Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
dimitris savva

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από dimitris savva »

ρε Αλεξη αφησε και κανενα ζευκαρουι να γεννησει και του χρονου. :lol:
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

dimitris savva έγραψε:ρε Αλεξη αφησε και κανενα ζευκαρουι να γεννησει και του χρονου. [emoji38]
Φιλε δεν παιζω ζευκαρουθκια μονο μοναχικες ψυχες που γυριζουν μονες τους οπως την αδικη καταρα :):)...
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Οχι πως καμνω παραπονο δηλαδη αλλα τωρα τελευταια ουλλο κκιπιρους και τρουσες ειμαι:)...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΡΕ ΑΛΕΞ...ΚΑΜΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΑΣ,ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟ ΖΕΥΚΑΡΟΥΙ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ...ΤΟΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ...ΕΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΑΓΓΛΙΑ ;)
Εχεις δικιο φιλε...αστειευομενος το ειπα και το ξερεις :)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ...
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ...ΘΑ ΠΑΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΜΩΣ,ΟΣΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΗΛΙΟ Ε ΝΑ ΦΑΩ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΜΟΥ :D

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΙΩΝΙΑ...ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ...ΔΕΝ ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΑ!!

ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΦΙ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΑΓΟΥ....ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΙΣΩ 150Μ ΠΙΟ ΧΑΜΗΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΩ...ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ...ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΣΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΟΧΤΟΣ...ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!

1 ΠΟΥΛΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ 1 ΧΑΜΕΝΟ....ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 2 ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ 2 ΠΟΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΛΟΑΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ!!

ΒΑΖΩ ΤΙΣ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ ΣΟΥΠΙΤΟΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΩΝ''!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

ωραιος οπως παντα φιλε με τις φωτο σου :)
Άβαταρ μέλους
beretta682
Full Member

Δημοσίευση από beretta682 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ...
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ...ΘΑ ΠΑΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΜΩΣ,ΟΣΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΗΛΙΟ Ε ΝΑ ΦΑΩ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΜΟΥ :D

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΙΩΝΙΑ...ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ...ΔΕΝ ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΑ!!

ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΦΙ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΑΓΟΥ....ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΙΣΩ 150Μ ΠΙΟ ΧΑΜΗΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΩ...ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ...ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΣΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΟΧΤΟΣ...ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!

ΒΑΖΩ ΤΙΣ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ ΣΟΥΠΙΤΟΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΩΝ''!!!

μα τι εν τούτα που μας βάλλεις κύριε Σόλωνα?? κουρτίζεις μας να φίουμεν που τα βραστά μας τζε να πιάμεν τζεμείς τα όρη !!!!!
Φιλικά,
Χρήστος
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Εγώ επήα για φάσσες και έφυα με 2 από τα "ξαδέρφια" τους. Αύριο πάλε:

http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... 158#p93158
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Πανικος Setter έγραψε:Ωραίος Σόλωνα , καλο απογευματινό και καλή τελευταία αύριο

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΙΚΟ...

Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΑΞΗ ΛΙΓΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ :D

2 ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΣΑΚΚΙΔΙΟ...ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ...ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ!

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥΛΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΙΑΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ(55-60Μ) ΜΕ ΤΟ LB6 ME ΕΠΙΝΙΚΕΛΩΜΕΝΑ ΟΠΟΥ ΧΡΗΖΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΛΕΝΧΟ!!!!

ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΟΤΑΝ ΚΑΘΗΣΕ ΣΕ ΠΕΥΚΟ 200Μ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΗ ΠΛΕΥΡΑ.....ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΓΕΡΑΚΙΝΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΥΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ.....ΚΟΙΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΜΕΙ ΝΑ ΕΡΤΕΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ......ΠΡΙΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΣΤΑ 50Μ,ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΒΥΘΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΟΡΙΑΚΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΒΟΛΗ ΜΟΥ......ΕΙΔΕΤΕ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΣ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ;)

ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ.....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Μπραβο σολωνα μην παραπονιεσαι αφου σου αρεσουν τα δυσκολα :D
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

beretta682 έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ...

μα τι εν τούτα που μας βάλλεις κύριε Σόλωνα?? κουρτίζεις μας να φίουμεν που τα βραστά μας τζε να πιάμεν τζεμείς τα όρη !!!!!
ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΟΥΡΤΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ....ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΠΑΕΙ....ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΚΟΥΙΛ ΤΟΥ...ΑΛΛΑ Ε ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΑΕΡΑΚΙ ΜΕΣΑ-ΜΕΣΑ :D

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΠΑΝΙΚΟ ΜΟΥ...Ε ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ ΝΟΜΙΖΩ :P
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”