BAIKAL IJ 43
-
- Full Member
BAIKAL IJ 43
ΧΕΡΕΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ
ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΥΝΗΓΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΠΛΑΓΙΟΚΑΝΝΟ ΜΠΑΙΚΑΛ?
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΠΛΟ
ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΜΠΑΙΚΑΛ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΙΖΙΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΟΠΛΟΥ ΣΕ ΣΙΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΙΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ
ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΠΙΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΑΥΛΟ 18,4 ΠΑΡΑ 18,2 ΠΟΥ ΗΤΑΝ....
ΣΕ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΣΟΚ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΤΖΕΚΤΟΡΣ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 450Ε ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΔΙΚΑΝΟ ΕΤΣΙ ΤΙΜΗ.........
ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ
ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΜΠΑΙΚΑΛ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΙΖΙΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΟΠΛΟΥ ΣΕ ΣΙΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΙΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ
ΣΕ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΣΟΚ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΤΖΕΚΤΟΡΣ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 450Ε ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΔΙΚΑΝΟ ΕΤΣΙ ΤΙΜΗ.........
ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Re: BAIKAL IJ 43
Φιλε παλιά είχα ένα Baikal over under με το οποίο είμουνα αρκετα ευχαριστημένος φυσικά πρίν 15 χρόνια είμουν ευχαριστημένος και να παίζω στρούφους με το αεροβόλο. Πάντος παρά την λάθος και κακή χρήση που του έκανα λόγο απειρίας δέν με πρόδωσε ποτέ
Προσέχουμε...για να έχουμε
- Giorgos Aristotelous
- Full Member
Καλιήμερα Νικόλα , εχω 2 BAIKAL Sporting που είναι πολύ φτηνά αλλά εν σιεροτσεφαλα τσε σκοτόνουν . Εγώ είμαι ευχαρηστιμένος με το BAIKAL Sporting ηδικά για τις τσίκλες ....NIKOLAS έγραψε:ΧΕΡΕΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ
ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ
Η πέρδικα που προκαλεί
κι ύστερο κόβει τόπο
ψάχνει να βρεί τον κυνηγό
με το δικό της τρόπο
κι ύστερο κόβει τόπο
με το δικό της τρόπο
- Anthimos
- Moderator
Φιλε μου Baikal είναι value for money αν εισαι βραστος να το πιασεις προχωρα ανεννοιας!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- Giorgos Aristotelous
- Full Member
Συμφωνό μαζι σου !!!!

Η πέρδικα που προκαλεί
κι ύστερο κόβει τόπο
με το δικό της τρόπο
κι ύστερο κόβει τόπο
με το δικό της τρόπο
- thanos1981k
- Full Member
εντοσ του μηνα θα παω να παρω εγω πλαγιο ρωσικο baikal τσοκ */*** δισκανδαλο απλοι εξολκεις 71cm kανη
εγγυηση για ολα τα κυνηγια υπ'οψιν οτι εχι δοκιμαστει σε πολλα δυσκολα κυνηγια καθωσ και οτι εχω εντελοσ απλο το μονοκανο με τσοκ * και τραβαει αρκετα ποιο μακρια σε σχεση με αλα οπλα ποιο ακριβα και αποδιδει καλητερα
σε μακρυνεσ τουφεκιες
εγγυηση για ολα τα κυνηγια υπ'οψιν οτι εχι δοκιμαστει σε πολλα δυσκολα κυνηγια καθωσ και οτι εχω εντελοσ απλο το μονοκανο με τσοκ * και τραβαει αρκετα ποιο μακρια σε σχεση με αλα οπλα ποιο ακριβα και αποδιδει καλητερα
σε μακρυνεσ τουφεκιες

ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
- thanos1981k
- Full Member
- chrysanthos
- Full Member
Πες μας θανο πως σου φαινεται κατασκευαστικα αυτο το οπλο, το εχεις καθολου δοκιμασει?
- beretta682
- Full Member
thanos1981k έγραψε:σημερα αγορασα το ij 43 baikal
Με γεια φίλε μου. Καλό κυνηγι. Αλλά τον πρώτο πέρτικο που εν να παίξεις εν να μου τον αφιερώσεις

Φιλικά,
Χρήστος
Χρήστος
- thanos1981k
- Full Member
ΑΠΛΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΟΥ ΕΛΑΦΡΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΕΝΤΕΛΟΣ ΑΠΛΟ ΔΙΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΡΑΙΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΟΡΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΡΩ.ΤΟ ΣΥΝΗΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΑΥΛΟ 18,4.ΜΕ 33 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ - 34ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΣΟΥchrysanthos έγραψε:Πες μας θανο πως σου φαινεται κατασκευαστικα αυτο το οπλο, το εχεις καθολου δοκιμασει?

ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ