ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Απάντηση
dimitris savva

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Δημοσίευση από dimitris savva »

dimitris savva έγραψε:
Φωτογραφία1037.jpg
αυτα ειναι τα αποτελεσματα απο μενα για σημερα αλλα ρε κοπελια με τις φωτογραφιες πεφτει μεγαλο περιπεξιμο που ισως τα βλεπουν και καποιοι που δεν παιζουν και μαραζωνουν. οχι να μην μαραζωνονετε γιατι ρε κοπελια δεν περιμενα να δω τη ιδια φωτογραφια εδω μεσα και μεσα στο fb απο ξεχωριστα ατομα και να φυμιζωντε σε καθε φωτο οτι τα επαιξαν οι ιδιοι μεσα σε ελαχιστο χρονο σαν και για αυτους ειναι μια απλη υποθεση.
απο τον ενα το περιμενα απο τους αλλους ομως οχι.....

αν εισασταν σωστοι κυνηγοι που για μενα ο ενας δεν ειναι ουτε και στα ποστα που σας εδειξα δεν επρεπε να κανετε οπως κανει ο Δημητρης κυριε........
dimitris savva

ως τωρα εν ειπα δημοσια ποστα αλλα επειδη επροδωθηκε το ποστο μου θα σας πω που παω και παιζω τις τσικλες. οσοι εχετε ορεξη και θελετε να παιξετε τσικλες ελατε αυριο
ΑΡΜΙΝΟΥ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΤΕ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΡΩΤΟ ΣΤΡΙΨΙΜΟ ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΙΟΣΚΙ ΞΥΛΙΝΟ . ΘΑ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.... ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΛΙΕΣ ... ΣΤΑΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ !!!!
να γνωριστουμε και απο κοντα, :D
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

dimitris savva έγραψε:
Φωτογραφία1037.jpg
αυτα ειναι τα αποτελεσματα απο μενα για σημερα αλλα ρε κοπελια με τις φωτογραφιες πεφτει μεγαλο περιπεξιμο που ισως τα βλεπουν και καποιοι που δεν παιζουν και μαραζωνουν. οχι να μην μαραζωνονετε γιατι ρε κοπελια δεν περιμενα να δω τη ιδια φωτογραφια εδω μεσα και μεσα στο fb απο ξεχωριστα ατομα και να φυμιζωντε σε καθε φωτο οτι τα επαιξαν οι ιδιοι μεσα σε ελαχιστο χρονο σαν και για αυτους ειναι μια απλη υποθεση.
:shock: :shock: :shock: ...ΕΞΗΓΗΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ...Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ :roll: :roll: :roll:
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
dimitris savva έγραψε:
Φωτογραφία1037.jpg
:shock: :shock: :shock: ...ΕΞΗΓΗΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ...Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ :roll: :roll: :roll:
ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΑΦΟ ΟΠΟΥ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ(ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ)ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΟ ΤΣΙΚΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟ ΧΑΡΗ(ΣΚΟΥΛΛΗ) ΟΤΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΥΝΗΓΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΛΗ ΚΑΡΠΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΥΝΗΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ :o :o :o :o :o
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

dimitris savva έγραψε:
Φωτογραφία1037.jpg
Για ποια φωτο μιλας να πειραξουμε λιο τους μαγκες :)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Pathfinder έγραψε:[
Για ποια φωτο μιλας να πειραξουμε λιο τους μαγκες :)

Συμφωνώ με τον Αλέξη, στο Facebook εκατάντησε αηδία, έχει κάποιους βάλλουν τα πουλιά που έπιασε όλη η παρέα σαν να τα πετύχαν μόνοι τους. Έχει άτομα που κάτω που 50 τζίκλες δεν πέφτουν κάθε μα κάθε εξόρμηση. Τζιαι μετά βάλλουν 2 ώρες εξόρμηση 50 τζίκλες. Παίζουν με τη νοημοσύνη μας.
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΥΡΟ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΑΥΡΙΟ :P
Δεν μας εκάμαν την χάρη σήμερα Σόλωνα μου, τον Αύγουστο αν είμαστε καλά και πάω, με υγεία. Σημερινή εξόρμηση με τον φίλο μικρό Αντρέα και τον πατέρα του τον κ. Γιώργο. Είπαμε να πάμε για φάσσες σήμερα αλλά δεν μας εκάμαν τη χάρη. Στο πόστο για αρκετή ώρα δεν επέρασε φάσσα αν και επεράσαν 3-4 πρωινές τζίκλες είπαμε να κάμουμε ησυχία και δεν τις επαίξαμε, λάθος μας με το τι έγινε μετά. Μετά που αρκετή ώρα είπαμε να κάμουμε λίγο περπατητό κυνήγι για τζίκλες αλλά η κατάσταση ήταν τραγική, με το ζόρι να σηκώσουμε μια τζι δα και αν μας εδίναν χέρι. Εκατάφερα να πιάσω με χίλια δυό ζόρκα 2 εγώ ενώ ο Αντρέας δεν εκατάφερε να πιάσει κάποια, στην τελική ανάλυση είδαμε παραπάνω φάσσες σήμερα (καμμιά 100 σύνολο, καμμιά όμως σε ακτίνα βολής) παρά τζίκλες. Υπολογίζω να πάω ακόμα 1 εξόρμηση το άλλο Σάββατο (μπορεί και Παρασκευή) και τέλος για φέτος, τον Αύγουστο πάλε αν όλα πάνε καλά. Εκουράσαμε λίγο τον κ. Γιώργο που στο τέλος έκατσε στη σκιά τζιαι άφησε μας να παέννουμε πάνω κάτω μήπως τζιαι σηκώσουμε καμμιά τζίκλα χωρίς όμως τύχη. :D Τζιαι τζίνος εχάρηκε που κοντέφκει το τέλος να φκιερώνει το αυτοκίνητο του που τα κυνηγετικά καθώς ο Αντρέας έκαμε του κατάληψη :lol: :lol:

Σημερινό αποτέλεσμα 2 τζίκλες, η μια με Victory Skeet 32gr #9 και η άλλη με NSI Nobel Speed 34gr #7. Πάνω απ' όλα η καλή παρέα και τα sandwiches/croissants. :lol:

http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 254207.jpg
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Ετσι για να μην αναρωτιεστε η μια φωτο ειναι η δικη μου πιο πανω στην προηγουμενη σελιδα και η αλλη στοfacebook του ενος απο τους τρεις που πηγαμε χθες.44 τζικλες.η ιδια φωτο στο facebook στην σελιδα του συντροφου κοινοποιηθηκε σε φιλο του γραφωντας "μεχρι τις 10 εν καλες" τιποτε παραπανω.απλα ο κυριος που ενοχληθηκε ειναι παρεξηγημενος με τους δυο συντροφους και μαζι μου τωρα και κυνηγησαμε πριν δυο χρονια στο ποστο αυτο ετσι ενοχληθηκε και εξηγησε στον κοσμο ολο πως να ερθει εκει.
πιο λιγα τα πουλια σημερα αλλα περασαμε τελεια ;)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
dimitris savva

εψες που σε επιασα τηλ εκαμνες οτι δεν καταλαμβαινες τι σου ελεγα και κοροίδευετε τον κοσμο με τις φωτογραφιες μαζι με τους υπολοιπους , τωρα ενοχληθηκες για την δημοσιευση του ποστου? νομιζετε οτι οι αλλοι εν κανια που κρατουν και εν παιζουν πουλια ενω εσεις κρατατε σσιπετους ? εχω πικρη πειρα με θηραματα αλλων και δικα μου να φυμιζετε καποιος " ονομα και μη χωριο" οτι ηταν δικα του.... και μαλιστα σε μια περιπτοση ησουν και εσυ στο συκεκρινμενο ποστο μαλιστα που εγεινε που σας πηρα εγω..... για να παιξουμε κανενα πουλι γιατι εκει μας πηραν δεν ειχε τιποτα....
η φωτογραφια υπαρχει ακομα μεσα στο φορουμ μαζι με μια μεγαλη διηγηση πως πεχτικαν. (παραμυθια της Χαλημας)
dimitris savva

20150222_205732.jpg
κτυπημενες σημερα με το καννη...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
dimitris savva

dimitris savva έγραψε:εψες που σε επιασα τηλ εκαμνες οτι δεν καταλαμβαινες τι σου ελεγα και κοροίδευετε τον κοσμο με τις φωτογραφιες μαζι με τους υπολοιπους , τωρα ενοχληθηκες για την δημοσιευση του ποστου? νομιζετε οτι οι αλλοι εν κανια που κρατουν και εν παιζουν πουλια ενω εσεις κρατατε σσιπετους ? εχω πικρη πειρα με θηραματα αλλων και δικα μου να φυμιζετε καποιος " ονομα και μη χωριο" οτι ηταν δικα του.... και μαλιστα σε μια περιπτοση ησουν και εσυ στο συκεκρινμενο ποστο μαλιστα που εγεινε που σας πηρα εγω..... για να παιξουμε κανενα πουλι γιατι εκει μας πηραν δεν ειχε τιποτα....
η φωτογραφια υπαρχει ακομα μεσα στο φορουμ μαζι με μια μεγαλη διηγηση πως πεχτικαν. (παραμυθια της Χαλημας)
βρηκα και την φωτο.... και θυμηθου την ιστορια.... αλιως να σου πω περισσοτερες λεπτομεριες να θυμηθεις τι ενοω και δεν μου αρεσει να κοροιδευω τους αλλους κυνηγους,
ImageUploadedByTapatalk1393604425.643398.jpg
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”