ΟΚ και από μένα! Άσε να δούμε αν θα έρθει και κάποιος άλλος και κανονίζουμε και τον τόπο.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ!Pathfinder έγραψε:Μπορω αν θελετε και τις 27 παρασκευη βραδυ

ΟΚ και από μένα! Άσε να δούμε αν θα έρθει και κάποιος άλλος και κανονίζουμε και τον τόπο.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ!Pathfinder έγραψε:Μπορω αν θελετε και τις 27 παρασκευη βραδυ
ΚΡΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ....ΕΝΑΣ ΚΑΚΟΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ....ΚΟΠΙΑΣΕchris197 έγραψε:η συναντηση ειναι μονο για τους φασσαριες η και για αλλους ?![]()
![]()
![]()
Αν ήταν μόνο για φασσάριες εγώ θα εμήνισκα σπίτι.chris197 έγραψε:η συναντηση ειναι μονο για τους φασσαριες η και για αλλους ?![]()
![]()
![]()
ΚΑΛΟΟΟ....ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΑΒΕΡΝΑ/ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ!!!spyrosspyrou851 έγραψε:Αν ήταν μόνο για φασσάριες εγώ θα εμήνισκα σπίτι.chris197 έγραψε:η συναντηση ειναι μονο για τους φασσαριες η και για αλλους ?![]()
![]()
![]()
E αφού φασσάρης εν είμαι, άμαν μιλάτε για φάσσες εγώ ακούω, εν έχω πολλά να πω.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΚΑΛΟΟΟ....ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΑΒΕΡΝΑ/ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ!!!spyrosspyrou851 έγραψε:Αν ήταν μόνο για φασσάριες εγώ θα εμήνισκα σπίτι.chris197 έγραψε:η συναντηση ειναι μονο για τους φασσαριες η και για αλλους ?![]()
![]()
![]()