότι δεν σκοτώνει το όπλο μου!!!!!!!!!!!!
++++ είχε με 3 ώρες.....3 ΩΡΕΣ.....και έπριζε με.....&^%^$%$%#![]()
![]()
![]()
![]()
Εννοείτε ότι εν εξαναπάτησα!!!!!!!!!!!!!!!!
Μια και φαρμακερή εμπειρία!!!!!!!!!!!!
Πάντως τα όπλα τα bettinsoli έν πολλά καλά , εγώ έχω το συγκεκριμένοlouisll έγραψε:Όταν μου είπε ότι το όπλο μου έχει πρόβλημα όπως όλα τα beretta και μπορεί με τα δικά του φυσίγγια να μειωθεί το πρόβλημα ενόμισα ειχε camera και ήμουν στον αόρατο φακό. Ακόμα και εγώ ο άσχετος...vti-chris έγραψε:Εμένα εν τούτος που μου είπε ότι δεν σκοτώνει το όπλο μου!!!!!!!!!!!!
++++ είχε με 3 ώρες.....3 ΩΡΕΣ.....και έπριζε με.....&^%^$%$%#![]()
![]()
![]()
![]()
Εννοείτε ότι εν εξαναπάτησα!!!!!!!!!!!!!!!!
Μια και φαρμακερή εμπειρία!!!!!!!!!!!!
Ρε φιλε δεν ειμαι κατοχος του οπλου αλλα αυτο που κανει το δικο σου το πιο πιθανων να κολλησαν οι μηχανισμοι της σκανδαλης απο τα λαδια και τα νερα που εφαε το οπλο τοσα χρονια καλυτερα να το παρεις σε καποιο ειδικο οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω να το κοιταξει γιατι μου ετοιχε με αλλο οπλο το ιδιο και αυτος ηταν ο λογος.Αλλαξε μου σουστες και το καθαρισε και ηταν μια χαρα μεταpavlos έγραψε:Εχω το bettinsoli overland. Το πηρα 1000 λιρες πριν 5 χρονια. Περι σκοτωματος δεν θα μιλησω διοτι ολα τα οπλα σκοτωνουν. Δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος διοτι αρκετες φορες δεν σκαζει το φυσσιγιο . Επισης περσι σε μια εξορμηση μαγκοσε κυριολεκτικα δεν οπλιζε ουτε επαιζε. Με το οπλο μου εριξα ελαχιστα φυσιγγια μεχρι τωρα και συνεχως κανει προβληματα.