Φίλε προσωπικά είμαι αισιόδοξος ότι φέτος δεν θα περάσουμε την κακή περσινή χρονιά.
Το είχα ξαναπεί ότι φέτος είχα προσέξει καλύτερους αριθμούς στην αναπαραγωγή και αυτό φάνηκε και από το κυνήγι τον Αύγουστο.
Το αρνητικό είναι ότι λόγω απουσίας άλλων θηραμάτων (να μεν πω πλήρης έλλειψης...) πάλιν η φάσσα θα κυνηγηθεί από πολλούς...Έχω φίλους οι οποίοι πέρσι δεν μπόρεσαν να βρουν ούτε μια φορά τα πόστα που κυνηγούν τη φάσσα εδώ και χρόνια και ακόμα η χρονιά ήταν χάλια...
MARIOSE έγραψε:Φίλε προσωπικά είμαι αισιόδοξος ότι φέτος δεν θα περάσουμε την κακή περσινή χρονιά.
Το είχα ξαναπεί ότι φέτος είχα προσέξει καλύτερους αριθμούς στην αναπαραγωγή και αυτό φάνηκε και από το κυνήγι τον Αύγουστο.
Το αρνητικό είναι ότι λόγω απουσίας άλλων θηραμάτων (να μεν πω πλήρης έλλειψης...) πάλιν η φάσσα θα κυνηγηθεί από πολλούς...Έχω φίλους οι οποίοι πέρσι δεν μπόρεσαν να βρουν ούτε μια φορά τα πόστα που κυνηγούν τη φάσσα εδώ και χρόνια και ακόμα η χρονιά ήταν χάλια...
Τώρα να δούμε
Οντως περσυ ηταν το κατι άλλο με το κοσμο...πραγματικα γινοταν χαμος παντου!αλλα τι να πεις του κοσμου...απλα αλλαξαμε ποστα και όπως και να εχει παλε καλα περασαμε...
Φετος πραγματι είναι πολύ θετικα τα πραγματα...
Οσο αφορα αλλα θηράματα παντως εγω ειδα αρκετα περδικια και φαινετε πως θα τραβησουν αρκετους κρεατοσυλλεκτες και ισως αναπνεύσουμε εμεις λιγο...θα δειξει
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...