Το ενδιαφέρον είναι πως όταν βλέπεις το βίντεο σε κανονική κίνηση φαίνεται το πουλί να έχει κτυπηθεί και να πέφτει. Ενώ στο slow motion στρίβει καντούνι!Πανικος Setter έγραψε:Χθες 2 ευκαιρίες είχα αλλα συνωμότησε το σύμπαν να μην είμαι έτοιμος την κατάλληλη στιγμή![]()
ακούω ντουφεκια (0.09) από αριστερά και γυρίζω , τα υπόλοιπα στο βίντεο![]()
Συνεχίζεται
ΦΑΣΣΑ- ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015
- SilverPigeonS
Re: ΦΑΣΣΑ- ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
-
- Full Member
1 τρυγωνι απο εμενα. 3 φασσες ο ενας συντροφος κ 1 ο αλλος. μπορυσα κ εγω γ 2-3 φασσες αλλα υπαρχουν κ τα καλλιτζια.... υγεια...
- Laurona
Χτες ηταν μια υπεροχη εξορμηση.
μπορει να μην ειχε πουλια αλλα ειχε σχετικη υσηχια λιγες ευκαιριες κ πολυ καλη παρεα με γελιο κ πειραγματα.
πηρα ενα πουλι σε πανεμορφη βολη γυρω στις 7μιση μονοτουφεκια με ροτβαιλ μαυρη νο 5 που είχα βαλει το πρωι.
εχω 5-6 που θελω να φυγουν επειδη ειναι τριων χρονων.
γυρω στις 8 περνουν τρια πανευκολα πουλια πισω μου αντουφεκιστα.
στις 8 μιση ενα εισερχομενο πλευρινο πουλι μου θυμισε τον σολωνα....καλη προσκοπευση.
η ντουφεκια μου εκανε το πουλι μαξιλαρι αφηνοντας την γραμμη απο φτερα.
καθώς επεφτε κατέβασα το οπλο για να δω που θα πεσει στον κρεμμο.....ανοιξε φτερο ...την καλλθκωσα πανυγιρικα και την πήρε δυνεδερφος λιγο πιο κατω.
χαρακτηριστικη περιπτωση ντουφεκιας που μενει πισω.
εφτεα εγω κ οχι κατι αλλο.
στην συνέχεια ενας τυπος με μαξιλαρι για καρεκλα με προσέγγισε για να φυγουμε .
στις 9 πιναμε καφε .
μια χαρα εναρξη ηταν.
ευχαριστω λεβεντη μου
μπορει να μην ειχε πουλια αλλα ειχε σχετικη υσηχια λιγες ευκαιριες κ πολυ καλη παρεα με γελιο κ πειραγματα.
πηρα ενα πουλι σε πανεμορφη βολη γυρω στις 7μιση μονοτουφεκια με ροτβαιλ μαυρη νο 5 που είχα βαλει το πρωι.
εχω 5-6 που θελω να φυγουν επειδη ειναι τριων χρονων.
γυρω στις 8 περνουν τρια πανευκολα πουλια πισω μου αντουφεκιστα.
στις 8 μιση ενα εισερχομενο πλευρινο πουλι μου θυμισε τον σολωνα....καλη προσκοπευση.
η ντουφεκια μου εκανε το πουλι μαξιλαρι αφηνοντας την γραμμη απο φτερα.
καθώς επεφτε κατέβασα το οπλο για να δω που θα πεσει στον κρεμμο.....ανοιξε φτερο ...την καλλθκωσα πανυγιρικα και την πήρε δυνεδερφος λιγο πιο κατω.
χαρακτηριστικη περιπτωση ντουφεκιας που μενει πισω.
εφτεα εγω κ οχι κατι αλλο.
στην συνέχεια ενας τυπος με μαξιλαρι για καρεκλα με προσέγγισε για να φυγουμε .
στις 9 πιναμε καφε .
μια χαρα εναρξη ηταν.
ευχαριστω λεβεντη μου

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
- Laurona
Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο ~ Κ. Κούκα (Στην Υγειά …: https://youtu.be/YN2NPmP7uFo
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......
- Γιατρός
- Full Member
Νόμιζα ότι σκάλωσε το κοντάκι ανάμεσα στους μυς των ώμων σουΠανικος Setter έγραψε:Στη δεύτερη ευκαιρία η κλασική περίπτωση του τσιγάρου , μόλις τον αναυκω τζάι τραβω μια
ετην που πάνω μου , έκαμα την βολή σαν τον εκρατουν με αποτέλεσμα να μου πεσει τζαι να κατσει πανω στο στηθος μου , ευτυχώς το πουκάμισο ήταν ανοικτό![]()
το αντιναμα που το κάψιμο στο 0.26![]()
Το έπαθα εγώ και κάνανε μισή ώραν να με απελευθερώσουνε
Ωραία τα βίντεο σας μαρέσανε
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΠΕΦΤΟΥΝ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΜΑΚΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ...ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΕ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΧΩΜΑΤΑ
Η ΕΝΑΡΞΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΕ 1 ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΗ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟ ΚΡΕΜΜΟ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΚΡΙΝΗ ΒΟΛΗ...1Μ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ....ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΓΥΡΟ ΣΤΟ ΦΕΥΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ!
ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΩΡΑΙΕΣ ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΟΥΣΑΝ ΚΥΝΗΓΟΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΜΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΣΤΑ 50-60Μ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΗΡΘΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ....ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΠΟΥΛΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...ΤΑ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΕΡΙΧΝΑΝ ΣΤΑ 80-90-100Μ...ΟΣΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΕΝΑΣ ΚΥΝΗΓΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΤΑ 80-100Μ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΩΡΥΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΕ ΤΟΣΟ ΥΨΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ!
ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Ο ΣΟΛΩΝ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΟΥ....ΤΑ ΞΕΡΩ ΤΑ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ ΚΑΜΝΩ...ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΛΙΟΥΝΤΑΙ...ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!
ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ(ΣΧΕΔΟΝ)ΓΥΡΟ ΜΟΥ...ΚΤΥΠΗΣΑ 3 ΠΟΥΛΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΕΝΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΕΛΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ 5-6Μ ΠΡΙΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗ ΓΗ!
ΑΠΟ ΥΓΕΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ..ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ

Η ΕΝΑΡΞΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΕ 1 ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΗ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟ ΚΡΕΜΜΟ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΚΡΙΝΗ ΒΟΛΗ...1Μ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ....ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΓΥΡΟ ΣΤΟ ΦΕΥΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ!
ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΩΡΑΙΕΣ ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΟΥΣΑΝ ΚΥΝΗΓΟΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΜΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΣΤΑ 50-60Μ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΗΡΘΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ....ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΠΟΥΛΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...ΤΑ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΕΡΙΧΝΑΝ ΣΤΑ 80-90-100Μ...ΟΣΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΕΝΑΣ ΚΥΝΗΓΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΤΑ 80-100Μ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΩΡΥΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΕ ΤΟΣΟ ΥΨΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ!
ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Ο ΣΟΛΩΝ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΟΥ....ΤΑ ΞΕΡΩ ΤΑ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ ΚΑΜΝΩ...ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΛΙΟΥΝΤΑΙ...ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!
ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ(ΣΧΕΔΟΝ)ΓΥΡΟ ΜΟΥ...ΚΤΥΠΗΣΑ 3 ΠΟΥΛΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΕΝΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΕΛΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ 5-6Μ ΠΡΙΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗ ΓΗ!
ΑΠΟ ΥΓΕΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ..ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- πανικος
καλημερα.εμεις απο το σαββατο το πρωι ωρα 6 αναχωρησαμε εγω και πατερας για λεμεσο οπου πηραμε τον αλλο της παρεας .φορτωσαμε και αναχωρηση για τα ποστα στην παφο.ωρα 9 φτασαμε στον τοπο μεσα στα πευκα και θεα το δασος παφου.μεχρι τις δεκα αναμεναμε το περασμα που ειδαμε στην αναγνωριση αλλα δυστυχως λιγα τα πουλια.καταλαβαμε τι θα γινει την κυριακη.ολη μερα στην σκια φραπε μπυρα πολιπιφ χαλλουμι !επιτελους ξημερωσε πουλι δεν ειδα μεχρι της 8 οπου ακουσα τουφεκια κατω και σε δευτερολεπτα μια φασσα βρεθηκε μποστα μου στα 20 μετρα !της εριξα την πρωτη και ειδα ενα συννεφο φτερα ειπα ετην κατω.γυρισε ομως προς τον γκρεμμο μισοσκοτωμενη και ευτυχως εριξα και την δευτερη οπου την ειδα να δινει τουμπα.!!αφησα το οπλο και με ολες τις στασεις του σωματος κατεβηκα κατω και την βρηκα.μεχρι τις 11 εριξα ακομα 2 φυσιγγια σε μια ψηλωμενη οπου η πρωτη τουφεκια την επιασε αλλα το καπελλο με την καμερα πετασε απο το κεφαλι μου και η δευτερη τουφεκια πηγε αλλου
δειλινο παλι στα ποστα ωρα 3 στο περιμενε παλι.ωρα 5.20 βλεπω 2 πουλια να ερχονται απο απεναντι στην απαγορευμενη σε αρκετο υψος γυρισα τον επιλογεα στον ασσο εβαλα μια λεπρε 3 νουμερο σκαι αναψα τσιγαρο και περιμενα ακομα ερχοταν ευθεια πανω μου ηταν να σπασω
επιτελους ηρθαν σε βασιλικη βολη ακριβως μπροστα μου.μπαμ και βλεπω την πρωτη να δινει σβουρες και να πεφτει να πεφτει ...γυρισα εριξα και στην δευτερη αφου συνεχισε την πορεια τησ απο πανω και αριστερα μου ειδα τα φτερα της μονο να φευγουν.βρηκα την πρωτη που εριξα και τις εκανα 2.ωρα 6 περιπου ακουω φτερα αριστερα χαμηλα και βλεπω μια να καθεται σε ενα πευκο 100 μετρα απο μενα.σηκωθηκα να τις κοντεψω περπατω 5 μετρα και σηκωθηκε και αρχισε να ερχεται απο αριστερα και μπροστα μου χαμηλα πισω απο τα πευκα την ειδα σε ενα κενο 4 μετρων μεταξυ δυο πευκων εριξα μια τουφεκια και την ειδα να κανει βουτια θανατου
αλλα δεν την ειδα ακριβως αφου επεφτε χαμηλα πισω απο τα δεντρα.ο φιλος μου σε λιγο εριξε σε ακομα μια σε πολυ μεγαλη αποσταση βασιλικη βολη οπυ το πουλι επεσε αλλα πισω στον γκρεμμο κατεβηκε με χιλια ζορια αλλα δυστυχως χαθηκε.την δικη μου την εψαξα την ωρα που θα φευγαμε αλλα δεν την βρηκα δυστυχως.αυτα απο μενα αναμενουμε την κυριακη. 

δειλινο παλι στα ποστα ωρα 3 στο περιμενε παλι.ωρα 5.20 βλεπω 2 πουλια να ερχονται απο απεναντι στην απαγορευμενη σε αρκετο υψος γυρισα τον επιλογεα στον ασσο εβαλα μια λεπρε 3 νουμερο σκαι αναψα τσιγαρο και περιμενα ακομα ερχοταν ευθεια πανω μου ηταν να σπασω

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- Laurona
[quote="πανικος"]αφησα το οπλο και με ολες τις στασεις του σώματος[/quote]
Εισαι τελια πελλος.

Εισαι τελια πελλος.
Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......
- πανικος
Laurona έγραψε:[quote="πανικος"]αφησα το οπλο και με ολες τις στασεις του σώματος

Εισαι τελια πελλος.[/quote]
xa xa.χρυσανθε μου να σου πω μερικες που θυμουμε και πεμου.στην αρχη ανασκελα ξαπλωμενος στην κατηφορικη πλαγια.μετα γονατιστος μετα στα τεσσερα μετα πλαγια και μπρουμυτα ανεβηκα

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- Dimitris
Και εκεί που ξέρεις (λόγω εμπειρίας πλέον) πως αν αφαιρεθείς έστω και για λίγο θα περάσει η φάσσα γλυφτά, αργά και βασανιστικά πάνω απο εσένα χωρίς να την αντιληφθείς έγκαιρα, πάλι την παθαίνεις....
την τύχη μου μέσα...

την τύχη μου μέσα...

«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»