Πανικος Setter έγραψε:Φιλε δεν κτύπησα ποτε μου φιλικουτουνι και ούτε πρόκειταιΕξάλλου δεν καταδέχονται τις περιοχές μου
ΦΑΣΣΑ- ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Re: ΦΑΣΣΑ- ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Warrior
- Full Member
Καλα και ασφαλισμενα κυνηγια κοπελια. Με το νου σας, καλη καρπωση και το βασικο γεροι και ασφαλισμενοι πισω στα σπιτια σας!
- Laurona
Ευχομαι στους φιλους να περασουν καλα κ ασφαλισμενα αυριο.
ας εχουν λιγοτερες ευκαιριες μα να τις ευχαριστηθουν χωρις καμπανοβορτους να τους χαλουν το κυνηγι με βολες πυροβολικου κοκκινα μαγιο ζεμπεκικα στο χαραμα κ τηλςφωνηματα ξενόγλωσσων κοπελων για ξιφτερισμα στρουφων .
ας εχουν λιγοτερες ευκαιριες μα να τις ευχαριστηθουν χωρις καμπανοβορτους να τους χαλουν το κυνηγι με βολες πυροβολικου κοκκινα μαγιο ζεμπεκικα στο χαραμα κ τηλςφωνηματα ξενόγλωσσων κοπελων για ξιφτερισμα στρουφων .
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
- Laurona
Και οι λιγοτερο συνηδειτοποιημενοι. ....
αν βρεθει στο δρομο σας ενδημικο θηραμα.....σας παρακαλω....μην παρασυρθειτε.
Οι μισοι αυριο αν κτυπησουν ενα περδικι......το ενα τεταρτο αν κτυπησει ενα λαγο.....η ζημια θα ειναι ανεπανορθωτη.
δεν έχει ουσια να το σκοτωσετε.....καθε τι για να χει ουσια πρεπει να ρθει η ωρα του κ να το παρεις με την αξια σου.
κοκορεματα για ενα αυριανο λαγο σας στερουν την χαρα να το μοιραστειτε με φιλους κ να νιωσετε την απολαυση της καρπωσης του......επιπλεων σας στερουν πολλαπλασιο αριθμο στο ενδημικο.
Ασ μην βοηυαμε κ μεις την καταντια που μας .χουν φτασει
Οι μισοι αυριο αν κτυπησουν ενα περδικι......το ενα τεταρτο αν κτυπησει ενα λαγο.....η ζημια θα ειναι ανεπανορθωτη.
δεν έχει ουσια να το σκοτωσετε.....καθε τι για να χει ουσια πρεπει να ρθει η ωρα του κ να το παρεις με την αξια σου.
κοκορεματα για ενα αυριανο λαγο σας στερουν την χαρα να το μοιραστειτε με φιλους κ να νιωσετε την απολαυση της καρπωσης του......επιπλεων σας στερουν πολλαπλασιο αριθμο στο ενδημικο.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......
- MARIOSE
+1000Laurona έγραψε:Και οι λιγοτερο συνηδειτοποιημενοι. ....
ΥΓ: Τούτον το καμπανόβορτοι άρεσεν μου πολλά ρε Χρύσανθε

- kanaris
- Full Member
Πράγματι! Πρώτο πράμα! Καλά κυνήγια σε όλους! !! Ατε κοιμηθείτε γιατί ξημερώνει!!!!MARIOSE έγραψε:+1000Laurona έγραψε:Και οι λιγοτερο συνηδειτοποιημενοι. ....
ΥΓ: Τούτον το καμπανόβορτοι άρεσεν μου πολλά ρε Χρύσανθε![]()

ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
- sotiris!129
φιλε δεν ξερεις τι χανεις , με τον τραχανα η με τα μακαρονια φιδε ειναι σαν το βιακρα !Πανικος Setter έγραψε:Φιλε δεν κτύπησα ποτε μου φιλικουτουνι και ούτε πρόκειταιΕξάλλου δεν καταδέχονται τις περιοχές μου

αντε καλο βολη σε ολους , μακρια απο μας γιατι εχω ανασφαλειες και κομπλεχ

το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- Pathfinder
Ρε εννα σας δωκει ο ηλιος παστην κκελε...ελατε πισω
...λογω υλειμενης υποχρεωσης (κατα "τυχη" τραπεζι το μεσημερι της πρωτης κυριακης ας εν καλα η γυναικα μου) η ωρα 11 εμαζεψα τα και εφυγα. Αν και πουλια ειχαν δωσει το παρον τους στην περιοχη δεν μου εδωσαν χερι εκτος απο μια που πηρα.Φυσικα θελω να ευχαριστησω και τους φιλους κυνηγους που ηταν πισω μου στα 100 μετρα και επαιζαν τες που τα 200 μπροστα τους με κατι τηλεκατευθυνομενους πυραυλους που κρουζαν τα φτερα των φασσων ...αμπας και παιξει κανενας αλλος...τσιππα ρε τσιππα...μια χαρα περασαμε 

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
-
- Full Member
Παιδες πετε μας τι εκαμετε σημερα τζιε βαρτε τζιε καμια φωτογραφια να δουμε
ελπιζω να ειχετε ολοι μια καλη καρπωση 

BROWNING THE BEST THERE IS
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Εγω μετα απο μηχανικα προβληματα καταφερα να παω αργοποριμενος να παω πολης κοσμος λιγα πουλια φροντισαν για αυτο εκεινοι που πηγαν και κατασκηνωσαν απο την προηγουμενη τελικα μεχρι της 9 2 φασσες 2 οπλα
Προσέχουμε...για να έχουμε