Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- Sergios
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
Μάριε μου αν βρεθείς Κυπερούντα σου συστήνω το κρεοπωλείο το πρώτο αριστερά που είναι κιβενα μπακαλικούι που έχει αυτοκόλλητο ΔΥΜΕΣ για να μην αγοράζεις τυφλά.....
- MARIOSE
Σέργιε μου οι επιλογές σου είναι πάντα σεβαστές και καλοδιαλεγμένες! Αύριο μάλλον θα είμαι λίγο μακριά αλλά σίγουρα φέτος θα το τιμήσω το Δύμες αφού περνώ αρκετά συχνά από εκεί!!Sergios έγραψε:Μάριε μου αν βρεθείς Κυπερούντα σου συστήνω το κρεοπωλείο το πρώτο αριστερά που είναι κιβενα μπακαλικούι που έχει αυτοκόλλητο ΔΥΜΕΣ για να μην αγοράζεις τυφλά.....

- Sergios
Το τηλέφωνο μου ξέρεις το Μάριε μου για περισσότερες πληροφορίες....
Το σπίτι μας 10 λεπτά από εκεί είναι μεταξύ Σπήλια - Κυπερούντας χεχε...
17 και απόψε φασσάριες μου.....!
Εκαμετε καμιά αναγνώριση? Σε ποιους αριθμούς υπολογίζετε να κυμανθούν τα πουλιά κάρπωσης φέτος;

Εκαμετε καμιά αναγνώριση? Σε ποιους αριθμούς υπολογίζετε να κυμανθούν τα πουλιά κάρπωσης φέτος;
- Sergios
Για το κρεοπωλείο σχετικά με την ποιότητα του οι τιμές του είναι σχετικά χαμηλές π.χ το κρασάτο λουκάνικο στην Κακοπετριά είναι €13 και στην Κυπερούντα €10 το κιλό και ποιοτικά καλύτερο....να πιάσεις χοιρομέρι τσαμαρέλλα λουντζάκι και ποσυρτή ειδικά την ποσυρτή μην την ξεχνάς απ τις επιλογές σου μιας και τρώγεται ωμή ή τηγανητή.....άτε ανοίξαν οι ορέξεις ηδη μυρίζομαι το κρασί και την ρίγανη...χαχαχαχαMARIOSE έγραψε:Σέργιε μου οι επιλογές σου είναι πάντα σεβαστές και καλοδιαλεγμένες! Αύριο μάλλον θα είμαι λίγο μακριά αλλά σίγουρα φέτος θα το τιμήσω το Δύμες αφού περνώ αρκετά συχνά από εκεί!!Sergios έγραψε:Μάριε μου αν βρεθείς Κυπερούντα σου συστήνω το κρεοπωλείο το πρώτο αριστερά που είναι κιβενα μπακαλικούι που έχει αυτοκόλλητο ΔΥΜΕΣ για να μην αγοράζεις τυφλά.....
- MARIOSE
Η πρώτη αναγνώριση έγινε φίλε σε περιοχή επαρχίας Λεμεσού. Λίγα τα πουλιά που είδαμε αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτε. Ήδη πάνω στα γύρω βουνά είδαμε τουλάχιστον 20 άτομα με σκυλιά άρα τα πουλιά είναι επιφυλακτικά. Μάλλον μπήκε Χ στη συγκεκριμένη περιοχή αφού όπως φάνηκε ο κόσμος θα είναι πολύς...Sergios έγραψε:Το τηλέφωνο μου ξέρεις το Μάριε μου για περισσότερες πληροφορίες....Το σπίτι μας 10 λεπτά από εκεί είναι μεταξύ Σπήλια - Κυπερούντας χεχε...
- Pathfinder
Πρωτη επισημη αναγνωριση σημερα...καλοι αριθμοι πουλιων...ελπιζω μεχρι την πρωτη Κυριακη να δωκει καμια στραβη πανω μας αν και οι καρεκλουες καμνουν παρελαση στα μουτταλια

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- MARIOSE
Μα που τα τωρά εβάλαν καρεκλούες ρε Αλέξη??
Ήντα ξέρω εν να μας τα χαλάσουν και φέτος...Όσπου να βαρεθούμε τζιαί να κρεμμάσουμε τα παπούτσια...
Για τούτο το λόγο φέτος δεν θα πάμε στη συνηθισμένη μας τοποθεσία. Εγίνηκεν το παναύριν του Άη Τζενγκιά...

Ήντα ξέρω εν να μας τα χαλάσουν και φέτος...Όσπου να βαρεθούμε τζιαί να κρεμμάσουμε τα παπούτσια...
Για τούτο το λόγο φέτος δεν θα πάμε στη συνηθισμένη μας τοποθεσία. Εγίνηκεν το παναύριν του Άη Τζενγκιά...

- Pathfinder
Μπαι δε γουει καμετε ζουμ στην φωτο που εβαλα 

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- MARIOSE
Τζιαί εγώ ενόμιζα ότι εν λερωμένος ο φακός της κάμερας σου... 

- Dimitris
Pathfinder έγραψε:Μπαι δε γουει καμετε ζουμ στην φωτο που εβαλα

«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»