Όμως η φάσσα αρέσκει μου πολλά Πανίκο, εν την αφήνω εύκολα

ΥΓ: Οι μουρμούρες περιμένουν με ξέρω το

Εμένα;MARIOSE έγραψε: ΥΓ: Οι μουρμούρες περιμένουν με ξέρω το![]()
Ευχομαι να πανε ολα καλα φιλε. Εκαταντησαν μαστιγα οι γεριμες. Tην σκοτωσατε??gptochos έγραψε:Εμείς 2 Περδικια εγώ και 2 ο πατέρας μου την πρώτη Κυριακή. Εχαρήκαμε όμως τες φέρμες του Ρεξ.
Εκτές 2 περδίκια ο πατέρας μου αλλά δυστυχώς είχαμε συναπάντημα με μια φίνα που δάγκωσε το σκυλί πάνω στο αυτί. Ελπίζω να τον επρολάβαμε. Τυχερόι πάς στην ατυχία μας βρεθηκαμε με τον Κτηνίατρο στον αυτοκινητόδρομο και του έδωσε ορό και του έβαλε ενέσεις. Τωρά περιμένουμε με την θεραπευτική αγωγή μέσα στις επόμενες 3 μέρες να δούμε πως θα πάει το σκυλί.
Ευχαριστώ φίλε να σαι καλά. Ναι την σκοτώσαμε.andreasana210326 έγραψε:Ευχομαι να πανε ολα καλα φιλε. Εκαταντησαν μαστιγα οι γεριμες. Tην σκοτωσατε??gptochos έγραψε:Εμείς 2 Περδικια εγώ και 2 ο πατέρας μου την πρώτη Κυριακή. Εχαρήκαμε όμως τες φέρμες του Ρεξ.
Εκτές 2 περδίκια ο πατέρας μου αλλά δυστυχώς είχαμε συναπάντημα με μια φίνα που δάγκωσε το σκυλί πάνω στο αυτί. Ελπίζω να τον επρολάβαμε. Τυχερόι πάς στην ατυχία μας βρεθηκαμε με τον Κτηνίατρο στον αυτοκινητόδρομο και του έδωσε ορό και του έβαλε ενέσεις. Τωρά περιμένουμε με την θεραπευτική αγωγή μέσα στις επόμενες 3 μέρες να δούμε πως θα πάει το σκυλί.