ΥΓ: Τούτη η περίπτωση με τα δίχτυα + άλλες πολλές εν οι λόγοι που δεν πάω σε γνωστές περιοχές και προτιμώ τη μοναξιά και ας μην πιάσω τίποτε. Αν είναι να πηγαίνω και να νευριάζω, καλύτερα να μείνω σπίτι μου.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ....MARIOSE έγραψε:Σέρκη μου εγώ σπάνια πιάνω ψάρι, αλλά είπαμε η ουσία είναι αλλού, όπως τα έγραψες πιο πάνω
ΥΓ: Τούτη η περίπτωση με τα δίχτυα + άλλες πολλές εν οι λόγοι που δεν πάω σε γνωστές περιοχές και προτιμώ τη μοναξιά και ας μην πιάσω τίποτε. Αν είναι να πηγαίνω και να νευριάζω, καλύτερα να μείνω σπίτι μου.
Ωραίος Σόλωνα, έτσι νιώθω ότι παίρνω όλα αυτά που επιζητώ από το κυνήγι και το ψάρεμα!SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ....MARIOSE έγραψε:Σέρκη μου εγώ σπάνια πιάνω ψάρι, αλλά είπαμε η ουσία είναι αλλού, όπως τα έγραψες πιο πάνω
ΕΤΣΙ ΜΑΡΙΕ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΜΝΩ...ΠΑΩ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ...ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΦΉΝΩ ΤΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ.....2-3-4 ΠΟΥΛΙΆ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΛΑΎΣΩ!!
sotiris!129 έγραψε:κατασκευη προφυλακτικου για το πουλι μου