Πρώτη εξόρμηση 2015- Ποια φυσίγγια?

Απάντηση
savvis25
Full Member

Re: Πρώτη εξόρμηση 2015- Ποια φυσίγγια?

Δημοσίευση από savvis25 »

Το Κανόνι :D

http://i1276.photobucket.com/albums/y47 ... x4j8nr.jpg

Τα πυρομαχικά
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

1 Like από εμένα για το κανόνι!!!!
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Δημοσίευση από kyriakos304 »

Το παιδί ο Σαββις αρεσκει μου πολλα.
Ομορφα και νουσιμα

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
savvis25
Full Member

Δημοσίευση από savvis25 »

ΣΠΥΡΟΟΟΟ Για να μη σου ρίξω 2 στερήσεις εξόδου (κυνηγιου :ρ ) να φροντίσεις να με προμηθευσεις σύντομα με καπελάκι πορτοκαλί του συλλόγου!!
Κυριάκο μου Επειδή θα κάμω αρκετό περπάτημα (περίπου για 2,5 ώρες μόνος και χωρίς σκύλο σε απότομες κορφές) πρέπει να travel light και να ξέρω τί ακριβώς βαζω στο κανόνι και για πιο σκοπό!
Καλα να πάμε και ακόμη καλύτερα να επιστρέψουμε με μπόλικη κούραση αλλά και όρεξη για εξιστόρηση των γεγονότων της ημέρας και όχι για "φουμισια"!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

οι καινούργιες οι victory πρασινες 36γρ με το B&P ηταν πραγματικα εκπληκτικες. Όλα τα πουλια τα καρπωθηκα με αυτή και όλα κεραυνοβολημένα! Με μια μικρη αλλαγη εκαναν πραγματικα αριστούργημα στη victory!!!

Μακαρι να συνεχισουν με τέτοιες αλλαγες και θα πουμε αντιο στα εξωτερικα φυσίγγια μια και καλη
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

savvis25 έγραψε:ΣΠΥΡΟΟΟΟ Για να μη σου ρίξω 2 στερήσεις εξόδου (κυνηγιου :ρ ) να φροντίσεις να με προμηθευσεις σύντομα με καπελάκι πορτοκαλί του συλλόγου!!
Κυριάκο μου Επειδή θα κάμω αρκετό περπάτημα (περίπου για 2,5 ώρες μόνος και χωρίς σκύλο σε απότομες κορφές) πρέπει να travel light και να ξέρω τί ακριβώς βαζω στο κανόνι και για πιο σκοπό!
Καλα να πάμε και ακόμη καλύτερα να επιστρέψουμε με μπόλικη κούραση αλλά και όρεξη για εξιστόρηση των γεγονότων της ημέρας και όχι για "φουμισια"!
Tωρά το είδα Σάββα μου, δυστυχώς καππελούθκια και πολλά πράγματα του συλλόγου καταστράφηκαν με τες περσινές πλημμύρες.
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

BAIKAL TEAM έγραψε:οι καινούργιες οι victory πρασινες 36γρ με το B&P ηταν πραγματικα εκπληκτικες. Όλα τα πουλια τα καρπωθηκα με αυτή και όλα κεραυνοβολημένα! Με μια μικρη αλλαγη εκαναν πραγματικα αριστούργημα στη victory!!!

Μακαρι να συνεχισουν με τέτοιες αλλαγες και θα πουμε αντιο στα εξωτερικα φυσίγγια μια και καλη
Την Τετάρτη θα μπούν στη ζώνη ως πρώτη επιλογή για δοκιμή. :)
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

spyrosspyrou851 έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:οι καινούργιες οι victory πρασινες 36γρ με το B&P ηταν πραγματικα εκπληκτικες. Όλα τα πουλια τα καρπωθηκα με αυτή και όλα κεραυνοβολημένα! Με μια μικρη αλλαγη εκαναν πραγματικα αριστούργημα στη victory!!!

Την Τετάρτη θα μπούν στη ζώνη ως πρώτη επιλογή για δοκιμή. :)
Φιλε μακαρι νασαι καλα γιατι αν δεν μου ελεγες τον τροπο να καταλαβω το πιστονι ειλικρινα δεν θα το καταλαβαινα ποτε. Πηγα σημερα και επιασα ακομα 3 πακετα γιατι είμαι σιουρος θα χαθουν από τα ραφια.

Δεν την αλλαξα από το πρωι μεχρι το απόγευμα που εφυγα...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”