Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα με το όπλο σου που αν θυμούμαι καλά εν κουττούτζι, εγώ έριξα λίγες πέρσι δεν πρόσεξα κλώτσημα, αλλά τις έριξα μόνο το πρωί στην υγρασιά, την πρώτη μου καλοκαιρινή φάσσα την έπιασα με τζίνο το φυσίγγι. Έπιασες κανένα τσιοκ;mikros έγραψε:Οσοι παίζεται την lucky Shot της Victory πως είναι με το κλώτσημα της?
Την δοκίμασα μόνο χειμώνα και έμεινα ευχαριστημένος... το καλοκαίρι τι λέει?
ΦΑΣΣΑ- ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015
- spyrosspyrou851
Re: ΦΑΣΣΑ- ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015
-
Ωραία. Μάλλον έν θα έχω πρόβλημα μιάς και δεν έχω σκοπό να ρίξω και πολλές...spyrosspyrou851 έγραψε:Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα με το όπλο σου που αν θυμούμαι καλά εν κουττούτζι, εγώ έριξα λίγες πέρσι δεν πρόσεξα κλώτσημα, αλλά τις έριξα μόνο το πρωί στην υγρασιά, την πρώτη μου καλοκαιρινή φάσσα την έπιασα με τζίνο το φυσίγγι. Έπιασες κανένα τσιοκ;mikros έγραψε:Οσοι παίζεται την lucky Shot της Victory πως είναι με το κλώτσημα της?
Μάλλον εν να πιάσω ενα 2* γιατί με 4* 3* στες φάσσες και τα τρυγόνια δυσκολάκι...
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
- spyrosspyrou851
3-2mikros έγραψε:Ωραία. Μάλλον έν θα έχω πρόβλημα μιάς και δεν έχω σκοπό να ρίξω και πολλές...spyrosspyrou851 έγραψε:Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα με το όπλο σου που αν θυμούμαι καλά εν κουττούτζι, εγώ έριξα λίγες πέρσι δεν πρόσεξα κλώτσημα, αλλά τις έριξα μόνο το πρωί στην υγρασιά, την πρώτη μου καλοκαιρινή φάσσα την έπιασα με τζίνο το φυσίγγι. Έπιασες κανένα τσιοκ;mikros έγραψε:Οσοι παίζεται την lucky Shot της Victory πως είναι με το κλώτσημα της?
Μάλλον εν να πιάσω ενα 2* γιατί με 4* 3* στες φάσσες και τα τρυγόνια δυσκολάκι...

- Sergios
9 και απόψε.... Αζουλιάρη Σπύρο..... Κι εγώ 3-2.... Φυσίγγια Ηλιόνα Ζυπλάς 32γρ νο.6, Mirage 30γρ νο.6, quick 30γρ νο.6, βικτορι σπορτιγκ νικελ 36γρ νο.6, βικτορι Λιλά 31γρ νο.6 θα δοκιμάσω Gem 32γρ 2-3 είδη φυσίγγιων θα κρατώ τα άλλα θα είναι μπακ απ....όσο για τα τρυγόνια αν πάω μάλλον θα πάρω stock της τσίχλας νούμερο 8-9 αν και δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα τρυγόνια
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ.....

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΧΘΣΕΣΙΝΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΤΕΡΟ ΜΟΥ ΗΜΙΣΥ 
3 ΩΡΕΣ...1 ΤΡΥΓΟΝΙ ΟΠΟΥ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ ΣΤΑ 25 ΜΕΤΡΑ ΒΑΣΙΛΗ ΒΟΛΗ ΚΑΙ 5-6 ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ''....ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΩΡΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ.......ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ

3 ΩΡΕΣ...1 ΤΡΥΓΟΝΙ ΟΠΟΥ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ ΣΤΑ 25 ΜΕΤΡΑ ΒΑΣΙΛΗ ΒΟΛΗ ΚΑΙ 5-6 ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ''....ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΩΡΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ.......ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- MARIOSE
Τι όμορφη παρέα Σόλωνα! Ειλικρινά αν δεν έμενα σε διαμέρισμα θα είχα και εγώ ένα σκυλί, έτσι για τη συντροφιά.
- kanaris
- Full Member
Δεν είσαι μόνος σου Μάριε! !!MARIOSE έγραψε:Τι όμορφη παρέα Σόλωνα! Ειλικρινά αν δεν έμενα σε διαμέρισμα θα είχα και εγώ ένα σκυλί, έτσι για τη συντροφιά.

ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
- Nikos
Σόλωνα νομιζα πως δεν κανεις αναγνωρίσεις...
Έφασε το σκουλούτζι τελικά!!
Ρε Πανίκο τον γιατρό τι τον έχουμε!!!

Έφασε το σκουλούτζι τελικά!!

Ρε Πανίκο τον γιατρό τι τον έχουμε!!!

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΜΑΡΙΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΜΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ....ΜΕ ΤΣΟΥΡΟΥ ΜΕ ΜΟΥΡΟΥ
ΝΙΚΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΩ...ΑΛΛΑ 2-3 ΤΙΣ ΚΑΜΝΩ ....ΚΑΙ 3-4 ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΔΩ ΕΙΜΑΙ ΟΚ...ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΦΥΣΑ ΛΙΟ ΑΕΡΟΥΔΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΩ ΑΝΘΡΩΠΟ.....ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΑ ΜΑΣΑΖ,ΣΠΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΙΕΣ
ΤΑΣΟ ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ....ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΕΠΑΝΙΕΛ(ΔΩΡΟ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ) ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ...ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΕΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ..ΚΑΙ ΕΚΑΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗ
ΠΑΝΙΚΟ + 1000

ΝΙΚΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΩ...ΑΛΛΑ 2-3 ΤΙΣ ΚΑΜΝΩ ....ΚΑΙ 3-4 ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΔΩ ΕΙΜΑΙ ΟΚ...ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΦΥΣΑ ΛΙΟ ΑΕΡΟΥΔΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΩ ΑΝΘΡΩΠΟ.....ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΑ ΜΑΣΑΖ,ΣΠΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΙΕΣ

ΤΑΣΟ ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ....ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΕΠΑΝΙΕΛ(ΔΩΡΟ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ) ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ...ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΕΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ..ΚΑΙ ΕΚΑΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗ

ΠΑΝΙΚΟ + 1000