Δυστηχώς σαν νέος κυνηγός λυπούμε να πώ ότι δέν έχεις καθόλου σωστή κυνηγετική παιδεία . Αν νομίζεις φίλε μου ότι πέταξεε 7 ευρό να έρθεις να σου τα δώσω πίσω και να πιάσεις άλλο περιοδικό έχει κάτι υπέροχα που λένε ακριβώς που να πάεις να πετσοκόψεις τους πέρτικουε[/quote]
Φίλε Hunter απλά για να μην δίνουμε συνέχεια άδικα, ούτε κρεατοσυλλέκτη σε είπα ούτε τσιγκούνη ούτε τίποτε , έρχεσε όμως και κάνεις μια κριτική καλοπροαίρετα και σου τονίζω και εγώ πάντα καλοπροαίρετα ότι πρέπει να κοιτάζεις και λίγο ποιό βαθιά το θέμα κυνήγι με ποιάν έννοια με την έννοια ότι για εμένα το ποιό εύκολο ήταν να βάλω ιστορίες και εφέρμαρε μου τον η Λίζα και έπεξα τον και .......μπορώ να γραφω έτσι 1000 σελίδες κάθε έκδοση ή πάλι να βάζουμε........ χιλιάδες τα περδίκια στον τάδε τόπο εκατοντάδες στον τάδε τόπο όμως προτιμούμε να γράφουμε άρθρα που να έχουν και νόημα και ουσία. όταν διαβάσεις το άρθρο κυνηγετική συμπεριφορά λέει μια ιστορία κυνηγετική αλλά με μεγάλη σημασία.... και είναι για περδίκια. Εσύ όμως ενώ καλοπροαίρετα έκανες την παρατήρηση σου δέν δέχθηκες την δική μου καλοπροαίρετα και αμέσσως να μου πείς ότι έδωκες 7 ευρό και ότι η ύλη εν φτωχή και ότι έχει αλλού πορτοκαλιές. Καμιά φορά παρεξηγάτε με το παραμικρό τον τρόπο που ο άλλος σας μιλά αλλά ούτε σκέφτεσται αυτά που εσέις λέτε. Εάν για παράδειγμα εγώ είμουν ένας επισκέπτης της σελίδας ο οποίος ακόμη δέν έχω αγοράσει το περιοδικό και διάβαζα αυτά που έγραψες θα έλεγα είναι ένα περιοδικό 80 σελίδες γεμάτο διαφημίσεις και χωρίς καθόλου θέματα μέσα. Να πώ και το ήμαρτον μου θυμώνω πολύ όταν ακούω απο νεαρά άτομα κυρίος κουβέντες όπως εν στην Κύπρο που ζούμε κ.τ.λ και όταν κάποιος ισοπεδώνει τον κόπο του άλλου χωρίς κάν να διαβάζει τι γράφει για αυτό και κάποτε αντιδρώ. Το περιοδικό έχει αρκετά λάθη μέσα και ακόμη χρίζει αρκετής βελτίωσης, αρκετά πράγματα μπορούν να βελτιωθούν και οι απόψεις όλων λαμβάνονται υπόψη σοβαρά. Όχι όμως να ισοπεδώνουμε τα πάντα γιατί δέν είναι όλα όπως εμείς τα θέλουμε. Σίγουρα ένας τσικλάρης θα ήθελε 20 άρθρα για την τσίκλα, ένας περτικάρης το ίδιο ένας του λαγού το ίδιο. Εγώ δέν έχω κάτι άλλο να πώ παρακαλώ να μην συνεχιστεί η υπεράσπιση καμίας πλευράς ΄..........Ξεκινάει το τσινή έχουμε πολλά άλλα να πούμε
δεν δίνω συνεχεια , μια διευκρίνιση θέλω να κάνω
ο λόγος που αγοράζω μονο το HUNT & SHOOT είναι επειδή έχω κρίση
στο προηγούμενο τεύχος τις φάσσας έμεινα έκπληκτος και διερωτήθηκα αν αυτό το περιοδικό είναι κύπρο που εκδόθηκε . από το συγκεκριμένο τεύχος έμαθα παρα πολλά
τον αύγουστο έτυχε να μου φέρει ένας φίλος κάποιο άλλο περιοδικό και σε σύγκριση που έκανα με το περιοδικό σας
διαπίστωσα ότι το HUNT & SHOOT είναι φεγγάρια μακριά από τα υπόλοιπα περιοδικά που κυκλοφορούν στο τόπο μας
ίσος για αυτό μπορεί να αντέδρασα με το τρόπο αυτό γιατί σε αυτή την έκδοση προσωπικά περίμενα κάτι περισσότερο
Hunter25 έγραψε:δεν δίνω συνεχεια , μια διευκρίνιση θέλω να κάνω
ο λόγος που αγοράζω μονο το HUNT & SHOOT είναι επειδή έχω κρίση
στο προηγούμενο τεύχος τις φάσσας έμεινα έκπληκτος και διερωτήθηκα αν αυτό το περιοδικό είναι κύπρο που εκδόθηκε . από το συγκεκριμένο τεύχος έμαθα παρα πολλά
τον αύγουστο έτυχε να μου φέρει ένας φίλος κάποιο άλλο περιοδικό και σε σύγκριση που έκανα με το περιοδικό σας
διαπίστωσα ότι το HUNT & SHOOT είναι φεγγάρια μακριά από τα υπόλοιπα περιοδικά που κυκλοφορούν στο τόπο μας
ίσος για αυτό μπορεί να αντέδρασα με το τρόπο αυτό γιατί σε αυτή την έκδοση προσωπικά περίμενα κάτι περισσότερο
αυτή είναι η άποψη μου
καλά κυνήγια
ΦΊΛΕ μου πάντα σεβαστή η άποψη σου ίσως είναι απλά θέμα διατύπωσης-κανένεα πρόβλημα -καλά κυνήγια
Παιδια, αν κανατε την κουβεντα που κανατε σε ενα καφενειο, μια κυνηγετικη μερα, μετα απο το κυνηγι, η σε ενα κυνηγετικο στεκκι τωρα πριν την εναρξη, που ολοι ειμαστε με τες χαρες μας και στο αποκορυφωμα των ετοιμασιων, το μονο αποτελεσμα που θα ειχε, θα ηταν να εκτιμησετε πολυ περισσοτερο τις αποψεις μεταξυ σας, και να παραγγειλετε αλλο ενα καρτο ζιβανα να τσιλατε το μεζεν γιατι η κουβεντα θα ηταν τοσο ευχαριστη που δεν θα επιδιωκατε να τελειωσει.
Αλλο ο προφορικος λογος μεταξυ δυο ανθρωπων, που εχουν την ευχερεια να βλεπουν ο ενας τον αλλον, ειναι πολυ πιο ευκολος και πιο δυσκολα παρεξηγειτε σε σχεση με τον απροσωπο λογο που διατυπωνεται πισω απο ενα πληκτρολογιο.
Περαν τουτου, η διαφορα στον χρονο της απαντησης, οπου μπορει κατι αλλο να μας απασχολει η να μας εχει ενοχλησει, η ακομη και να μας χαροποιησε, αφηνει δυστυχως το περιθωριο , του να επηρεαστουν τα γραφομενα μας απο αλλες καταστασεις και συναισθηματα, τα οποια ομως δεν μπορουν να φανουν επι τοπου στο πληκτρολογιο.
Νομιζω οτι δεν υπαρχει λογος για το θεμα παρεξηγησης, και οτι ειναι ολα μια χαρα.
Κανενας σας δεν πιστευω οτι ηθελε να πει κατι ασχημο, κακοπροεραιτο η σκοπιμο.
Το Αριστο τον γνωριζω, και εχω την καλυτερη εικονα απο τις λιγες μολις φορες που εχουμε βρεθει στα 3-4 χρονια αυτα, απο το αλλο το παιδι και συναδερφο, εχω επισης αριστες εντυπωσεις απο τα γραφομενα του τουλαχιστον χωρις να θυμαμε ποτε να εχει δωσει καποια ασχημη εικονα.
Οποταν πιστευω οτι το θεμα εχει ληξει.
Και με την ευκαιρια, αυτη των διαφορων του λογου κατ ιδιαν με αυτον που γινετε σε ενα φορουμ........θα ανοιξω ενα θεμα προς συζητηση, αλλα οχι εδω..... και θα λεγετε το στεκκιν των κυνηγων.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Τελικα μονο εγω ηβρα το πραγματικο λαθος του περιοδικου και θελω για δωρο τουλαχιστον τα επομενα 3-4 χρονια να μου στελλεται δωρεαν τα τευχη του hunt & shoot
*Που την σελιδα 33 εως την 66 ειναι ολα διπλοτυπογραφημενα ( αρθρα,διαφημισεις κ.τ.λ)
AU-79 έγραψε:Τελικα μονο εγω ηβρα το πραγματικο λαθος του περιοδικου και θελω για δωρο τουλαχιστον τα επομενα 3-4 χρονια να μου στελλεται δωρεαν τα τευχη του hunt & shoot
*Που την σελιδα 33 εως την 66 ειναι ολα διπλοτυπογραφημενα ( αρθρα,διαφημισεις κ.τ.λ)
φίλε αλόπως έδωκες πάς τον δαίμονα του τυπογραφείου που λαλούν, να μου το στείλεις να το αλλάξουμε συμβαίνει καμια φορά
AU-79 έγραψε:Τελικα μονο εγω ηβρα το πραγματικο λαθος του περιοδικου και θελω για δωρο τουλαχιστον τα επομενα 3-4 χρονια να μου στελλεται δωρεαν τα τευχη του hunt & shoot
φίλε αλόπως έδωκες πάς τον δαίμονα του τυπογραφείου που λαλούν, να μου το στείλεις να το αλλάξουμε συμβαίνει καμια φορά
Φιλε Αριστε μασχεσε να γλυτωσεις τα επομενα τευχη νομιζω Παντος καλλητερα που ηταν διπλα ρε φιλε γιατι εμπεδωσα τα
Να πεις του Χριστου οτι οι fan του ζητουν σε αλλο dvd να μας δειξει κανενα trick του για εκπαιδευση υπακοης.
Φιλε Αριστε μασχεσε να γλυτωσεις τα επομενα τευχη νομιζω Παντος καλλητερα που ηταν διπλα ρε φιλε γιατι εμπεδωσα τα
Να πεις του Χριστου οτι οι fan του ζητουν σε αλλο dvd να μας δειξει κανενα trick του για εκπαιδευση υπακοης.