Επαγγελματική Αλληλοβοήθεια

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Re: Επαγγελματική Αλληλοβοήθεια

Δημοσίευση από LAGOS »

Χρύσανθε μου αν μπορείς στείλε καμιά φώτο και καμιά περιγραφή.. Σκεύτουμε και εγώ να κάμω μια καινούργια και εν εξανάκαμα τούντη δουλειά..
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Φιλε μου εξαρτατε τι θελεις κ ποσα σκυλια κ τι ύψος εχουν.
θελεις να ειναι πανω μονιμα?
Θα μπαινοβγενει?
Ξυλο?
λαμαρινα?
συνδιασμος?
εχει πολλες παραμετρους.
Οτι θελεις ευχαριστως σε π.μ
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

[quote="demetris21"]Παιδιά έχει κανένα που γνωρίζει απο αίματα German Shorthaired Pointer ? Είμαι στη διαδικασία να αγοράσω ένα σκυλάκι απο το εξωτερικό και είμαι μεταξύ δύο εκτροφέων. Έχω τα pedigrees και τις φωτογραφίες των γονιών και τα λοιπά και αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει που έχει παραπάνω γνώσεις θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ[/quote
ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ;ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΕΞΑΙΡΕΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΕΚΤΡΟΦΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ.
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Παιδες ειδετε κανενα μαγαζι που να εχει τις B&P Colompaccio εκτος απο παφο?
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Pathfinder έγραψε:Παιδες ειδετε κανενα μαγαζι που να εχει τις B&P Colompaccio εκτος απο παφο?
Λάρνακα στο Technofish.
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

spyrosspyrou851 έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Παιδες ειδετε κανενα μαγαζι που να εχει τις B&P Colompaccio εκτος απο παφο?
Λάρνακα στο Technofish.
Εχει κανενα Σκαλιωτη να μας εξυπηρετησει? :)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Pathfinder έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:
Λάρνακα στο Technofish.
Eγώ εξυπηρετώ σε, το πρόβλημα είναι πόσα εννά σου κάτσει να σου το στείλω Πάφο. :D

Υ.Γ, αν υπάρχει ακόμα στα ράφια καθώς εγώ το είδα τις πρώτες μέρες που το έβαλε ο αντιπρόσωπος.
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

spyrosspyrou851 έγραψε:
Pathfinder έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε: Λάρνακα στο Technofish.
Eγώ εξυπηρετώ σε, το πρόβλημα είναι πόσα εννά σου κάτσει να σου το στείλω Πάφο. :D

Υ.Γ, αν υπάρχει ακόμα στα ράφια καθώς εγώ το είδα τις πρώτες μέρες που το έβαλε ο αντιπρόσωπος.
Μαλλον εξαφανιστηκε Σπυρο αν ηταν πριν 15 μερες το ιδιο οπως και στην παφο...αν τυχει και περασεις λεεις μου..πιασμε τηλεφωνο αν τα δεις
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

spyrosspyrou851 έγραψε:Παιδες ειδετε κανενα μαγαζι που να εχει τις B&P Colompaccio εκτος απο παφο?

Υ.Γ, αν υπάρχει ακόμα στα ράφια καθώς εγώ το είδα τις πρώτες μέρες που το έβαλε ο αντιπρόσωπος.[/quote][/quote]

Αφου εννα έρτεις εσύ την Κυριακή ρε !! :P ;)
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Nikos έγραψε:
Αφου εννα έρτεις εσύ την Κυριακή ρε !! :P ;)
Aυτό ήταν να πω και εγώ να γλιτώσει ο Αλέξης απλώς τζιαμέ που πάμε εν γνωρίζω πόσο μακρυά είμαστε τζαι τες ώρες που τελιώνουμε για να φύουμε.

Αλέξη μου άκου να σου πω, αν είναι υπολογίζω να πάω αύριο αλλό κανένα γυρό στα τρυγόνια, θα περάσω που τον άνθρωπο, αν δω ότι δεν υπάρχει θα φέρω μαζί μου το δικό μου πακέτο την Κυριακή αν θέλεις τζιαι δίνω σου το τζίνο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”