Ονομαστικές εορτές και γενέθλια
- Sergios
Re: Ονομαστικές εορτές και γενέθλια
Χρόνια πολλά Άνθιμε....
- Γιατρός
- Full Member
Να ζήσει ο άρχοντας της φέρμας, των αγώνων, των οκ σκύλλων,του γενιού, του κρόσφιτ,των γιαουρτιών , του παγκάσιους και των ολοήμερων πανιών. Ένας από τους YMCA
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- Pathfinder
Που να κλωτσησω την συκλα το εγκωμιο μου θελω να το γραψεις εσυ...Γιατρός έγραψε:Να ζήσει ο άρχοντας της φέρμας, των αγώνων, των οκ σκύλλων,του γενιού, του κρόσφιτ,των γιαουρτιών , του παγκάσιους και των ολοήμερων πανιών. Ένας από τους YMCA
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Γιατρός
- Full Member
Έγινε !!!Pathfinder έγραψε:Που να κλωτσησω την συκλα το εγκωμιο μου θελω να το γραψεις εσυ...Γιατρός έγραψε:Να ζήσει ο άρχοντας της φέρμας, των αγώνων, των οκ σκύλλων,του γενιού, του κρόσφιτ,των γιαουρτιών , του παγκάσιους και των ολοήμερων πανιών. Ένας από τους YMCA
Και θα σου βάλω και κάτι μέσα για υγρασία και βορκά ...
- Pathfinder
Εε οχι και να μας ρεζιλεψεις τελευταια μας μερα...πε οτι εξεπερασα τα τουτα...ξερεις εσυ...δουλεια στο χερι σουΓιατρός έγραψε:Έγινε !!!Pathfinder έγραψε:Που να κλωτσησω την συκλα το εγκωμιο μου θελω να το γραψεις εσυ...Γιατρός έγραψε:Να ζήσει ο άρχοντας της φέρμας, των αγώνων, των οκ σκύλλων,του γενιού, του κρόσφιτ,των γιαουρτιών , του παγκάσιους και των ολοήμερων πανιών. Ένας από τους YMCA
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Γιατρός
- Full Member
Ok!Pathfinder έγραψε:Εε οχι και να μας ρεζιλεψεις τελευταια μας μερα...πε οτι εξεπερασα τα τουτα...ξερεις εσυ...δουλεια στο χερι σουΓιατρός έγραψε:Έγινε !!!Pathfinder έγραψε: Που να κλωτσησω την συκλα το εγκωμιο μου θελω να το γραψεις εσυ...

- Laurona
Ακκα ρε μαλ.....την γλωσσα σου που μου θελεις κ εγκώμιο που τα τωρα.
Μι κακο σου.
ΑΝΘΙΜΕ λεβεντη χρονια πολλα με υγεια κ απο δω λεβεντη μου κ οτι ποθεις
Μι κακο σου.

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΘΙΜΕ ΜΟΥ.
- Pathfinder
Εν και λοαρκαζω ρε φιλε λιαν συντομως τουτο το γεγονος (αν ηταν στο σιερι μας πε μουLaurona έγραψε:Ακκα ρε μαλ.....την γλωσσα σου που μου θελεις κ εγκώμιο που τα τωρα.
Μι κακο σου.

- Anthimos
- Moderator
Γιατρός έγραψε:Να ζήσει ο άρχοντας της φέρμας, των αγώνων, των οκ σκύλλων,του γενιού, του κρόσφιτ,των γιαουρτιών , του παγκάσιους και των ολοήμερων πανιών. Ένας από τους YMCA
Χαχαχα Ευχαριστω για τις ευχες σας κοπελια να ειστε όλοι καλά!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!