Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Pathfinder »

LEFKIOS έγραψε:Ναί φίλε ημουν Μαρκονης, μολις τέλιωσα το στρατο το 1979 επηγα ενα χρονο στη σχολή Φρειδερίκου για ασυρματιστές πηρα το διπλωμα μου και μετα μπάρκαρα. Ταξίδεψα απο το 1980 μέχρι το 1984 σε SuperTanker. Hσουν και εσύ ναυτικός ?.
Ναυτικος οχι αλλα το επαγγελμα μου ειναι αυτο που εκανες εσυ η μονη διαφορα εγω το κανω στην στερια:):)...γνωρισα καποιους παλιους μαρκονιες αποφοιτους του Φρειδερικου που δουλευουν στο Ραδιο Κυπρος...Βασος...Θεοδουλος κλπ
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Sergios έγραψε:160 και πόψε :D :D
Σέργιε μου, αν λοαρκάζουν να δώσουν τις 23 επειδή εν κοντά στον 15Αύγουστο η 16, τότε είναι 167.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ!!!

ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΤΙΜΕΛΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΔΩΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ...ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΟΥ..ΕΧΩ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ...ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ,ΤΡΕΝΑ,ΤΑΞΙ, ΠΛΟΙΑ,ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ Κ.Λ.Π,Κ.Λ.Π...ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΘΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΠ' ΟΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ....ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣ:D

ΜΑΖΕΨΑ ΑΡΚΕΤΟ ΥΛΙΚΟ...ΚΥΡΙΟΣ ΒΙΝΤΕΟ...ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗ :P
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Καλώς το Σόλωνα!

Όμορφες οι φωτογραφίες σου! Ελπίζω να πέρασες όμορφα φίλε. :D
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

είδες καμιά φάσσα τόσο τόπο που επείες >???? :D
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΦΑΣΣΑ ΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΙ ΠΡΑΜΑ...ΜΟΝΟ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙ...ΚΑΝΕΝΑ....Ο ΛΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ;) ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ...ΠΕΖΟΥΝΙΑ ΦΥΛΙΚΟΥΤΟΥΝΙΑ,ΓΕΡΑΚΙΑ,ΚΟΛΙΟΥΣ,ΣΙΑΧΙΝΙΑ ΚΑΙ ΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΛΟ ;) ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ........ΕΑΝ ΛΑΒΩ ΥΠΟΨΗΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΚΟΤΣ/ΛΑΟΥΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ....ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΕΔΕΙΝΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ!!!

ΚΛΩΤΣΑ ΚΛΩΤΣΑ ΤΟΥΣ ΘΑΜΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΕΝΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ....ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΕΡΙΧΝΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΕ.......ΑΦΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΕΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΕΒΛΕΠΑΝ ΜΕ ΑΠΟΡΙΑ....ΛΑΛΟΥ ΣΟΥ ΜΑ ΤΟΥΤΟΣ ΕΝ ΠΕΛΛΟΣ :lol:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΦΑΣΣΑ ΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΙ ΠΡΑΜΑ...ΜΟΝΟ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙ...ΚΑΝΕΝΑ....Ο ΛΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ;) ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ...ΠΕΖΟΥΝΙΑ ΦΥΛΙΚΟΥΤΟΥΝΙΑ,ΓΕΡΑΚΙΑ,ΚΟΛΙΟΥΣ,ΣΙΑΧΙΝΙΑ ΚΑΙ ΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΛΟ ;) ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ........ΕΑΝ ΛΑΒΩ ΥΠΟΨΗΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΚΟΤΣ/ΛΑΟΥΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ....ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΕΔΕΙΝΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ!!!

ΚΛΩΤΣΑ ΚΛΩΤΣΑ ΤΟΥΣ ΘΑΜΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΕΝΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ....ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΕΡΙΧΝΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΕ.......ΑΦΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΕΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΕΒΛΕΠΑΝ ΜΕ ΑΠΟΡΙΑ....ΛΑΛΟΥ ΣΟΥ ΜΑ ΤΟΥΤΟΣ ΕΝ ΠΕΛΛΟΣ :lol:
Η προτελευταια φωτο με τη χαραδρα τζαι τον πευκο εν δυνατο ποστουι.. :lol: ωραιος, καλωσορισες!!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Καλοσωρισες φιλε...Ωραιες οι φωτο σου....ωραιοι τοποι...το εταιρο ημιση πρεπει να σε εθωρε με το μισο της καθε φορα που ροτσιαζες αλλοπως:)....Σολο σταματα...σταματα και θωρουν μας τα πλασματα...:)...ενα πραμα που περνω και εγω οπου παμε μαζι :)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Ν'ΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΕΣ....ΚΑΛΟΣ ΣΑ ΒΡΗΚΑ!

ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ ΕΙΔΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΚΟΥΤΑ Η ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΡΛΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΕ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ....ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΟΥ :D

ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΑΛΕΞ :D
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Ν'ΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΕΣ....ΚΑΛΟΣ ΣΑ ΒΡΗΚΑ!

ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ ΕΙΔΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΚΟΥΤΑ Η ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΡΛΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΕ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ....ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΟΥ :D

ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΑΛΕΞ :D
Περκι μου δωσουν λιγο chance για τη συναντηση ως το Σαββατο Σολωνα μου τζαι εν φυουν :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”