Ήταν στο ενδημικό αλλά καθημερινή περιοχή που δεν εδικαιούμουν να παίζω περδίκια λαγούς. Γνωρίζω πολύ καλά ότι απαγορεύεται και το είπα και εδώ κάποιες φορές διότι γνωρίζω περιπτώσεις που τους εκάμαν πρόβλημα.MARIOSE έγραψε:Ο Σπύρος είναι ΠΑΝΤΑ νόμιμος, το επιβεβαιώνω. Αν απαγορεύονται τότε ίσως να μην το ήξερε (πάλιν λάθος φυσικά αλλά για κίτρινη κάρτα) διαφορετικά μπορεί να ήταν στις τζιήκλες τον καιρό του ενδημικού.
ΦΑΣΣΑ- ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015
- spyrosspyrou851
Re: ΦΑΣΣΑ- ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015
- Laurona
Πολύ φασσα σημερα το πρωι σε χωραφι φιλου που πηγαμε για δουλεια.
βρηκε το ποστο του

βρηκε το ποστο του

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΖΕΣΤΑΜ-ΖΕΣΤΑΜΑ.....Ε ΝΑ ΚΑΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ
.....720p

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Nikos
Οπως το είπες Σολωνα , εννα κρουσουμε ωσπου να λείψουν οι μέρες!!
Έ Χρυνασθε μ, το πόστο το δικό σου ήβρες το?

Έ Χρυνασθε μ, το πόστο το δικό σου ήβρες το?

- Laurona
Ενας πρωτος ξαδερφος εκανε μια επεμβαση κ μαλλον θα τον παρω καπου ευκολα κ χωρις κοσμο που να μπορεσει να ριξει σε κανενα πουλί επειδη δεν θα μπορει να παει μονος.
Εαν είναι ομως καλυτερα κ μπορει να παει μονος θα παω με φιλο απο το φορουμ καπου και παλι ευκολα κ χωρίς αγχος κ εαν ριξουμε σρ καμιά εχει καλως.
εαν οχι ειπαμε θα χουμε κ παγωνιερα μαζι μας

Εαν είναι ομως καλυτερα κ μπορει να παει μονος θα παω με φιλο απο το φορουμ καπου και παλι ευκολα κ χωρίς αγχος κ εαν ριξουμε σρ καμιά εχει καλως.
εαν οχι ειπαμε θα χουμε κ παγωνιερα μαζι μας

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......
- Nikos
Αυτά είναι... έλα σε παρω ρε, μεν μου γυρεύκεις εύκολα ομως!
Σίγουρα όμως εννα έχει παγονιέρα ε και το κατιτις του!

Σίγουρα όμως εννα έχει παγονιέρα ε και το κατιτις του!

- Laurona
Νικο μου ευχαριστω αλλα δεν θα παρω.
με αυτο το κυνηγι κ τα ευτράπελα του τελειωσα πριν λιγα χρόνια. ...ηταν το 2009 σου πα ξανα για αυτό.
Εαν δεν ήταν το πρωτο κυνηγι μετα απο τόση απραξία δεν θα πηγαινα ουτε τες λιγες ωρες που παω την πρωτη εξόρμηση.
Παω μονο για την ανατολη με τον καφε μου στο βουνο με το οπλο μου.
Εαν ριξω κ σε κανένα πουλί καλως.
για μενα το κυνήγι αρχιζει με τα ορτυκια......αν κ αυτά 'χαλασαν'' χαρη στο υπεροχο συστημα των βορτων που μας διοικουν......
Αλλα κ παλι ξερω να το απολαμβανω... λίγα πουλια λιγες εξορμησεις....αλλά μεγαλες συγκινήσεις
με αυτο το κυνηγι κ τα ευτράπελα του τελειωσα πριν λιγα χρόνια. ...ηταν το 2009 σου πα ξανα για αυτό.
Εαν δεν ήταν το πρωτο κυνηγι μετα απο τόση απραξία δεν θα πηγαινα ουτε τες λιγες ωρες που παω την πρωτη εξόρμηση.
για μενα το κυνήγι αρχιζει με τα ορτυκια......αν κ αυτά 'χαλασαν'' χαρη στο υπεροχο συστημα των βορτων που μας διοικουν......
Αλλα κ παλι ξερω να το απολαμβανω... λίγα πουλια λιγες εξορμησεις....αλλά μεγαλες συγκινήσεις

Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......
- Nikos
Χρύσανθε μ σε καταλαμβαίνω απόλυτα, και σε μένα έτυχαν πολλά στο καλοκαιρινό κυνήγι αλλα το σκουλούτζι εν με αφήνει!!
Η ανατολή είναι ανεκτίμητη αξία φίλε!!!
Καλά να περάσεις ότι και να κάνεις!!!

Η ανατολή είναι ανεκτίμητη αξία φίλε!!!
Καλά να περάσεις ότι και να κάνεις!!!
- LAGOS
- Full Member
Το προνόμιο να έχουμε την υγεία μας και να μπορούμε να απολαύσουμε εκείνα τα 10-15 λεπτά της ανατολής του ήλιου στο βουνό, μέσα στην απόλυτη ηρεμία είναι για εμένα ανεκτίμητο. Ούτε εγώ είμαι φανατικός του καλοκαιρινού κυνηγιού και κάθε χρόνο λέω ότι μπορεί να μην πάω καν. Μόλις δημιουργήσω την εικόνα στο μυαλό μου όμως τότε ξεκινά το σκουλούτζι να με τρώει. Μακριά από πολυκοσμία, ήρεμα και χαλαρά και αν έχουμε την ευκαιρία για 4-5 βολές ακόμα καλύτερα.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
-
- Full Member
φιλε μου ειπες την πιο σοφη κουβεντα οι βορτοι που μας διοικουν τπτ αλλο ..για αυτους τους αχριστους φτασαμε εδω που φτασαμε αφου για καθε κακο που παθενει το κυνηγι μας εχουν αυτοι το δακτιλακι τους μεσα..Laurona έγραψε:Νικο μου ευχαριστω αλλα δεν θα παρω.