Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

εννα εχεις απολυτο δικαιο φιλε μου αλλα δυστηχως καμνουμας το εμας που εν πειραζουμε κανενα!
αχαπαρους γεματος ο τοπος ξερες τι σημενη να καμνεις παγανια παστον γκεμο και οταν πιαει μαλαι ο σκυλλος ο αλλος να πιεννη 20 μετρα μπροστα σου μες τον δρομο και να συρνει πετρες να συκωση το λαο πρωτος?

εχτες καποιος κυριος μου ζητησε να παρω το σκυλλο κοντα επειδη εχασε 1 περδικη! λαλω του μαστρε εν ιχνιλατης εν τραβα παστους περτικους να ερτω εγω να σε βοηθησω λαλει μου ο παρεεας εν καμνει πεταξετον!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

ANTROS BREDA έγραψε: εχτες καποιος κυριος μου ζητησε να παρω το σκυλλο κοντα επειδη εχασε 1 περδικη! λαλω του μαστρε εν ιχνιλατης εν τραβα παστους περτικους να ερτω εγω να σε βοηθησω λαλει μου ο παρεεας εν καμνει πεταξετον!
:lol: :lol: :lol: :lol: Εδιπλώθηκα που το γέλιο

Πεταξε τον Αντρέα, για όνομα του Θεού! Γίνεται να μεν βρίσκει πέρτικο; Τι τον έσσεις; μόνο για να τον ταΐζεις; :lol:
Ηντα άχρηστοι και αδαείς υπάρχουν μες τουντον τόπο ρε γ@μ@το, οποιος του κ@υ...ει πιάνει 1 σσιπέτο κ φκάλει 1 άδεια κ γίνεται τσινιός

Και διούν και συμβουλές θέμας εν τους κανει να κρύψουν να μάθουν 5-6 πράματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitris την 09 Νοέμ 2015, 14:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

ANTROS BREDA έγραψε:εννα εχεις απολυτο δικαιο φιλε μου αλλα δυστηχως καμνουμας το εμας που εν πειραζουμε κανενα!
αχαπαρους γεματος ο τοπος ξερες τι σημενη να καμνεις παγανια παστον γκεμο και οταν πιαει μαλαι ο σκυλλος ο αλλος να πιεννη 20 μετρα μπροστα σου μες τον δρομο και να συρνει πετρες να συκωση το λαο πρωτος?

εχτες καποιος κυριος μου ζητησε να παρω το σκυλλο κοντα επειδη εχασε 1 περδικη! λαλω του μαστρε εν ιχνιλατης εν τραβα παστους περτικους να ερτω εγω να σε βοηθησω λαλει μου ο παρεεας εν καμνει πεταξετον!
Δυστηχως φιλε Αντρο εγεμωσεν ο τοπος μαστροκυνηγους και παλλικαραδες...
Εχτες ηρτεν ένα γερουδι και εκατσε ακριβως μπροστα μου...στα 10 μετρα...εν εκαταλβα στην αρχη πως ηταν ηλικιωμένος και πηγα σιγα κοντα του να του πω ευγενικα ότι ειμαστε κοντα...όταν του εκοντεψα εκαθετουν ο γεριμος πανω σε μια πετρα και θα ηταν το λιγοτερο 75-80 χρονων...λαλει μου εκατσα κοντα σου γιε μου ξερω το αλλα εν μπορω να περασω τον ποταμο...μεν φοασαι και ε θα σου κοψω πουλι...μα το Θεο αντραπηκα μονο και μονο που μου εμιλησε ετσι...λαλω του κυριε ελεησον μαστρε μου κατσε τζιαμε που εισαι τζαι περιμενε να παω να σου φερω την καρεκλουα μου...ετσι και αλλιως εγω ε καθουμαι...είμαι μια χαρα λαλει μου.εκατσεν ως τις 9 και εφυγε...αμα σου το καμνει όμως ο άλλος τουτο γιατι νιωθει παλλικαρι και εξυπνος...τζιαμε ε θωρω μπροστα μου που τα νευρα μου....
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

μπραβο φιλε μου εισαι λεβεντης!!!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Κοπέλια η φάσσα θέλει πολλήν υπομονή, οι παραπάνω εν την έχουν τζιαί εν τους αδικώ. Είναι σαν το ψάρεμα ας πούμε, οι παραπάνω πάσιν μόνο άμα σπάσουν τα κλουβιά με τες τσιπούρες τζιαί τα λαβράκια :lol:
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

MARIOSE έγραψε:Κοπέλια η φάσσα θέλει πολλήν υπομονή, οι παραπάνω εν την έχουν τζιαί εν τους αδικώ. Είναι σαν το ψάρεμα ας πούμε, οι παραπάνω πάσιν μόνο άμα σπάσουν τα κλουβιά με τες τσιπούρες τζιαί τα λαβράκια :lol:
Περιμενω να περασει ο καιρος να πιαει η κακοκαιρια και η κρυαδα...και τζιαμε είναι που θα κυνηγησουμε όπως πρεπει...και με οσους πρεπει...

Ατε να δουμε την Τεταρτη αν είναι καλυτερα τα πραματα...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

MARIOSE έγραψε:Κοπέλια η φάσσα θέλει πολλήν υπομονή, οι παραπάνω εν την έχουν τζιαί εν τους αδικώ. Είναι σαν το ψάρεμα ας πούμε, οι παραπάνω πάσιν μόνο άμα σπάσουν τα κλουβιά με τες τσιπούρες τζιαί τα λαβράκια :lol:
indeed!!!! True story!
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΕ ΜΟΥ ΠΟΛΛΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ!
ΤΩΡΑ ΤΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΓΕΜΩΣΑΝ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΔΗΘΕΝ ΦΑΣΣΑΡΙΕΣ........ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟΙ ΜΙΝΗΣΚΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟΥΤΟΥΣ ΥΣΤΕΡΑ ΠΟΥ 1-2 ΕΦΤΟΜΑΕΣ ΠΟΥ ΕΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΜΕΣ ΤΑ ΒΟΥΝΑ. ΠΟΥΝΤΟΥΣ???ΣΤΕΣ ΤΡΑΧΙΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΣ ΤΖΙΚΛΕΣ ΟΙ ΦΑΣΣΑΡΙΕΣ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ :D
ΕΠΕΙΔΗ ΕΝ ΓΡΑΦΩ ΣΥΧΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ.
1η κυριακη= 12 φασσες + 1 περδικι.... εχασα και 5 φασσες λογω δυσβατου τοπου
1η τεταρτη= 2 φασσες..... εχασα 1 φασσα και 1 περδικι
2η κυριακη= 1 φασσα + 1 φραγκολινα .... εχασα 1 φασσα
ΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΩΡΑ ΕΝ ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΣΣΑ .....ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΕΡΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ 8-) 8-) 8-)
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΕ ΜΟΥ ΠΟΛΛΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ!
ΤΩΡΑ ΤΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΓΕΜΩΣΑΝ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΔΗΘΕΝ ΦΑΣΣΑΡΙΕΣ........ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟΙ ΜΙΝΗΣΚΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟΥΤΟΥΣ ΥΣΤΕΡΑ ΠΟΥ 1-2 ΕΦΤΟΜΑΕΣ ΠΟΥ ΕΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΜΕΣ ΤΑ ΒΟΥΝΑ. ΠΟΥΝΤΟΥΣ???ΣΤΕΣ ΤΡΑΧΙΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΣ ΤΖΙΚΛΕΣ ΟΙ ΦΑΣΣΑΡΙΕΣ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ :D
ΕΠΕΙΔΗ ΕΝ ΓΡΑΦΩ ΣΥΧΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ.
1η κυριακη= 12 φασσες + 1 περδικι.... εχασα και 5 φασσες λογω δυσβατου τοπου
1η τεταρτη= 2 φασσες..... εχασα 1 φασσα και 1 περδικι
2η κυριακη= 1 φασσα + 1 φραγκολινα .... εχασα 1 φασσα
ΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΩΡΑ ΕΝ ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΣΣΑ .....ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΕΡΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ 8-) 8-) 8-)
ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ :D ...ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....ΥΠΟΜΟΝΗ... ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ;)
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ωραίος Χρίστο!!

Τι πιο ωραίο πράμα να περιμένω τες κυρίες μες το βουνό! Ειδικά άμα χαλά ο καιρός το απολαμβάνω περισσότερο τζιαί εγώ φίλε Baikal! Φυσικά δεν σημαίνει ότι πιάνω τζιαί έναν τόνον φάσσες ρε κοπέλια, να μεν τα συγχίζουμεν τα 2! Έτο καμιά μέσα μέσα, εν η διαδικασία τζιαί η ηρεμία που μετρά για εμένα (+ τζίνον το βασιλικό το πέταμα ρε γμτ :D )
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”