ΜΠΥΡΑΡΙΑ-ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ(VIRTUAL PUB)

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Priest+++
Full Member

Re: ΜΠΥΡΑΡΙΑ-ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ(VIRTUAL PUB)

Δημοσίευση από Priest+++ »

Γιατρε μου η συχνη καταπονιση του ανθρωπινου σωματος σε διαφορα αθληματα ή/και χειρονακτικες εργασιες προκαλει σοβαρα προβληματα στους χειριστες. Π.χ οι τενίστες πάσχουν απο το λεγόμενο τένις ελποου, οι μποξέρ απο ενα σύνδρομο σχετικο με τον εγκεφαλο,δεν θυμαμε πως το λένε. Μήπως γνωρίζεις εαν συμβαίνει κάτι παρόμοιο με τους κυνηγούς;
Istriano® reloaded
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

ΜΠΥΡΑΡΙΑ-ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ(VIRTUAL PUB)

Δημοσίευση από Γιατρός »

Priest+++ έγραψε:Γιατρε μου η συχνη καταπονιση του ανθρωπινου σωματος σε διαφορα αθληματα ή/και χειρονακτικες εργασιες προκαλει σοβαρα προβληματα στους χειριστες. Π.χ οι τενίστες πάσχουν απο το λεγόμενο τένις ελποου, οι μποξέρ απο ενα σύνδρομο σχετικο με τον εγκεφαλο,δεν θυμαμε πως το λένε. Μήπως γνωρίζεις εαν συμβαίνει κάτι παρόμοιο με τους κυνηγούς;
Η τελευταίες μελέτες που έχω κάνει σε ανθρωποειδή μου αφήνουν τα ευρήματα ότι από τον καιρό που ξέφυγε ο άνθρωπος από το ' το καλάθι του ψαρά και του κυνηγού 1/10 εν γεμάτο' και γεμίσαμε προσωπικότητες επιτυχίες πάνω στις οποίες βασίζονται ´φιλίες ´ και όχι στην αγάπη για το άθλημα και επομένως τατσίζικες παρεξηγήσεις και ' το τζινίι εν η ζωή μου' σύνδρομα , ο πρόσθιος αριστερά λοβός του εγκεφάλου ' παίζει' και σε αντίθετα με τον μεσαίωνα και πιο μετά δεν μπορούμε να κάνουμε λοβοτομή για εφαρμογή αντίβαρου.
Επομένως αυτό με το σούσμα του διπλοκάμπινου και τα κοντέινερ χαρτούτσιας που ρίχνουμε έχουμε περίεργες συμπεριφορέςΕικόναΕικόναΕικόνα
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Γιατρός έγραψε:
Priest+++ έγραψε:Γιατρε μου η συχνη καταπονιση του ανθρωπινου σωματος σε διαφορα αθληματα ή/και χειρονακτικες εργασιες προκαλει σοβαρα προβληματα στους χειριστες. Π.χ οι τενίστες πάσχουν απο το λεγόμενο τένις ελποου, οι μποξέρ απο ενα σύνδρομο σχετικο με τον εγκεφαλο,δεν θυμαμε πως το λένε. Μήπως γνωρίζεις εαν συμβαίνει κάτι παρόμοιο με τους κυνηγούς;
Η τελευταίες μελέτες που έχω κάνει σε ανθρωποειδή μου αφήνουν τα ευρήματα ότι από τον καιρό που ξέφυγε ο άνθρωπος από το ' το καλάθι του ψαρά και του κυνηγού 1/10 εν γεμάτο' και γεμίσαμε προσωπικότητες επιτυχίες πάνω στις οποίες βασίζονται ´φιλίες ´ και όχι στην αγάπη για το άθλημα και επομένως τατσίζικες παρεξηγήσεις και ' το τζινίι εν η ζωή μου' σύνδρομα , ο πρόσθιος αριστερά λοβός του εγκεφάλου ' παίζει' και σε αντίθετα με τον μεσαίωνα και πιο μετά δεν μπορούμε να κάνουμε λοβοτομή για εφαρμογή αντίβαρου.
Επομένως αυτό με το σούσμα του διπλοκάμπινου και τα κοντέινερ χαρτούτσιας που ρίχνουμε έχουμε περίεργες συμπεριφορέςΕικόναΕικόναΕικόνα
Εσυμφωνουσα σε ολα μαζι σου dr ωσπου εσυναφερες τα διπλοκαμπινα και εχαλασες μου τα :( ;):)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

Γιατρός έγραψε:
Επομένως αυτό με το σούσμα του διπλοκάμπινου και τα κοντέινερ χαρτούτσιας που ρίχνουμε έχουμε περίεργες συμπεριφορές
:shock: :shock: :shock:
πραγματικα συμβαινουν τετοια πραματα???ομολογω πως δεν προσεξα κατι τετοιο :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Τελική μέρα και για μένα με ακόμα μια επιτυχία

https://www.facebook.com/video.php?v=3890023365572
Άβαταρ μέλους
Priest+++
Full Member

Γιατρε πιστευεις οτι υπαρχει cypriots hunters star system; Πως μπορω να γίνω μέρος των σταρ;
Istriano® reloaded
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Βρέθηκε σκύλλος με επιδέσμους στο κεφάλι να κτυπά πάνω σε δέντρα διότι δεν έβλεπε
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Priest+++ έγραψε:Γιατρε πιστευεις οτι υπαρχει cypriots hunters star system; Πως μπορω να γίνω μέρος των σταρ;
Ετοιμάζω ένα άρθρο στο περιοδικό " η Ντίβα" και θα επανέλθω
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Priest+++ έγραψε:Γιατρε πιστευεις οτι υπαρχει cypriots hunters star system; Πως μπορω να γίνω μέρος των σταρ;
Όπως όλα τα αθλήματα (να το συζητήσουμε αν είναι άθλημα ) έχει τα αστέρια και του φανς (οπαδούς του).
Ο άνθρωπος από τα χρόνια των σπηλαίων ήθελε να ξεχωρίσει και να είναι το άλφα αρσενικό ( σήμερα θέλει συζήτηση διότι πάμε σε κάτι μετροσέξουαλ και σίγουρα όχι άλφα). Τότε το ζευγάρωμα και την αναπαραγωγή την κέρδιζες και διαιωνιζόταν το είδος λόγο ικανοτήτων επιβίωσης και υπήρχε και το νατουραλ σελέξιον.
Σήμερα ότι δηλώσεις με φωτογραφίες είσαι.
Η ανάγκη του ανθρώπου για αρσενικούς φανς και ταύτιση ενδιαφερόντων φέρνει τους ανθρώπους κοντά αλλά και τους απομακρύνει γρήγορα λόγο συγκρούσεων πιστεύω και χαρακτήρα.
Λίγο η κρίση λίγο οι ιδιοτροπίες μας φέρνουν συχνές και δυνατές συγκρούσεις .Δεν μας κανούν τι αντιμετωπίζουμε σπίτι και στην δουλειά (δουλία).
Τον ρατσισμό του σκοπευτηρίου (ανάλογα με την πούγκα ή τα δάνεια σου και τον εξοπλισμό σου) τον ζεις και στο κυνήγι με τον άνθρωπο κυνηγό να ζητά πράγματα τα οποία ουσιαστικά τα είχε σε κάποιο στάδιο της ζωής του αλλά δεν το κατάλαβε (πχ καλύτερο κοντάκι, συνκυνηγό, πυροβολισμό σε δίσκους που ήδη ξέρεις την πορεία τους και από πού φεύγουν ,το πόστο και άλλες βρωμιές)
Ο νους μας και το κουτοπόνηρο δεν μας βοηθά αλλά το σταρ σίστεμ υπάρχει και θα υπάρχει.
Μετά τους αριθμούς και τα νούμερα μένει η πραγματικότητα της ζωής μας και αυτή έχουμε να αντιμετωπίσουμε ουσιαστικά.
Το καταφύγιο σε άλλες ιστορίες είναι ευπρόσδεκτο και σπάσιμο της μονοτονίας αλλά δεν είναι η ζωή μας,εδώ έρχεται η αποτυχία δυστυχώς.
Καλή συνέχεια και υγεία πνευματική
Άβαταρ μέλους
Priest+++
Full Member

Αρα Γιατρε μου ένας μέτριος προς κακο κυνηγό όπως εμένα, σε θέμα καρπωσης εννοω, τι ενέργειες πρεπει να κάνω για να μπω στο κυκηγετικο Hall of Fame;; :cry: :cry:
Istriano® reloaded
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !”