Όχι φίλε δεν την δοκίμασα..Laurona έγραψε:Την σουπερ κασια την καφε την 38αρα εξαναπαιξες την?
Πρώτη εξόρμηση 2015- Ποια φυσίγγια?
- LAGOS
- Full Member
Re: Πρώτη εξόρμηση 2015- Ποια φυσίγγια?
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
- SilverPigeonS
Χρύσανθε μου εσύ αν δεν την δοκίμασες δεν σου την συστήνω για το όπλο σου. Έχει δυνατό λάκτισμα ειδικά σε ψηλές θερμοκρασίες. Πολύ συγκεντρωτικό φυσίγγιο κατά τα άλλα.Laurona έγραψε:Την σουπερ κασια την καφε την 38αρα εξαναπαιξες την?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- MARIOSE
Beretta 686L 4-2 F.C.
Victory 31gr λιλά 6no.
Europa 32gr nickel 6no., Classica 32gr 6no., Iliona colombo zyplas 5no. όλες από 5-6
RC2 caccia 34gr 5no.
RC2 CL 7.5no 28gr.
Αυτές έχουν μείνει από πέρσι. Ψάχνομαι να δοκιμάσω και κάτι καινούριο φέτος, θα δείξει...
Κυνήγι φάσσας.
Victory 31gr λιλά 6no.
Europa 32gr nickel 6no., Classica 32gr 6no., Iliona colombo zyplas 5no. όλες από 5-6
RC2 caccia 34gr 5no.
RC2 CL 7.5no 28gr.
Αυτές έχουν μείνει από πέρσι. Ψάχνομαι να δοκιμάσω και κάτι καινούριο φέτος, θα δείξει...
Κυνήγι φάσσας.
- Anthimos
- Moderator
LAGOS έγραψε:Απόψεις για Nsi percorso caccia no 5 και Nsi MAster HP no4? Κάποιος που τις δοκίμασε;
Ευχαριστώ πολύ..
Φιλε η MASTER HP νομιζω φετος κυκολοφορησε και πήρα ενα κουτι να την δοκιμασω
Η Percorso Caccia ειναι το δευτερο μου φυσιγγιο εδω και καιρο με πολυ καλά αποτελεσματα
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- Laurona
Οχι δεν την συστηνω για μενα που εχω ελαφρο οπλο.
ακουσα καλα λογια κ οτι ειναι μαλακο φυσιγγι και γιαυτό την ειπα στον φίλο για να δει εν βρισκει να την δοκιμασει.
αρα ακυρο
ακουσα καλα λογια κ οτι ειναι μαλακο φυσιγγι και γιαυτό την ειπα στον φίλο για να δει εν βρισκει να την δοκιμασει.
αρα ακυρο
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- marinos.a
- Site Admin
Ο εισαγωγέας πάντως εισηγείται οτι είναι ακριβώς το ίδιο φυσίγγιο με διαφορετικό κάλυκα.Anthimos έγραψε:LAGOS έγραψε:Απόψεις για Nsi percorso caccia no 5 και Nsi MAster HP no4? Κάποιος που τις δοκίμασε;
Ευχαριστώ πολύ..
Η Percorso Caccia ειναι το δευτερο μου φυσιγγιο εδω και καιρο με πολυ καλά αποτελεσματα
Si vis pacem, para bellum
- LAGOS
- Full Member
marinos.a έγραψε:Ο εισαγωγέας πάντως εισηγείται οτι είναι ακριβώς το ίδιο φυσίγγιο με διαφορετικό κάλυκα.Anthimos έγραψε:LAGOS έγραψε:Απόψεις για Nsi percorso caccia no 5 και Nsi MAster HP no4? Κάποιος που τις δοκίμασε;
Ευχαριστώ πολύ..

Φίλε και εμένα κάτι έτσι μου είπε και έπιασα και τις 2 γιατί εν τον επίστεψα. Άνοιξα 2 εψές αλλά εν έβγαλα φώτο. Απο τα λίγα που καταλάβω έχουν διαφορά στον τρόπο έμφραξης( αν το λέω σωστά).
- spyrosspyrou851
Εννοείτε την Master HP με ττάππα και την Percorso Caccia με ττάππα; 

- LAGOS
- Full Member
Ναι φίλε. Μαύρο χρώμα η πρώτη και διαφανές κίτρινο η δεύτερη. .spyrosspyrou851 έγραψε:Εννοείτε την Master HP με ττάππα και την Percorso Caccia με ττάππα;
- spyrosspyrou851
Έχω τις Percorso Caccia με ττάππα και μου μπήκε και εμένα η απορία τι διαφορά έχουν μεταξύ τους. Πάντως απ' ότι εκατάλαβα η Percorso Caccia με ττάππα δεν κυκλοφορά πλέον. Και η μαύρη Master HP είναι η "Αγγλική Έκδοση", η κανονική είναι ρόζ.LAGOS έγραψε:Ναι φίλε. Μαύρο χρώμα η πρώτη και διαφανές κίτρινο η δεύτερη. .spyrosspyrou851 έγραψε:Εννοείτε την Master HP με ττάππα και την Percorso Caccia με ττάππα;