ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΠΛΟΥ
- LOUIS SETTER
- Full Member
Re: ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΠΛΟΥ
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΗΝ ΦΥΛΑΓΕΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ . Η ΘΗΚΕΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣ . ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΑΕΡΙΖΕΤΑΙ . ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΤΕ ΣΥΣΤΗΝΩ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΗΚΗ ΕΙΔΙΚΑ ΣΑΚΟΥΛΆΚΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΟΦΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ . ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ .
ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΟΣΤΑΡΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΕΓΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΟΣΤΑΡΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΕΓΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
-
- Full Member
Κλειδωσεις ξικλειδωσεις εμενα παντος ο Τασος στελλει μουsotiris!129 έγραψε:1) ποτε εν εισαι εσσο! ουλι μερα ουλι νυχτα παεις δουλεια!
2)εχαθηκες εχει 1 εφτομα
3)ειπα σου πιασμε τηλεφωνο μια μερα που ΔΕΝ θα παεις δουλεια ζε να εχεις ωρα να μου το καμεις ζε να με πιαεις ακομα!
4) το ερμαρη με τα ξυδατα ολον τον ειδων ειναι στην κατω κουζινα που εν ιδιοκτησιας μου ζε αφου μου το ειπες πως 8α ερτεις θα κλιδοσω να μεν μπορει ο τασος να σου δοκει![]()
![]()
![]()
![]()
εν να πρεπει να κατσετε να μαζεπσετε αλλα που το κλουβι να τα βρασετε να τα καθαρισετε να τα βαωλετε μες το ξυδι να γινουν πεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε κατσε γαρε πσοφα![]()
![]()

εσενα το αιμα νερο δεν γινετε!Nicos έγραψε:Κλειδωσεις ξικλειδωσεις εμενα παντος ο Τασος στελλει μουsotiris!129 έγραψε:1) ποτε εν εισαι εσσο! ουλι μερα ουλι νυχτα παεις δουλεια!
2)εχαθηκες εχει 1 εφτομα
3)ειπα σου πιασμε τηλεφωνο μια μερα που ΔΕΝ θα παεις δουλεια ζε να εχεις ωρα να μου το καμεις ζε να με πιαεις ακομα!
4) το ερμαρη με τα ξυδατα ολον τον ειδων ειναι στην κατω κουζινα που εν ιδιοκτησιας μου ζε αφου μου το ειπες πως 8α ερτεις θα κλιδοσω να μεν μπορει ο τασος να σου δοκει![]()
![]()
![]()
![]()
εν να πρεπει να κατσετε να μαζεπσετε αλλα που το κλουβι να τα βρασετε να τα καθαρισετε να τα βαωλετε μες το ξυδι να γινουν πεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε κατσε γαρε πσοφα![]()
![]()
![]()
![]()

ε Νικο αυριο μολις σχολασεις θα παμε να εβρουμε ενα τοπο με φραγγολινες γιατι την 1ην κυριακη απογευμα θελει ο Τασος ζε ο Μιχαλης να παιξουν...
εν να εερτεις να παμε?
εν να εερτεις να παμε?
-
- Full Member
Να παμε φιλε μου.τζιαι αυριο τζιαι την 1 κυριακηsotiris!129 έγραψε:ε Νικο αυριο μολις σχολασεις θα παμε να εβρουμε ενα τοπο με φραγγολινες γιατι την 1ην κυριακη απογευμα θελει ο Τασος ζε ο Μιχαλης να παιξουν...
εν να εερτεις να παμε?

- Phinix
ξέρει κάνας εάν και που υπάρχουν προς πώληση προϊόντα της Nappier????
βερκα, βρουτσες, και sprays
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
- 682 GOLD E
- Full Member
φιλε εχει ο h&A στη ΛευκωσιαPhinix έγραψε:ξέρει κάνας εάν και που υπάρχουν προς πώληση προϊόντα της Nappier????
- canastas
- Full Member
Φιλέ δεν είμαι και 100% σίγουρος αλλα νομίζω έχει στην Λευκώσια στο κατάστημα ΣτρόβολοςPhinix έγραψε:ξέρει κάνας εάν και που υπάρχουν προς πώληση προϊόντα της Nappier????
THE BEST THERE IS
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Φίλε μου έχει και ο green&blue στην Λεμεσό αν σε βολεύει. Πριν δύο βδομάδες αγόρασα από εκεί πάποια προιόντα της Napier.
- Phinix
σας ευχαριστώ και τους 3
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν