Πρώτη εξόρμηση 2015- Ποια φυσίγγια?

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: Πρώτη εξόρμηση 2015- Ποια φυσίγγια?

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

spyrosspyrou851 έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:Αν δεν ηταν ο Σπυρος πραγματικα δεν θα ηξερα τι παρτιδα θα επερνα από την victory 36gr...σε καινουργια κουτια υπαρχουν και καινουργια πιστονια και παλια...εβλεπα μιση ωρα στο φως τα φυσίγγια για να καταλαβω τι θα παρω...

Βαζω μια φωτο μετα που ανοιξα μια...

Εικόνα

Και η 35γρ εχει διαφορετικο πιστονη από περσυ...βαζω μια φωτο που φαινεται η διαφορα...οσοι γνωριζουν ας μας πουν για τα πιστονια αυτά...(το κατω είναι το καινουργιο και το πανω το περσινο)

Εικόνα

Οι τιμες και των 2 ηταν 7,50 το πακετο...πολύ λογικες τιμες
To πάνω της άσπρης είναι εκείνο που χρησιμοποιά η Victory σχεδόν σε όλα της τα φυσίγγια, το κάτω δεν έχω ιδέα τι είναι, δεν το έχω ξαναδεί.

...Και μενα με παραξενεψε το πιστονακι αυτό αλλα εχω την εντυπωση ότι το εχω ξαναδει...ανοιξα ακομα 1-2 φυσίγγια παλια αλλα παλι δεν το βρηκα...επειδή συνηθίζω να ανοιγω φυσίγγια είμαι με την ιδεα ότι το ξαναειδα...

Αν καποιος από τους ιδιογωμοτες γνωριζει κατι ας μας πει την αποψη του
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

LAGOS έγραψε:Έτυχε κανένας να δεί σε κανένα κατάστημα FOB LIEVRE 4no ?
Τις βρήκα σε νο 5 αν σε ενδιαφέρει. Επίσης βρήκα και τις NSI Golden Wing, πάλι σε 5.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

BAIKAL TEAM έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:Αν δεν ηταν ο Σπυρος πραγματικα δεν θα ηξερα τι παρτιδα θα επερνα από την victory 36gr...σε καινουργια κουτια υπαρχουν και καινουργια πιστονια και παλια...εβλεπα μιση ωρα στο φως τα φυσίγγια για να καταλαβω τι θα παρω...

Βαζω μια φωτο μετα που ανοιξα μια...

Εικόνα

Και η 35γρ εχει διαφορετικο πιστονη από περσυ...βαζω μια φωτο που φαινεται η διαφορα...οσοι γνωριζουν ας μας πουν για τα πιστονια αυτά...(το κατω είναι το καινουργιο και το πανω το περσινο)

Εικόνα

Οι τιμες και των 2 ηταν 7,50 το πακετο...πολύ λογικες τιμες
To πάνω της άσπρης είναι εκείνο που χρησιμοποιά η Victory σχεδόν σε όλα της τα φυσίγγια, το κάτω δεν έχω ιδέα τι είναι, δεν το έχω ξαναδεί.

...Και μενα με παραξενεψε το πιστονακι αυτό αλλα εχω την εντυπωση ότι το εχω ξαναδει...ανοιξα ακομα 1-2 φυσίγγια παλια αλλα παλι δεν το βρηκα...επειδή συνηθίζω να ανοιγω φυσίγγια είμαι με την ιδεα ότι το ξαναειδα...

Αν καποιος από τους ιδιογωμοτες γνωριζει κατι ας μας πει την αποψη του
Φαινεται να ειναι το νεο ειδος του Victory. Πλεον φαινεται να φευγει απο το πανω πιστονι το κλασσικο του. Το νεο και βελτιωμενο πιστονι με το νεο ποτηρακι που μοιαζει με του B&P υπαρχει σιγουρα σε 24-28-30 γρ (compak, challenger, coturnice λογω ΤΕΚΝΑ), και τωρα πρεπει να εβγαλε και πιο χαμηλα για 32-35γρ.

Της 36 ειναι το θρυλικο Ζ2Μ 15μμ της Β&Ρ.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Φαινεται να ειναι το νεο ειδος του Victory. Πλεον φαινεται να φευγει απο το πανω πιστονι το κλασσικο του. Το νεο και βελτιωμενο πιστονι με το νεο ποτηρακι που μοιαζει με του B&P υπαρχει σιγουρα σε 24-28-30 γρ (compak, challenger, coturnice λογω ΤΕΚΝΑ), και τωρα πρεπει να εβγαλε και πιο χαμηλα για 32-35γρ.

Της 36 ειναι το θρυλικο Ζ2Μ 15μμ της Β&Ρ.[/quote]

Ευχαριστω πολύ φιλε...οποταν τα αναμενουμε ακομα πιο βελτιωμένα τα φυσίγγια της victory
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

spyrosspyrou851 έγραψε:
Τις βρήκα σε νο 5 αν σε ενδιαφέρει. Επίσης βρήκα και τις NSI Golden Wing, πάλι σε 5.

NSI Golden Wing???μαλλον θα είναι πολύ παλια στοκ...νομιζω εδώ και 2-3 χρονια εχει σταματησει η κυκλοφορια τους...ηταν το αγαπημενο μου!
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

BAIKAL TEAM έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:

NSI Golden Wing???μαλλον θα είναι πολύ παλια στοκ...νομιζω εδώ και 2-3 χρονια εχει σταματησει η κυκλοφορια τους...ηταν το αγαπημενο μου!
Σίγουρα είναι παλιές, είχε και πράσινες και κόκκινες, οι πράσινες που είχε είναι αυτές:

http://2.bp.blogspot.com/-szXQ-wbohFQ/T ... 000389.jpg

Οι κόκκινες είναι αυτές:

http://www.armeriagradilone.it/Prodotti ... Y5E1P3.gif
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Σίγουρα είναι παλιές, είχε και πράσινες και κόκκινες, οι πράσινες που είχε είναι αυτές:

http://2.bp.blogspot.com/-szXQ-wbohFQ/T ... 000389.jpg

Οι κόκκινες είναι αυτές:

http://www.armeriagradilone.it/Prodotti ... Y5E1P3.gif[/quote]

...για μενα η πρασινη ηταν το ανωτερο φυσιγγι που δοκιμασα ποτε μου...επαιζα 5-6 νουμερο χειμωνα καλοκαιρι...όταν εμαθα πως εσταματησε η παραγωγη της επιαμε μελαγχολια...

Μετα ηρθε στη ζωη μου η lambro feltro! :D
sanguine tuo...
fillandos
Full Member

Δημοσίευση από fillandos »

καλισπερα σας σκεφτομε να δοκιμασο τιν rc jk6 33gr καπιος που τιν πεζι να μας πει ποτε πεζετε και αν πεζετε στιν ζεστι ? :D
KATOS MK 10
Full Member

Δημοσίευση από KATOS MK 10 »

Εγώ λίγο διαφορετικός.

Minimax 28 gr. 7.5 no sporting
Atlas sporting 28 gr 8 no
Aspri victory 35 gr 7no

Περδικα.. Τσικλα.
"τα μάτια στο στόχο και το μάγουλο στο κοντάκι".
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!!!

ΟΠΛΟ BAIKAL IZH-27EM-1C, 18.4
VICTORY LILA 31 GR No7
OLYMPIA QUICK 30GR No 6
VICTORY SUPER GAME(ΚΑΦΕ) 36GR No6
ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΚΑΙ ΤΙΣ LAMPRO FELTRO 34 GR
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”