ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
πανικος

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Δημοσίευση από πανικος »

dimitris savva έγραψε:εψες που σε επιασα τηλ εκαμνες οτι δεν καταλαμβαινες τι σου ελεγα και κοροίδευετε τον κοσμο με τις φωτογραφιες μαζι με τους υπολοιπους , τωρα ενοχληθηκες για την δημοσιευση του ποστου? νομιζετε οτι οι αλλοι εν κανια που κρατουν και εν παιζουν πουλια ενω εσεις κρατατε σσιπετους ? εχω πικρη πειρα με θηραματα αλλων και δικα μου να φυμιζετε καποιος " ονομα και μη χωριο" οτι ηταν δικα του.... και μαλιστα σε μια περιπτοση ησουν και εσυ στο συκεκρινμενο ποστο μαλιστα που εγεινε που σας πηρα εγω..... για να παιξουμε κανενα πουλι γιατι εκει μας πηραν δεν ειχε τιποτα....
η φωτογραφια υπαρχει ακομα μεσα στο φορουμ μαζι με μια μεγαλη διηγηση πως πεχτικαν. (παραμυθια της Χαλημας)
τι σχεση εχω εγω με τουτη την φωτο πρωτη φορα την θωρω.
σε νομιζα για πιο σοβαρο ανθρωπο.ψες με επιασες τηλ αφου ειδες την φωτο με το τοπιο που εβαλε ο αλλος της παρεας.γιατι δεν λες τες βρισιες και τες ξατηγοριες που μου ειπες για τους αλλους?εγω φωτο ποτε δεν βαλλω ουτε ψευτικες ουτε για να δειχτω ξερω πιος ειμαι .ουτε ψευτης ουτε υπουλος ουτε κατεβαζω πουζα αν παιξουν οι αλλοι.! Μεσα στο φορουμ ολοι νομιζουν εισαι ο κυριος δημητρης ο σωστος κυνηγος που να ξερουν ποσο νεκατωστρας εισαι λυπουμαι που ξεγελαστηκα και πιστεψα στην ανθρωπια σου.στα ποστα αυτα εχει δυο χρονια να παεις και λες του κοσμου πως να παν στα ποστα σου χα χα.αχα.αμαν εινουν σαν εσενα θα ελεγα που παεις χωραφι σκουπιδισ πευκοςκτλ.αλλα σαν κυνηγος νειωυω αβολα να κανω κατι τετοιο θελω να πω πολλα αλλα κανει μεν ξανασζοληθεις μαζι μου και μην με πιασεις ξανα τηλ να μου κατηγορας τον ενα και τον αλλο ξεχανεις ποιους κατηγορας οταν ειμαστε μαζι και τωρα τους κανεις παρεα.καλη συνεχεια.
Παρακαλω τους διαχειριστες να μην σβησουν οτι γραφτηκε και δεν θα συνεχισω εγω εκτος αν συνεχισω να προκαλουμαι
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

μπορει να σας κουρασα με τις κουβεντες αυτες αλλα ειμαι πολυ θυμωμενος και δεν προσεξα και κατι στην αναφορα του πανικου που ειπε οτι ειμαι παρεξηγημενος με τους δυο συντροφους του. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ αλλα ΜΟΝΟ με τον ΕΝΑ. με τον αλλο φιλο απλος μιλουσαμε και δεν ειχαμε καμια παρεξηγηση ποτε....
για αυτο λογια και κουβεντες που δεν εγειναν και δεν ειπα να μην τις λες , εγω σε πηρα τηλ και σου εξηγηθηκα και αν εχεις προβλημα το ιδιο μπορεις να κανεις και εσυ η αν θελεις πολυ ευχαριστος να βρεθουμε.

την απαντηση μου για την συκεκριμενη φωτο ειναι εδω.http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... &start=130 γιατι εγω δεν ειμαι μαθημενος να κοροιδευω ουτε να με κοροιδευουν για αυτο απομακρινθηκα απο τον συκεκριμενο γιατι ο φιλος που μου τον γνωρισε ηταν ατομο εμπιστοσυνης που μαλλον και αυτος επεσε στο ιδιο λαθος με μενα .
Ως εδω η απο κοντα η απο τηλ ,
dimitris savva

ναι ειμαι ο κυριος Δημητρης για αυτους που ξερουν τι σημαινει , ναι ειμαι ο κακος της παρεας εγω επειδη δεν ειμαι κρεατοσυλλεκτης ουτε παραμυθας ουτε και επαιξα περδικα για να με γραψει η θηρα στις τσικλες ουτε απαγορευμενα πουλια επαιξα (τσαλαπετινο) στα ορτυκια και να κανω οτι δεν καταλαβω τι ηταν και ηταν και ο φιλος που μου τον γνωρισε παρον. Δυστυχος αυτος ειμαι και το κουτελο μου ειναι καθαρο και λυπουμε που σε μερικους δεν αρεσει. τα γραφω γιατι το τηλ το κλεινει και δεν μου απαντα τι να σημαινει αραγε?

και για την φωτο τουτη δυστυχος η ευτυχος ησουν παρον και μαλλον το ξεχασες αλλα εχω το βιντεο που δειχνει και το ατομο που εδειχνε την φωτο εκεινη την μερα στο παρεα και τυχαινει και να ειναι και συγγενεις.
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

ψες τον αλλο εκαμες τον σκατα που τες ξιτιμασιες τζε φιλος σου φανταζομαι να μεν ηταν φιλος σου ακομα.!οσο για την φωτο που εβαλες δεν εχω ιδεα τι εννοεις τσεκαριστου για αρτιριοσκληρωση.το τηλ μου ειπα σου σβησε το.ειμαι 38 χρονων εισαι ο 2ος ανθρωπος που ορκιστηκα να μην ξαναμιλησω.κσω.καλες αποκριες .
ΤΕΛΟΣ ΦΙΝΙΤΟ ΣΤΟΠ .ΚΚΑΠΙΤΟ?ΘΘΕΝΚΙΟΥ.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
dimitris savva

πανικος έγραψε:ψες τον αλλο εκαμες τον σκατα που τες ξιτιμασιες τζε φιλος σου φανταζομαι να μεν ηταν φιλος σου ακομα.!οσο για την φωτο που εβαλες δεν εχω ιδεα τι εννοεις τσεκαριστου για αρτιριοσκληρωση.το τηλ μου ειπα σου σβησε το.ειμαι 38 χρονων εισαι ο 2ος ανθρωπος που ορκιστηκα να μην ξαναμιλησω.κσω.καλες αποκριες .
θελεις το βιντεο σε σε π.μ. η δημοσιο γιατι αρτιριοσκληρωση δεν εχω και ηταν και αλλοι εκει , ηταν και ο Χρυσανθος και ας μιλησει και αυτος αν λεω ψεματα γιατι ειδε και την φωτο ξερει και τη κουβεντα.
η αντιδραση του ηταν " ρε εβαλε την φωτο μεσα και γραφει και ιστοριες...." και παρακαλω τον Χρυσανθο να το επιβαιβεωσει για να καταλαβουμε ποιος λεει ψεματα.
και να μου μιλησεις η οχι δεν με ενδιαφερει.
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

dimitris savva έγραψε:
πανικος έγραψε:ψες τον αλλο εκαμες τον σκατα που τες ξιτιμασιες τζε φιλος σου φανταζομαι να μεν ηταν φιλος σου ακομα.!οσο για την φωτο που εβαλες δεν εχω ιδεα τι εννοεις τσεκαριστου για αρτιριοσκληρωση.το τηλ μου ειπα σου σβησε το.ειμαι 38 χρονων εισαι ο 2ος ανθρωπος που ορκιστηκα να μην ξαναμιλησω.κσω.καλες αποκριες .
θελεις το βιντεο σε σε π.μ. η δημοσιο γιατι αρτιριοσκληρωση δεν εχω και ηταν και αλλοι εκει , ηταν και ο Χρυσανθος και ας μιλησει και αυτος αν λεω ψεματα γιατι ειδε και την φωτο ξερει και τη κουβεντα.
η αντιδραση του ηταν " ρε εβαλε την φωτο μεσα και γραφει και ιστοριες...." και παρακαλω τον Χρυσανθο να το επιβαιβεωσει για να καταλαβουμε ποιος λεει ψεματα.
στειλε μου το μπορει να εχω εγω ατηριοσκληρωση
μην νεκατωνεις στες κουβεντες μας τον χρυσανθο δεν εχει καμια σχεση με τουτα ουλα τα κατινια που γινονται να τον αφησεις ησυχο και δεν το λεω γιατι εχω να φοβηθω κατι αλλα επειδη τον εκτιμω σαν αδερφο και δεν θελω να μπλεξει σε αυτο τον βοθρο.
dimitris savva

πανικος έγραψε:
dimitris savva έγραψε:
στειλε μου το μπορει να εχω εγω ατηριοσκληρωση.
μολις μου πει το οκ ο χρυσανθος να το βαλω γιατι εν και εκεινος μεσα και καποιος φιλος σου, ετσι για να θυμηθεις ηταν τετοιες μερες και ησουν και μασκαρεμενος , ημασταν 5 ατομα και ηταν και ο Αντρεας που εφερε την φωτο.... θυμηθηκες τωρα... για να δεις οτι δεν ξεχνω τιποτε γιατι ξεχνα μονο εκεινος που λεει ψεματα γιατι δεν θυματε ποτε ειπε και ποτε εκανε κατι.
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Ε και αν εδειξε τουτος ο ανδρεας που λαλεις την φωτο που εγω πρωτη φορα την βλεπω ετσι και αλιως παρακατω πεμας και την κεντρικη ιδεα.ατε κανει παρετα μας μεν μου στειλεις ουτε το βιντεο καταλαβα πιον ειναι ετρωαμε επιναμε τζιβανα και ηρτεν και ο τοπακας τζε εκατσε μαζι μας.
dimitris savva

πανικος έγραψε:Ε και αν εδειξε τουτος ο ανδρεας που λαλεις την φωτο που εγω πρωτη φορα την βλεπω ετσι και αλιως παρακατω πεμας και την κεντρικη ιδεα.ατε κανει παρετα μας μεν μου στειλεις ουτε το βιντεο καταλαβα πιον ειναι ετρωαμε επιναμε τζιβανα και ηρτεν και ο τοπακας τζε εκατσε μαζι μας.

τελικα εν εχω αρτιριοσκληρωση .... σιγα σιγα εν να μπεις και στην κεντρικη ιδεα αλλα ελπιζω να μην την παθεις και να ειναι αργα , μια συμβουλη ειναι τιποτε αλλο .
RODOSTHENIS
Full Member

Δημοσίευση από RODOSTHENIS »

Και κατι που ξιχασα να σου πω τουτες εν δικες μου οι τζικλες επεξατες εκτες στην Αρμινου, αλλες τζινες που επεξαν τα κοπελια αν σε κρατει η εννοια ....... ;)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”