Ακόμα ένα hint, εν θηλυκιά.

sotiris!129 έγραψε:να συρω ζε την δευτερη μου την σιεπεθκιαν αμπα ζε καλλικοσα?
πρεπει επιτελους να καταλαβετε κατι ...MARIOSE έγραψε:Τελικά έφαν μας την ο Σώτος...![]()
Λάρνακα? Δεν ξέρω δεν γνωρίζω....για να ακούσω cd του Καζαντζίδη μινιμουμ 1 ωρα δρόμοspyrosspyrou851 έγραψε:Για το Σέργιο η επαρχία Λάρνακας είναι σαν να παέννει τζινίι που το κρεβάτι του μέχρι την πόρτα του δωματίου του, αν δεν πάει τουλάχιστον μέχρι την επαρχία Λεμεσού γυρίζει τουMARIOSE έγραψε:Μήπως εν το πόστο που εν να σε πάρει ο Σέρκης τζιαί έβαλεν σε να το ττελιάσεις???spyrosspyrou851 έγραψε:Αναγνώριση στην επαρχία Λάρνακας σήμερα με το Λεύκιο, λίγα τα πουλιά, είδαμε σύνολο καμμιά 50αριά φάσσες τα πιο πολλά σε κοπές των 10-15, περιμέναμε να έρτουν στο νερό αλλά δεν μας εκάμαν τη χάρη. Είδαμε και πάρα πολλά περδίκια και 1-2 τρυγονάκια. Όποιος βρει τι απεικονίζει η εικόνα κερδίζει μια δωρεάν καταμέτρηση σκαγιών σε στόχους.![]()
![]()
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... ymperm.jpg![]()
'Ετσι για να σας βοηθήσω εν θήραμα που δείχνει η φωτογραφία τζιαι θέλεις πολλά καλό σκύλλο να το σηκώσεις.
Εσεναν επροδωσε σε η ψαραγορα κ το γουελφουντσ.sotiris!129 έγραψε:πρεπει επιτελους να καταλαβετε κατι ...MARIOSE έγραψε:Τελικά έφαν μας την ο Σώτος...![]()
οσπου να βαλει μουτην χαμε ο τραααχαρ , να φεκισει ο αερας του ποιντερ και να σπασει φερμα το σεεττερρ ...εγω φτινω τα σκαγια !
Μονο την ψαραγορα εκαταλαβα το αλλο εν το φκαλωLaurona έγραψε:Εσεναν επροδωσε σε η ψαραγορα κ το γουελφουντσ.sotiris!129 έγραψε:πρεπει επιτελους να καταλαβετε κατι ...MARIOSE έγραψε:Τελικά έφαν μας την ο Σώτος...![]()
οσπου να βαλει μουτην χαμε ο τραααχαρ , να φεκισει ο αερας του ποιντερ και να σπασει φερμα το σεεττερρ ...εγω φτινω τα σκαγια !
Υπολογίζω εννοεί καλοφαΐα.sotiris!129 έγραψε:Μονο την ψαραγορα εκαταλαβα το αλλο εν το φκαλωLaurona έγραψε:Εσεναν επροδωσε σε η ψαραγορα κ το γουελφουντσ.sotiris!129 έγραψε: πρεπει επιτελους να καταλαβετε κατι ...