Laurona έγραψε:Εσεις εισαστεν αξιοι να φκαλετε βουλη της πεκατσας κ της φραγκολινας κ τον περτικο προεδρο.
ο λαος εννα πιασει την θέση του Χαρουλη λογω κοινων προσοντων.
ΚΥΝΗΓΙ ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ 2015-2016
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ 2015-2016
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Nikos
Ετσι!! το κάθε θήραμα με τα δικά του τερτίπια και συγκινήσεις, απολαύσεις!!
Σ'αυτό το θέμα μια εν βασίλισσα κι ας μην χαλάσουμε αλλο το τοπικ των φίλων του είδους

Σ'αυτό το θέμα μια εν βασίλισσα κι ας μην χαλάσουμε αλλο το τοπικ των φίλων του είδους

- MARIOSE
Για τους μπεκατσάδες απλά αναφέρω ότι σήμερα είχα μια τυχαία συνάντηση με μια βελουδομάτα... Φυσικά "ετάισεν μου την" όπως λέμε στο ποδόσφαιρο, ετρίπλαρεν με κανονικότατα
Φυσικά τζιμέσα που την ήβρα μόνο αν εσηκώνετουν ελικόπτερο μπορεί να το έπιανα
Άρα τα μάτια σας ανοιχτά

Άρα τα μάτια σας ανοιχτά

- Laurona
Ωραιος φιλε μου 

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- MARIOSE
Έπιασε η ευχή σου Πανίκο! Ωραίος 

- MARIOSE
Εμείς είμασταν τυχεροί φίλε Πανίκο. Πήγαμε για φάσσες (είδαμε 1...) και σε μια μικρή παγανιά 1 ώρας βρήκαμε 2 μπεκάτσες και πήραμε την 1. Και οι δυο σε πυκνούρα με 50 μέτρα διαφορά η μια από την άλλη.
- Anthimos
- Moderator
Χθες μια βολη στο πυκνο πηρα ένα πουλί ελαφρα τραυματισμένο . Τα σκυλια το έφεραν ζωντανο και την χρησιμοποιησα για να βγαλω αυτες τις φωτογραφιές. Μετα ακολουθησε ανωδυνη ευθανασία!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- ANTROS BREDA
τελειες φωτο
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- Pathfinder
Εκει που καθομουν εχτες στο ποστο σε καποια φαση ηρθε ενα μικρο επανιελ με το καμπανουι του...χαιρετιστηκαμε εδωκα του και λιγη χαλουμοπιτα που ετρωα(πρεπει να εν εκεινη που εμυριστηκε) και εφυγε κατω προς την ποταμοσια...1 λεπτο αργοτερα ακουω ενα ελαφρυ φρρρ απο την περιοχη που εκατεβηκε το μωρουι και βλεπω στα 10 μετρα μπροστα μου να περνα μια θυληκια φραγκολινα τραβερσα και να με βλεπει καταματα...το οπλο το ειχα στο χερι και με την ανεση που επετουσε 99% θα την επιανα.Της την χαρισα ομως...ξερω οτι η περιοχη δεν πιανει/κρατα φραγκολινες.Εμεινα με την μια φασσα που πηρα ολη μερα.
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- MARIOSE
Για μένα προσωπικά το να μπορέσω να αντισταθώ στο ένστικτο και να την "χαρίσω" σε κάποιο πουλί αποφέρει μεγαλύτερη χαρά πάντα! Ωραίος Άλεξ, τούτη είναι η μαγκιά φίλε μου, να είσαι πραγματικός κυνηγός!!Pathfinder έγραψε:Εκει που καθομουν εχτες στο ποστο σε καποια φαση ηρθε ενα μικρο επανιελ με το καμπανουι του...χαιρετιστηκαμε εδωκα του και λιγη χαλουμοπιτα που ετρωα(πρεπει να εν εκεινη που εμυριστηκε) και εφυγε κατω προς την ποταμοσια...1 λεπτο αργοτερα ακουω ενα ελαφρυ φρρρ απο την περιοχη που εκατεβηκε το μωρουι και βλεπω στα 10 μετρα μπροστα μου να περνα μια θυληκια φραγκολινα τραβερσα και να με βλεπει καταματα...το οπλο το ειχα στο χερι και με την ανεση που επετουσε 99% θα την επιανα.Της την χαρισα ομως...ξερω οτι η περιοχη δεν πιανει/κρατα φραγκολινες.Εμεινα με την μια φασσα που πηρα ολη μερα.