Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΚΥΝΗΓΙ ΑΥΡΙΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ 

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Pathfinder
Καλο κυνηγι παιδες...η τελευταια μας...
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Pathfinder
Ελπιζω κοπελια για τους υπολοιπους ο επιλογος της φασσας να γραφτηκε με μεγαλα χρυσα γραμματα γιατι ο δικος μου ουτε καν μπηκε στην δημοσιευση...3 διαφορετικοι τοποι που επιαναν παντα πουλια και μας αφησαν ακαπνους και με 2 καμενα χειλη στην κυριολεξια...Αυγουστο παλε με καλη υγεια
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- spyrosspyrou851
Eπίσης ρε Αλέξη μου, δεν πειράζει, όπως λαλείς, Αύγουστο με υγεία.Pathfinder έγραψε:Ελπιζω κοπελια για τους υπολοιπους ο επιλογος της φασσας να γραφτηκε με μεγαλα χρυσα γραμματα γιατι ο δικος μου ουτε καν μπηκε στην δημοσιευση...3 διαφορετικοι τοποι που επιαναν παντα πουλια και μας αφησαν ακαπνους και με 2 καμενα χειλη στην κυριολεξια...Αυγουστο παλε με καλη υγεια

- kanaris
- Full Member
Παντα υπάρχουν και χειρότερα! Ας πουμε να στεκεις για τζικλες και να φευγεις να πας για φασσες και ως εκ θαυματος να περνουν φασσες ξανα και ξανα απο εκει που ήσουν! !! Σημειωστε και το οτι αυτο δεν ξαναγινε!:-)spyrosspyrou851 έγραψε:Eπίσης ρε Αλέξη μου, δεν πειράζει, όπως λαλείς, Αύγουστο με υγεία.Pathfinder έγραψε:Ελπιζω κοπελια για τους υπολοιπους ο επιλογος της φασσας να γραφτηκε με μεγαλα χρυσα γραμματα γιατι ο δικος μου ουτε καν μπηκε στην δημοσιευση...3 διαφορετικοι τοποι που επιαναν παντα πουλια και μας αφησαν ακαπνους και με 2 καμενα χειλη στην κυριολεξια...Αυγουστο παλε με καλη υγεια
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
- Pathfinder
Ενα πραμα που εμαθα και προσπαθω να το κανω συνηθειο μου ειναι οταν φευγω απο ενα ποστο ποτε να μην κοιταζω πισω ...ενα πραμα οπως τις σχεσεις:):)kanaris έγραψε:Παντα υπάρχουν και χειρότερα! Ας πουμε να στεκεις για τζικλες και να φευγεις να πας για φασσες και ως εκ θαυματος να περνουν φασσες ξανα και ξανα απο εκει που ήσουν! !! Σημειωστε και το οτι αυτο δεν ξαναγινε!:-)spyrosspyrou851 έγραψε:Eπίσης ρε Αλέξη μου, δεν πειράζει, όπως λαλείς, Αύγουστο με υγεία.Pathfinder έγραψε:Ελπιζω κοπελια για τους υπολοιπους ο επιλογος της φασσας να γραφτηκε με μεγαλα χρυσα γραμματα γιατι ο δικος μου ουτε καν μπηκε στην δημοσιευση...3 διαφορετικοι τοποι που επιαναν παντα πουλια και μας αφησαν ακαπνους και με 2 καμενα χειλη στην κυριολεξια...Αυγουστο παλε με καλη υγεια
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΧΘΕΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟ 1 ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥΛΙ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΩΝ 5.5 ΜΗΝΩΝ...ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!
ΚΑΘΟΜΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΧΑΜΗΛΑ(30Μ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ 3 ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ....ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΕΛΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΕΛΟΙΩΣΩ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ...ΣΤΟ ΑΓΑΣΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΤΟΠΟ..ΣΤΕΡΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ 3-4 ΣΟΥΠΕΡ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΣΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΘΗΣΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 100Μ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΜΕ ΚΑΡΠΩΣΗ 2 ΠΟΥΛΙΑ!
ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.... ΝΑ ΤΙΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ''ΟΜΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΣ ΠΟΡΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!
ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ..ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΙΚΤΑ...ΚΑΙ ΧΑΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ''ΛΥΠΗΣ''!!!
ΧΑΡΑΣ ΓΙΑ 2 ΛΟΓΟΥΣ...
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΠΡΩΙΝΑ ΞΥΠΝΙΜΑΤΑ..ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ,ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΝΗΓΙΣΟΥΜΕ,ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ Η ΛΑΘΟΣ Ο ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΣΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΙΣ ΧΑΡΑΔΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΤΟΜΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ.....ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΤΙΜΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΣ!!!
Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ''ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ'' ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΛΙΤΩΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΙΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΙ ΩΣΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΟΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΦΕΤΟΣ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!!!
''ΛΥΠΗΣ'' ΓΙΑ 1 ΛΟΓΟ ΜΟΝΟ....
ΤΟ ''ΛΥΠΗΣ'' ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ''ΠΡΟΣΩΠΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ'' ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑ!!!
ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΠΕΡΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ,ΟΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΝΑΡΞΗ!!!
ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ..ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ..ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ,ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ...ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΒΕΒΑΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΦΟΡΟΥΜ....ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ..ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΜΕ ΥΓΕΙΑ...ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ....ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟΥ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!
ΚΑΘΟΜΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΧΑΜΗΛΑ(30Μ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ 3 ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ....ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΕΛΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΕΛΟΙΩΣΩ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ...ΣΤΟ ΑΓΑΣΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΤΟΠΟ..ΣΤΕΡΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ 3-4 ΣΟΥΠΕΡ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΣΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΘΗΣΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 100Μ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΜΕ ΚΑΡΠΩΣΗ 2 ΠΟΥΛΙΑ!
ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.... ΝΑ ΤΙΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ''ΟΜΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΣ ΠΟΡΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!
ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ..ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΙΚΤΑ...ΚΑΙ ΧΑΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ''ΛΥΠΗΣ''!!!
ΧΑΡΑΣ ΓΙΑ 2 ΛΟΓΟΥΣ...
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΠΡΩΙΝΑ ΞΥΠΝΙΜΑΤΑ..ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ,ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΝΗΓΙΣΟΥΜΕ,ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ Η ΛΑΘΟΣ Ο ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΣΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΙΣ ΧΑΡΑΔΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΤΟΜΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ.....ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΤΙΜΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΣ!!!
Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ''ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ'' ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΛΙΤΩΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΙΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΙ ΩΣΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΟΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΦΕΤΟΣ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!!!
''ΛΥΠΗΣ'' ΓΙΑ 1 ΛΟΓΟ ΜΟΝΟ....
ΤΟ ''ΛΥΠΗΣ'' ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ''ΠΡΟΣΩΠΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ'' ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑ!!!
ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΠΕΡΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ,ΟΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΝΑΡΞΗ!!!
ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ..ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ..ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ,ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ...ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΒΕΒΑΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΦΟΡΟΥΜ....ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ..ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΜΕ ΥΓΕΙΑ...ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ....ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟΥ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- kanaris
- Full Member
Eπίσης ρε Αλέξη μου, δεν πειράζει, όπως λαλείς, Αύγουστο με υγεία.
[/quote]
Παντα υπάρχουν και χειρότερα! Ας πουμε να στεκεις για τζικλες και να φευγεις να πας για φασσες και ως εκ θαυματος να περνουν φασσες ξανα και ξανα απο εκει που ήσουν! !! Σημειωστε και το οτι αυτο δεν ξαναγινε!:-)[/quote]
Ενα πραμα που εμαθα και προσπαθω να το κανω συνηθειο μου ειναι οταν φευγω απο ενα ποστο ποτε να μην κοιταζω πισω ...ενα πραμα οπως τις σχεσεις:):)[/quote]
Κοιταζε ομως ο συντροφος που εμεινε πισω να περιμενει τις τζικλες!!! Τα νεα για την εμφανθση των φασσων τα εμαθα ενω εψαχνα κουτσοφτερη φασσα που τελικα δεν βρηκα
υγεια!!!

Παντα υπάρχουν και χειρότερα! Ας πουμε να στεκεις για τζικλες και να φευγεις να πας για φασσες και ως εκ θαυματος να περνουν φασσες ξανα και ξανα απο εκει που ήσουν! !! Σημειωστε και το οτι αυτο δεν ξαναγινε!:-)[/quote]
Ενα πραμα που εμαθα και προσπαθω να το κανω συνηθειο μου ειναι οταν φευγω απο ενα ποστο ποτε να μην κοιταζω πισω ...ενα πραμα οπως τις σχεσεις:):)[/quote]
Κοιταζε ομως ο συντροφος που εμεινε πισω να περιμενει τις τζικλες!!! Τα νεα για την εμφανθση των φασσων τα εμαθα ενω εψαχνα κουτσοφτερη φασσα που τελικα δεν βρηκα

υγεια!!!
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
- Panmoy
- Full Member
H τελευταία εξόρμηση της φάσσας για φέτος ήταν κουτσουρεμένη. Το τριήμερο ήταν οικογενειακή υπόθεση και η ''δυναμική'' μου ήταν για ολιγόωρο κυνήγι. Δεν μπορώ να πω ότι μου κακοφάνηκε όμως. Όλα τα καλά επιβάλλεται να έχουν τέλος. Για να μπορείς να προσμένεις την επανέναρξη με ανυπομονησία..
Φέτος -λόγω συγκυριών περισσότερο- είχα όλο το χρόνο για να ασχοληθώ πιο επισταμένα με τα σιδερένια πουλιά. Κυριακές και Τετάρτες από το πρωί μέχρι το βράδυ + αρκετές αναγνωρίσεις + αρκετά ΕΞΟΔΑ. Οι επιτυχίες ήταν σαφώς περισσότερες από κάθε άλλη φορά και απλά επιβεβαιώθηκε το ''όποιος ψάχνει βρίσκει''. Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές... απλά όσο πιο πολύ ασχολείσαι και όσο βελτιώνεις τις ''αδυναμίες'' σου, οι επιτυχίες σου θα αυξάνονται. Η προπόνηση κάνει τους πρωταθλητές και όχι μόνο το ταλέντο...
Η φάσσα σαφώς δεν είναι χαζοπούλλι αλλά έχει και τα τρωτά της σημεία.
Τέλωσπάντον...τελικός απολογισμός : μια σακούλα εμπειρίες και αρκετή προσμονή για την επανέναρξη. Και η φώτο της τελευταίας εξόρμησης...
Φέτος -λόγω συγκυριών περισσότερο- είχα όλο το χρόνο για να ασχοληθώ πιο επισταμένα με τα σιδερένια πουλιά. Κυριακές και Τετάρτες από το πρωί μέχρι το βράδυ + αρκετές αναγνωρίσεις + αρκετά ΕΞΟΔΑ. Οι επιτυχίες ήταν σαφώς περισσότερες από κάθε άλλη φορά και απλά επιβεβαιώθηκε το ''όποιος ψάχνει βρίσκει''. Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές... απλά όσο πιο πολύ ασχολείσαι και όσο βελτιώνεις τις ''αδυναμίες'' σου, οι επιτυχίες σου θα αυξάνονται. Η προπόνηση κάνει τους πρωταθλητές και όχι μόνο το ταλέντο...
Τέλωσπάντον...τελικός απολογισμός : μια σακούλα εμπειρίες και αρκετή προσμονή για την επανέναρξη. Και η φώτο της τελευταίας εξόρμησης...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ...ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ!!!Panmoy έγραψε:H τελευταία εξόρμηση της φάσσας για φέτος ήταν κουτσουρεμένη. Το τριήμερο ήταν οικογενειακή υπόθεση και η ''δυναμική'' μου ήταν για ολιγόωρο κυνήγι. Δεν μπορώ να πω ότι μου κακοφάνηκε όμως. Όλα τα καλά επιβάλλεται να έχουν τέλος. Για να μπορείς να προσμένεις την επανέναρξη με ανυπομονησία..