S.O.S

Απάντηση
B.RIZZINI
Full Member

S.O.S

Δημοσίευση από B.RIZZINI »

ΚΟΠΕΛΙΑ ΓΝΟΡΙΖΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΔΙΚΕΟΥΣΕ ΝΑ ΖΕΥΓΑΡΟΣΙΣ 2 ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΤΕΡΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΗΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ?????ΔΙΛΑΔΙ ΣΤΙΝ ΟΥΣΙΑ ΔΙΚΕΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΑΝ ΖΕΥΓΑΡΟΣΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 2 ΣΚΥΛΛΟΥΣ???ΤΑ ΣΚΙΛΙΑ ΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΟΤΙ ΙΝΕ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Άβαταρ μέλους
chrysanthos
Full Member

Re: S.O.S

Δημοσίευση από chrysanthos »

Aλεργιες, αλεργιες, αλεργιες, αλεργιες, αλεργιες, αλεργιες, αλεργιες, αλεργιες,... :|
B.RIZZINI
Full Member

chrysanthos έγραψε:Aλεργιες, αλεργιες, αλεργιες, αλεργιες, αλεργιες, αλεργιες, αλεργιες, αλεργιες,... :|
ΔΙΛΑΔΗ ΡΕ ΦΙΛΕ????
Άβαταρ μέλους
chrysanthos
Full Member

Δημοσίευση από chrysanthos »

Φιλε μου στον κοσμο των θυλαστικων τα προϊοντα αιμομηξιας εχουν το πιο αδυνατον ανοσοποιιτικο συστημα και ειναι επιρρεπεις σε παντος ειδους αλεργιες, αλλα και ασθενειες αλλων μορφων... ξανα σκεφτουτο :|
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

Φίλε τούτο το πράμα που λαλείς ονομάζεται "κλειστή γέννα" , μπορείς να το κάμεις σε σπάνιες περιπτώσεις όταν έχεις 2 εξαίρετα σκυλιά! Έκαμε το ένας φίλος, προέκυψαν πολύ καλά σκυλιά χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν αμφισβητώ καθόλου τούτο που λαλεί ο παρέας πιο πάνω, απλα στην γέννα του φίλου δεν έτυχε κάποιο πρόβλημα!
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Nicos
Full Member

Δημοσίευση από Nicos »

B.RIZZINI έγραψε:ΚΟΠΕΛΙΑ ΓΝΟΡΙΖΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΔΙΚΕΟΥΣΕ ΝΑ ΖΕΥΓΑΡΟΣΙΣ 2 ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΤΕΡΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΗΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ?????ΔΙΛΑΔΙ ΣΤΙΝ ΟΥΣΙΑ ΔΙΚΕΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΑΝ ΖΕΥΓΑΡΟΣΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 2 ΣΚΥΛΛΟΥΣ???ΤΑ ΣΚΙΛΙΑ ΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΟΤΙ ΙΝΕ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Σιουρα ξερω οτι εν φκαλλεις χαρτια! :|
Άβαταρ μέλους
HarrisAce
Full Member

Δημοσίευση από HarrisAce »

γιο με μάνα νομίζω μπορείς να βγάλεις χαρτιά.
δεν είμαι σίγουρος.τουλάχιστο έτσι άκουσα που ένα παρέα που είχε δυνατές γραμμές και ήθελε να τις κρατήσει με αυτό τον τρόπο
Nicos
Full Member

Δημοσίευση από Nicos »

HarrisAce έγραψε:γιο με μάνα νομίζω μπορείς να βγάλεις χαρτιά.
δεν είμαι σίγουρος.τουλάχιστο έτσι άκουσα που ένα παρέα που είχε δυνατές γραμμές και ήθελε να τις κρατήσει με αυτό τον τρόπο
Συγγενεια πρωτου βαθμου εν περνα για χαρτια.
Άβαταρ μέλους
HarrisAce
Full Member

Δημοσίευση από HarrisAce »

λογικά έτσι πρέπει.
παραξενεύτηκα και εγώ που το άκουσα.
πάντως οι σκύλοι που έβγαλε που τούτη την διασταύρωση ήταν 10A
B.RIZZINI
Full Member

B.RIZZINI έγραψε:ΚΟΠΕΛΙΑ ΓΝΟΡΙΖΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΔΙΚΕΟΥΣΕ ΝΑ ΖΕΥΓΑΡΟΣΙΣ 2 ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΤΕΡΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΗΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ?????ΔΙΛΑΔΙ ΣΤΙΝ ΟΥΣΙΑ ΔΙΚΕΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΑΝ ΖΕΥΓΑΡΟΣΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 2 ΣΚΥΛΛΟΥΣ???ΤΑ ΣΚΙΛΙΑ ΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΟΤΙ ΙΝΕ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΠΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΝ ΓΡΙΓΟΡΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΙ ΣΑΣ!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”