Ασχολίες Νεκρής Κυνηγετικής Περιόδου
- sotiris!129
Re: Ασχολίες Νεκρής Κυνηγετικής Περιόδου
εμας απο την αλλην μας φερθηκε σκληρα ...
αναγκαστικη αλλαγη τοπου γιατι δεν ειχαμε δει ουτε γυλλον στην πρωτη περιοχη που βουτησαμε ...
αποτελεσμα απο τες 6-11
αναγκαστικη αλλαγη τοπου γιατι δεν ειχαμε δει ουτε γυλλον στην πρωτη περιοχη που βουτησαμε ...
αποτελεσμα απο τες 6-11
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- Sergios
Είσαι πολλά καλά ρε φίλε μου.....εν επιλεκτικό ψαρούι....τωρά που είδα το χταπόδι επεθύμισα ξερό στον ήλιο και ούζο Παναγία μου....sotiris!129 έγραψε:εμας απο την αλλην μας φερθηκε σκληρα ...
αποτελεσμα απο τες 6-11

- sotiris!129
ε Σεργιε ενζεν μες το μπανιο που τα εφκαλαμε φωτο, εν μες την βουρναSergios έγραψε:Είσαι πολλά καλά ρε φίλε μου.....εν επιλεκτικό ψαρούι....τωρά που είδα το χταπόδι επεθύμισα ξερό στον ήλιο και ούζο Παναγία μου....sotiris!129 έγραψε:εμας απο την αλλην μας φερθηκε σκληρα ...
αποτελεσμα απο τες 6-11

αλλο λιο να μεν περασουμε την βαση !

- Sergios
Ναι εκατάλαβα ρε φίλε μου 

- sotiris!129
χτες για κουρκουνες με αντενα...
σημερα για λαυρακια με ψαροντουφεκο ...
και δεν περνανε οι μερες για τον Αυγουστο οτι κιαν κανω ....Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
sotiris!129 έγραψε:χτες για κουρκουνες με αντενα...σημερα για λαυρακια με ψαροντουφεκο ... και δεν περνανε οι μερες για τον Αυγουστο οτι κιαν κανω ....
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΩΤΟ Σ ΒΡΙΣΚΩ....ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΜΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟ...ΚΑΜΝΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΘΑΡΩΤΑΤΟ ΑΕΡΑ....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟ ΚΑΘΑΡΟ......ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΧΩΡΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΤΑ ΟΥΛΛΑ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ....ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΦΙΛΕ

ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- sotiris!129
Μα τουτι εν η μαλακια , δεν τρωω ψαρια γιατι ειμαι αλλεργικος
Ασε που εχουν κοκκαλα ... Και μυριζουν χαλια !
Ασε που εχουν κοκκαλα ... Και μυριζουν χαλια !

- spyrosspyrou851
Σημερινή κουρκουνοεξόρμηση με το φίλο Σέργιο στην προηγούμενη περιοχή που πήγαμε την προηγούμενη φορά. Η εμπειρία της προηγούμενης εβδομάδας με έκαμε να αλλάξω ενδυμασία για τα κουνούπια τζιαι τα εγκαύματα τζαι πήγα με την φασσοενδυμασία μου. 4:15 αναχωρήσαμε (και οι δύο με λίγες ώρες ύπνο) καθώς θα πηγαίναμε με ακόμα 2 καλάμια (3 σύνολο), φτάσαμε καλά και η θάλασσα ήταν λίγο ταραγμένη που ελπίζαμε θα θόλωνε τα νερά και θα τσιμπούσαν καλύτερα τα ψάρια. Ο Σέργιος επασαλήφτηκε μια κρέμα για τα κουνούπια αλλά τζίνα χαβά τους, ήταν διψασμένα για το αίμα του τζιαι τζίνος έκαμνε μάχες, που τη μια επροσπάθαν να φκάλει πάνω τα ψάρκα τζιαι να κρατά το καλάμι τζιαι τα κουνούπια βίζι βίζι μέσα στα φκια του.
Σαφώς μειωμένα τα ψάρια σήμερα, ο Σέργιος κατάφερε να πιάσει τα μισά από την προηγούμενη φορά (27 σήμερα), κάποια μεγάλα, κάποια μέτρια και κάποια πιο μικρά. Εμαραζώσαμε λίγο καθώς ετσίμπησε ένα μεγάλο και την ώρα που επροσπάθησε να το τραβήσει ο Σέργιος επήε που κάτω που τις πέτρες και έκοψε τη μυσίνα. Εγέλασε μας αλλά δεν πειράζει, την άλλη φορά. Επεράσαμε καλά και σήμερα που είναι η προτεραιότητα, ακόμα μια μέρα εσβήστηκε από την αντίστροφη μέτρηση.
Μερικές φώτο από το θήραμα της σημερινής κουρκουνοεξόρμησης:
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... yrvgvo.jpg
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... spfksy.jpg
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... j13uvh.jpg
Αυτά για σήμερα από εμάς.

Σαφώς μειωμένα τα ψάρια σήμερα, ο Σέργιος κατάφερε να πιάσει τα μισά από την προηγούμενη φορά (27 σήμερα), κάποια μεγάλα, κάποια μέτρια και κάποια πιο μικρά. Εμαραζώσαμε λίγο καθώς ετσίμπησε ένα μεγάλο και την ώρα που επροσπάθησε να το τραβήσει ο Σέργιος επήε που κάτω που τις πέτρες και έκοψε τη μυσίνα. Εγέλασε μας αλλά δεν πειράζει, την άλλη φορά. Επεράσαμε καλά και σήμερα που είναι η προτεραιότητα, ακόμα μια μέρα εσβήστηκε από την αντίστροφη μέτρηση.

Μερικές φώτο από το θήραμα της σημερινής κουρκουνοεξόρμησης:
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... yrvgvo.jpg
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... spfksy.jpg
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... j13uvh.jpg
Αυτά για σήμερα από εμάς.

- Sergios
Zzzzz εκάμναν που την μιά....ττακ ττακ εγώ που την άλλη εκαταφάν μας....επίαμε ψάρεμα αλλά οι ιστορίες για φάσσες εν ελείπαν....βασικά εν εσιοπίσαμε επαίξαμε φάσσες τ άλλου κόσμου....69 κι απόψε....

- Pathfinder
Μια χαρα παιδες...αμαν περνατε καλα και φκαλετε και τον μεζε σας μια χαρα εισαστε...εγω επηα εχτες δουλεια μετα απο 2 βδομαδες αδεια και ενομισα οτι εξαναγεννηθηκα...μακρυα απο πανες κατουρηματα γαλατα κλαματα φωνες παουρκες μπανια κλπ κλπ κλπ:):)το μονο που δεν καταφερα να παω εστω και μια νυχτα ενα ψαρεματουι να συρβ ενα καλαμουι μεσα και ωσπου το σκεφτομαι φαλαρω...εν πειραζει...το καλο με το ψαρεμα εφηε λιο ο νους μου που το κυνηγι και παει ο καιρος πιο ευκολα...ας εν καλα ο Σερκης που μου το θυμιζει
:):)

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?