ΦΑΣΣΑ- ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Laurona

Re: ΦΑΣΣΑ- ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015

Δημοσίευση από Laurona »

πανικος έγραψε:
Laurona έγραψε:[quote="πανικος"]αφησα το οπλο και με ολες τις στασεις του σώματος

:lol: :lol:
Εισαι τελια πελλος.
xa xa.χρυσανθε μου να σου πω μερικες που θυμουμε και πεμου.στην αρχη ανασκελα ξαπλωμενος στην κατηφορικη πλαγια.μετα γονατιστος μετα στα τεσσερα μετα πλαγια και μπρουμυτα ανεβηκα :lol: διευκρινιζω οτι ηταν στασεις σωματος για ανευρεση φασσας σε γκρεμο και οχι στασεις σωματος για συνευρεση με ερωτικο συντροφο :lol: :lol: :lol:[/quote]

Εσυ εκαμες το φασσα - σουτρα :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
beretta682
Full Member

Δημοσίευση από beretta682 »

Πανικος Setter έγραψε:Χθες 2 ευκαιρίες είχα αλλα συνωμότησε το σύμπαν να μην είμαι έτοιμος την κατάλληλη στιγμή :D

ακούω ντουφεκια (0.09) από αριστερά και γυρίζω , τα υπόλοιπα στο βίντεο :shock:

Συνεχίζεται
πάντως του πεύκου έδοκες του τζαι εκατάλαβε!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Φιλικά,
Χρήστος
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Κοπέλια σας χαιρετώ ....

Ρε Σπύρο ευτυχώς που δεν χτύπησες και το όπλο θα διορθωθεί!!Πάλε καλα που εν εδωκες μεσα σε κανένα γκρεμό γιατί η περιοχή που λέεις εχει αρκετούς!
Ρε παιδιά για μένα αντιθέτως.... Μέχρι ή ώρα 7:30 κρατούσα τρια πουλιά και θα μπορούσα να έχω ακομα 2 στην βούρκα αλλα αν και φασσοπούλια έκαναν κατι μανούβρες και κατάφεραν να με ξεγελάσουν.
Απο εκεί και πέρα διερωτάσουν αν έριχναν με μυδράλια ή με δίκανο :?
Μέχρι τις 11:30 είχα ακόμη δύο οριακές ευκαιρίες, δυστυχώς τα πουλιά έπεσαν αλλά δεν κατάφερα να τα βρώ.Α και ενα τρυγώνι αλλά λόγω βεβιασμένης επώμισης , το όπλο δεν έκατσε καλά και έφυγε τραυματισμένο.
Απο εκεί και πέρα ησυχία σε όλα τα μέτωπα, ετσι ο πλάτανος έκανε καλή δουλειά, πασσιή σιο και δροσουα! Η τέταρτη ηρθε και μας βρήκε σαν καθόμασταν για ανάπαυση με ενα φίλο.Την κτυπήσαμε μαζί και ξεκίνησε ο τσακωμός ποιος να την πιάσει ( ο καθένας μας ήθελε να την δώσει στον αλλο) ενα σκηνικό για γέλια ,
-ο'ι' πιαστην εσυ .... !
-ου μα εννα συζητούμε πιάστην εσυ!
Μετά απο κανενα μισάωρο κουβέντα κατέληξε στην παγωνιέρα μου.
Κατα τισ 2:30 ΄κάτι πηγε να ξεκινήσει αλλα ως τις 6+ που ήμουν εκεί εν τον εκάπνισα!
Υγεία!! και αναμένουμε την αλλη εξόρμηση!
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Πανικος Setter έγραψε:Χθες 2 ευκαιρίες είχα αλλα συνωμότησε το σύμπαν να μην είμαι έτοιμος την κατάλληλη στιγμή :D

ακούω ντουφεκια (0.09) από αριστερά και γυρίζω , τα υπόλοιπα στο βίντεο :shock:

Συνεχίζεται
μ@λ@κα τι εκαμες δαμε???? ελεος !!!
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Nikos έγραψε:Κοπέλια σας χαιρετώ ....

Ρε Σπύρο ευτυχώς που δεν χτύπησες και το όπλο θα διορθωθεί!!Πάλε καλα που εν εδωκες μεσα σε κανένα γκρεμό γιατί η περιοχή που λέεις εχει αρκετούς!
Ρε παιδιά για μένα αντιθέτως.... Μέχρι ή ώρα 7:30 κρατούσα τρια πουλιά και θα μπορούσα να έχω ακομα 2 στην βούρκα αλλα αν και φασσοπούλια έκαναν κατι μανούβρες και κατάφεραν να με ξεγελάσουν.
Μέχρι τις 11:30 είχα ακόμη δύο οριακές ευκαιρίες, δυστυχώς τα πουλιά έπεσαν αλλά δεν κατάφερα να τα βρώ.Α και ενα τρυγώνι αλλά λόγω βεβιασμένης επώμισης , το όπλο δεν έκατσε καλά και έφυγε τραυματισμένο.
Απο εκεί και πέρα ησυχία σε όλα τα μέτωπα, ετσι ο πλάτανος έκανε καλή δουλειά, πασσιή σιο και δροσουα! Η τέταρτη ηρθε και μας βρήκε σαν καθόμασταν για ανάπαυση με ενα φίλο.Την κτυπήσαμε μαζί και ξεκίνησε ο τσακωμός ποιος να την πιάσει ( ο καθένας μας ήθελε να την δώσει στον αλλο) ενα σκηνικό για γέλια ,
-ο'ι' πιαστην εσυ .... !
Κατα τισ 2:30 ΄κάτι πηγε να ξεκινήσει αλλα ως τις 6+ που ήμουν εκεί εν τον εκάπνισα!
H ειρωνία είναι ότι η δόμη ήταν πολλά εύκολη απλώς εγώ έκανα το λάθος, λόγω κούρασης, λόγω του εθώρουν πάνω να δω την ώρα που έπεφτε το πουλί, ένα μικρό χτάρμα το καλό μου, το όπλο πήγε σήμερα στον Δημήτρη και επειδή βγήκε ο μηχανισμός πρέπει να μπει πάνω σε σφικτήρα για να ξαναμπεί το κοντάκι στο μηχανισμό για να γίνει καλή δουλειά, αν όλα πάνε καλά την Πέμπτη θα μου το στείλει με ταξί.
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

spyrosspyrou851 έγραψε:
Nikos έγραψε:Κοπέλια σας χαιρετώ ....

-ο'ι' πιαστην εσυ .... !
H ειρωνία είναι ότι η δόμη ήταν πολλά εύκολη απλώς εγώ έκανα το λάθος, λόγω κούρασης, λόγω του εθώρουν πάνω να δω την ώρα που έπεφτε το πουλί, ένα μικρό χτάρμα το καλό μου, το όπλο πήγε σήμερα στον Δημήτρη και επειδή βγήκε ο μηχανισμός πρέπει να μπει πάνω σε σφικτήρα για να ξαναμπεί το κοντάκι στο μηχανισμό για να γίνει καλή δουλειά, αν όλα πάνε καλά την Πέμπτη θα μου το στείλει με ταξί.
Φτάνει που εν έπαθες τίποτε και δεν έσπασε τίποτε πάνω σου
Ακόμα και οι πιο έμπειροι την παθαίνουν ειδικά όταν η αδρεναλίνη χύνεται άφθονα
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Η πληγή έκαμε καφκαλλούι πηλέ :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

Κυνήγι φάσσας στα ορεινά με διευρυμένο αυλό :?

Προσεχώς στα περίπτερα :)

Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

Athos 1978 έγραψε:Κυνήγι φάσσας στα ορεινά με διευρυμένο αυλό :?

να κάνουμε κράτηση ή θα μας φυλάξεις? :D :D
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Athos 1978 έγραψε:Κυνήγι φάσσας στα ορεινά με διευρυμένο αυλό :?

Β725

Ναι!!! Πώρωση :!:
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”