SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΜΑΡΙΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΜΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ....ΜΕ ΤΣΟΥΡΟΥ ΜΕ ΜΟΥΡΟΥ
ΝΙΚΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΩ...ΑΛΛΑ 2-3 ΤΙΣ ΚΑΜΝΩ ....ΚΑΙ 3-4 ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΔΩ ΕΙΜΑΙ ΟΚ...ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΦΥΣΑ ΛΙΟ ΑΕΡΟΥΔΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΩ ΑΝΘΡΩΠΟ.....ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΑ ΜΑΣΑΖ,ΣΠΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΙΕΣ
ΤΑΣΟ ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ....ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΕΠΑΝΙΕΛ(ΔΩΡΟ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ) ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ...ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΕΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ..ΚΑΙ ΕΚΑΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗ
ΠΑΝΙΚΟ + 1000
Καλά καμνεις φίλε , καλά καμνεις!
τζινο το αερούι το φρέσκο μες τους πεύκους εν ολα τα λεφτά....
Σέρκη μου πιάσε το καλαμούι σου τζιαί τηλεφώνα μου τζιαί άφηστους με τες καρεκλούες τους. Θα βάλουμε τζιαί το Σπύρο υπεύθυνο για την παγωνιέρα τζιαί τα σάντουιτς. Τα άλλα ούλλα εν πελλάρες.
Nikos έγραψε:Λέγε μου τέτοια ρε Σερκη και ακόμα εν επήα πανω τσιακκάρω το τοπούι μου....
Συνήθως εν πιάνει κόσμο γιατι δεν έχει πολλα πουλιά, είδωμεν!!!
νικο μου εσυ εισαι τοπακας δεν χρειαζεσαι αναγνωρισεις εχεις τες σιγουρες εμεις οι φτωχοι τι να πουμε!!!
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....