Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από MARIOSE »

Σόλωνα από ότι βλέπω είχατε και τα απρόοπτα σας. Έτσι γίνονται οι διακοπές ακόμα πιο αλησμόνητες!

Παντελή, αν είναι "μαύρα" που γυρεύκεις από ότι άκουσα επρόλαβεν σε κάποιος κρητικός... :lol:
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

MARIOSE έγραψε:Σόλωνα από ότι βλέπω είχατε και τα απρόοπτα σας. Έτσι γίνονται οι διακοπές ακόμα πιο αλησμόνητες!

Παντελή, αν είναι "μαύρα" που γυρεύκεις από ότι άκουσα επρόλαβεν σε κάποιος κρητικός... :lol:
Μαριε μου απλα επροηγηθηκεν λογω της ωτιτιδας μου :lol: αστειο φυσικα...ο κρητικος περα που ομαδα εν αδερφος ;)
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Panmoy έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Σόλωνα από ότι βλέπω είχατε και τα απρόοπτα σας. Έτσι γίνονται οι διακοπές ακόμα πιο αλησμόνητες!

Μαριε μου απλα επροηγηθηκεν λογω της ωτιτιδας μου :lol: αστειο φυσικα...ο κρητικος περα που ομαδα εν αδερφος ;)
Αυτά είναι τα ωραία ρε φίλε, μπράβο!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ....ΠΑΜΕ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΛΟΓΟ ΧΡΩΜΑ :P
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Άσιλα φασσότοποι :D
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Πεμου οτι το tattoo εν φασσα να πελλανω
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΦΑΣΟΤΟΠΟΙ ΜΑΡΙΕ ΑΛΛΑ ΦΑΣΣΕΣ ΓΙΟΚ....

ΟΧΙ ΑΛΕΞ ΕΙΝΑΙ ΑΕΤΟΣ....ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑ....ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ;)

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΑΝΙΚΟ...ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ!!

ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΟΥΝΑ ΜΕ ΧΑΡΑΔΡΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΛΙΣΕΙΣ ΤΩΝ 40%-70% ΠΟΥ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ!!!

ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΣΤΕΡ ΣΤΟ ΟΔΗΓΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΣ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΧΤΟΙ ΜΕ ΤΕΤΙΟΥ ΙΔΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΙΣΕΙΣ...ΤΟΥΣ ΔΙΝΑΜΕ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ 5 ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜADEIRA ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΜΕ ΕΚΤΑΣΗ 76 ΤΕΤΡ,ΧΛΜ..ΟΠΟΥ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ(ΤΑ ΑΛΛΑ 4 ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ)ΟΠΟΥ ΤΥΝΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΤΟΥ CRISTIANO RONALDO ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΑ ΣΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ!!!

ΟΙ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ(USA)ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΕΝΕΡΓΟΥ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ TEIDE ΠΟΥ ΒΡΗΣΚΕΤΕ ΣΤΑ 3718Μ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ!!!

ΕΜΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 2300Μ ΓΙΑ 2 ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!
ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ..ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 3718Μ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΙΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΣΟΥ!
ΤΟ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 1900-2000Μ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΑΣΟΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ ΤΩΝ 30-35Μ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΤΟΠΙΟ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΒΡΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΓΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΑΡΙΖΟΝΑΣ,ΤΕΧΑΣ..ΟΠΟΥ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥ ΤΙΣ ΚΑΟΥΜΠΟΙΚΑ ΤΑΙΝΙΕΣ...ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ!!!

ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ ΧΡΩΜΑ..ΟΙ ΒΡΑΧΟΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΞΕΓΕΛΟΥΝ....ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 100Μ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΟΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΡΗΧΙΤΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΥΡΜΗΚΙΩΝ.....ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΑ...ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΡΕΜΕΝ Η ΨΙΧΗ ΜΟΥ :shock: !!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ''.....ΓΑΛΗΝΕΣ :)

Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Σολων στη φασσα ειναι ωραια οταν κανεις μακρινες βολες, αλλα για μενα το πιο απολαυστικο που νιωθω πιο εντονα ειναι οταν ερχεται χαμηλη γαλινα πανω σου κυριως απογευματινες ωρες, τζιαι θωρεις την τζιαι ερκεται ερκεται ερκεται.......ερκεται και διακρινεις ολα τα χρωματα της ειναι το κατι αλλο!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΠΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟΡΤ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΡΟ...ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΕΙΧΕ ΧΤΥΠΗΘΕΙ 2 ΩΡΕΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΕΥΓΑ ΤΟ ΨΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΕ Η ΜΙΚΡΗ...720p

Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”