Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
mikros

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από mikros »

spyrosspyrou851 έγραψε:
mikros έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:Mάλλον Σάββατο-Κυριακή θα κάμω ένα διπλό φασσοκυνήγι, καιρού επιτρέποντος φυσικά. :)
Λαλείς να έρτω να τες κάμουμε κανένα περπατητό?
Να κυνηγήσουμε φάσσες σηκωτές?
Πάντως σκέφτουμαι να πάω να χωστώ τζιμέσα μέστα δεντρούθκια τζιαι τους θάμνους, εκινηθήκαν πολλές εκτές αλλά εβλέπαν με. Φάσσες σηκωτές, ποιου να το πείς. :shock:
Toύτο ακριβώς ήταν να σου πώ...
Πρωί ένα γυρό στες τσίκλες και μετά μια προχειρή φυλάχτρα και μια καρεκλούα.
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

mikros έγραψε:
4-2 το πρωί για τζίκλες, πάμε για break τζιαι μετά 3-1 για φάσσες. :D
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

spyrosspyrou851 έγραψε:
mikros έγραψε:
4-2 το πρωί για τζίκλες, πάμε για break τζιαι μετά 3-1 για φάσσες. :D
Ε ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΝΕΟ ΘΕΜΑ...ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΑΣ'' :D

ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΚΥΝΗΓΙ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ..... ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΚΟΠΕΥΣΗ :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Καλημέρα παιδες!! Ξεχασες τις επενδυσεις Σόλωνα!!! :) ;)
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Γεια σας φασσαριες μου...Το λοιπον εμενα εκολλησα μου τα χελιδονια και τα μουγιουθκια...εθωρουν τα χελιδονια στα 100 μετρα ετσι οπως εσχιζαν τον ουρανο και ενομιζα επιασαν με οι φασσες στον υπνο...επαθα το 4-5 φορες και 3-4 φορες με τα μουγιουθκια που ηταν μες τα ματια μου και ενομιζα ηταν φασσα και εκαμνε μου επιθεση...σκυψε ο κουμπαρος επωμιση ο κουμπαρος ςγιναμε παναυρι...την ωρα που ερκουνταν οι φασσες επεζα πελλο ως που ηταν πολυ αργα:):):)...εσαστηκαμε καλα σημερα....ενυγουει κυνηγι μεχρι τις 1 αφου επρεπε να παμε γιατρο το απογευμα να τσιακκαριστουμε αν ειμαστε καλα και αν εμεγαλωσε η πουλου του γιου μου τζιαλο:)...3 φασσες(παλε) στο χερι καμια χαμενη και 3 περιπτωσεις που με επιασαν στον υπνο αφου πραγματικα εκοιμουμουν πανω μου που το νυχτερι εψες...Κυριακη παλε η τελευταια εξορμηση :)Εικόνα
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

Μπράβο ρε Αλέξη, :D τωρά που τελειώνει το κυνήγι επήρες τα πάνω σου θωρώ :D :D
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

mouzouris έγραψε:Μπράβο ρε Αλέξη, :D τωρά που τελειώνει το κυνήγι επήρες τα πάνω σου θωρώ :D :D
Μου καμες την καρδια μου περιβολι:):)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Pathfinder έγραψε:Γεια σας φασσαριες μου...Το λοιπον εμενα εκολλησα μου τα χελιδονια και τα μουγιουθκια...εθωρουν τα χελιδονια στα 100 μετρα ετσι οπως εσχιζαν τον ουρανο και ενομιζα επιασαν με οι φασσες στον υπνο...επαθα το 4-5 φορες και 3-4 φορες με τα μουγιουθκια που ηταν μες τα ματια μου και ενομιζα ηταν φασσα και εκαμνε μου επιθεση...σκυψε ο κουμπαρος επωμιση ο κουμπαρος ςγιναμε παναυρι...την ωρα που ερκουνταν οι φασσες επεζα πελλο ως που ηταν πολυ αργα:):):)...εσαστηκαμε καλα σημερα....ενυγουει κυνηγι μεχρι τις 1 αφου επρεπε να παμε γιατρο το απογευμα να τσιακκαριστουμε αν ειμαστε καλα και αν εμεγαλωσε η πουλου του γιου μου τζιαλο:)...3 φασσες(παλε) στο χερι καμια χαμενη και 3 περιπτωσεις που με επιασαν στον υπνο αφου πραγματικα εκοιμουμουν πανω μου που το νυχτερι εψες...Κυριακη παλε η τελευταια εξορμηση :)Εικόνα
ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΕΞ...ΒΑΣΙΛΙΑΣ...ΕΠΙΑΣΑΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΛΕ :oops: :D
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Οχι πως καμνω παραπονο δηλαδη αλλα τωρα τελευταια ουλλο κκιπιρους και τρουσες ειμαι:)...
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Pathfinder έγραψε:Οχι πως καμνω παραπονο δηλαδη αλλα τωρα τελευταια ουλλο κκιπιρους και τρουσες ειμαι:)...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΡΕ ΑΛΕΞ...ΚΑΜΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΑΣ,ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟ ΖΕΥΚΑΡΟΥΙ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ...ΤΟΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ...ΕΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΑΓΓΛΙΑ ;)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”