Ο ένας λαγός είναι δικός μας ο άλλος έπεσε στην παγίδα του

Γιατρός έγραψε:Προετοιμασίες με καλούς φίλους
Φίλε το άτομο που σου κάνει μετρήσεις υγρασίας, άνεμο ,θέςη ηλίου κτλ πριν την βολή είναι Παφίτης;andreas78 έγραψε:Γιατρός έγραψε:Προετοιμασίες με καλούς φίλους
Doctor μου,
Αν και είμαι σίγουρος ότι τις έχεις δοκιμάσει όλες στον πίνακα, θα ήθελα να δω τι αποτέλεσμα έφερε η 7,62. Θα σου ήμουν υπόχρεος, έχω πρόβλημα με τις δικές μου. Ρίχνω στα 977,235 μέτρα και δεν βρίσκω κίτσι, σαν να και ρίχνω στο γάμο του καραγκιόζη..!!!!!!
Εσυ αντιμετώπισες παρόμοιο πρόβλημα..????
Φίλε Λεμεσιανοί εν οκ αλλά όχι για θέματα βλητικής πάνω από 60μ αποδεδειγμένα λόγο και ακατάπαυστου σεξ στην Πόλη τους και κατανάλωσης αλκοόλ σε όλες τις ώρες της ημέραςandreas78 έγραψε:Doctor μου,
Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
Παφίτης ειναι αυτός που μου εκπαιδεύει τα σκυλιά μου, αυτός που μου μέτρα τις καιρικές συνθήκες, ωροσκόπο, φεγγάρι κ.τ.λ., ειναι Λεμεσιανος, έχει σημασία.??
Μόλις κατέφθασε και το τελευταίο κοντεϊνερ από το τμήμα σιτηρών!!!!Γιατρός έγραψε:Το τμήμα υδατοπρομήθειας ενημερώνει τους καταναλωτές της επαρχίας Λαρνακας ότι θα υπάρχουν διακοπές στην παροχή λόγο μεγάλων έργων στην περιοχή Αλεθρικού και αναγκών της συγκεκριμένης περιοχής
Να προτείνω και ένα νησάκι με Φλαμίγκο;Priest+++ έγραψε:Μόλις κατέφθασε και το τελευταίο κοντεϊνερ από το τμήμα σιτηρών!!!!Γιατρός έγραψε:Το τμήμα υδατοπρομήθειας ενημερώνει τους καταναλωτές της επαρχίας Λαρνακας ότι θα υπάρχουν διακοπές στην παροχή λόγο μεγάλων έργων στην περιοχή Αλεθρικού και αναγκών της συγκεκριμένης περιοχής