ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ευχαριστώ Πανίκο μου!

Σόλωνα πετώ σήμερα από Πάφο και ξανά στις 26 από Λάρνακα. Με την επιστροφή σου να κανονίσουμε τη συνάντηση! Καλά να περάσεις και εσύ, καλή σου ξεκούραση να γεμίσουν οι μπαταρίες!! :D
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Καλημέρα σας παίδες. Ευχάριστη έκπληξη η εχτεσινή εξόρμηση. Αρκετά τα πουλιά ειδικά μετά τις 8.30! Το ευχαριστηθήκαμε με το σύντροφο όσο έπρεπε! Ήταν η τελευταία μου χτες, τον Νιόβρη με υγεία ή και καμιά εξορμησούλα τον Αύγουστο.

Καλά να περάσετε τις υπόλοιπες εξορμήσεις όσοι θα πάτε! Θα τα πούμε ξανά στο φόρουμ αρχές Μαρτίου που επιστρέφω με το καλό.

Σόλωνα μόλις έρτω να κανονίσουμε καμιά συνάντηση! Θα χαρώ να τα πούμε από κοντά ξανά πάιδες! :D
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ...

ΜΑΡΙΕ ΛΑΛΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ? :D ...ΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ 27 ΓΙΑ ΕΝΑ 10ΗΜΕΡΟ...ΤΟΥΤΕΣ ΟΙ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ'' ΕΚΟΥΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ :D

ΟΠΩΣ Κ'ΝΑ ΕΧΕΙ....ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ!!!!!
που παεις παλε εσυ ρε κυριε?ανεφοδιασμο υλικων και λαλεις της κυριας σου οτι εν για διακοπες?? :) :)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

My Video-00-09-14-109.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Εγώ είπα σήμερα θα πάω για σχεδόν αποκλειστικό κυνήγι φάσσας αλλά δεν μου έφκηκε. Είδα μόνο μια τέλλια το πρωί σαν επήγεννα προς το πόστο, βασικά άκουσα το τούτο που ένα δεντρό σαν επερπάτουν

Μετά άκουσα το φρρρ που επετάκτηκε και την είδα μακρυά μου να πετά.

Ήταν η μόνη φάσσα που είδα όλη μέρα σήμερα αν και για λίγα λεπτά είχα την ψευδαίσθηση ότι έκαμα ένα double φάσσας ενώ ήταν double αρκοπεζουνιών, καθώς ήταν λίγο σκοτεινά και τα πήρα για φάσσες, έσασα τζιαι το τηλέφωνο να φκάλω φώτο τζιαι τελικά ήταν αρκοπέζουνα. :) :oops:

Όπως και να χει σήμερα οι φάσσες πρέπει κάποιος να τις προειδοποίησε ότι έρκουμουν τζιαι δεν εκοντέψαν, σε κάποια φάση εβαρέθηκα, έβαλα 4-2 πάνω στο όπλο τζιαι εξεκίνησα για τζίκλες. 2 γυρούς εκατάφερα να πιάσω 6, δεν είχε κανένα κυνηγό πάλε σήμερα τζιαι ήταν κουλιασμένες αφού δεν τις ενόχλησα πρίν. Ο αέρας δεν εβοήθησε καθόλου σήμερα, ελπίζω αύριο να είναι καλύτερος ο καιρός όσον αφορά τον αέρα, και ελπίζω να κάμουν την εμφάνιση τους οι "σιδερένιες".

Σημερινό αποτέλεσμα 2 αρκοπέζουνα και 6 τζίκλες. Τα 2 αρκοπέζουνα double το ένα με NSI Super Caccia 38gr #6 και το άλλο με Victory 31gr #6. Οι 4 τζίκλες με Victory Skeet 32gr #9 και οι άλλες 2 με Victory Mirage 30gr #9.

Αυτά από μένα για σήμερα, αύριο πάλε όπου είναι και επίσημα η τελευταία της φάσσας, ελίζω να μας κάμει κάποια την χάρη αύριο.

http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 83f70a.jpg
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Καλη μερα σημερα ετσι αναπαντεχα :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
mikros

Δημοσίευση από mikros »

2μισή ώρες απογευματινή βόλτα, ημιορηνή-παράλια Λάρνακα..νέκραα
είδα 2 τσίκλες όλες και όλες και αυτές εκτός βεληνεκούς...
έριξα μόλις 2 φυσσίγγια και μια τραχίλα χαμένη.. :roll:
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

spyrosspyrou851 έγραψε:Εγώ είπα σήμερα θα πάω για σχεδόν αποκλειστικό κυνήγι φάσσας αλλά δεν μου έφκηκε. Είδα μόνο μια τέλλια το πρωί σαν επήγεννα προς το πόστο, βασικά άκουσα το τούτο που ένα δεντρό σαν επερπάτουν

Μετά άκουσα το φρρρ που επετάκτηκε και την είδα μακρυά μου να πετά.

Ήταν η μόνη φάσσα που είδα όλη μέρα σήμερα αν και για λίγα λεπτά είχα την ψευδαίσθηση ότι έκαμα ένα double φάσσας ενώ ήταν double αρκοπεζουνιών, καθώς ήταν λίγο σκοτεινά και τα πήρα για φάσσες, έσασα τζιαι το τηλέφωνο να φκάλω φώτο τζιαι τελικά ήταν αρκοπέζουνα. :) :oops:

Όπως και να χει σήμερα οι φάσσες πρέπει κάποιος να τις προειδοποίησε ότι έρκουμουν τζιαι δεν εκοντέψαν, σε κάποια φάση εβαρέθηκα, έβαλα 4-2 πάνω στο όπλο τζιαι εξεκίνησα για τζίκλες. 2 γυρούς εκατάφερα να πιάσω 6, δεν είχε κανένα κυνηγό πάλε σήμερα τζιαι ήταν κουλιασμένες αφού δεν τις ενόχλησα πρίν. Ο αέρας δεν εβοήθησε καθόλου σήμερα, ελπίζω αύριο να είναι καλύτερος ο καιρός όσον αφορά τον αέρα, και ελπίζω να κάμουν την εμφάνιση τους οι "σιδερένιες".

Σημερινό αποτέλεσμα 2 αρκοπέζουνα και 6 τζίκλες. Τα 2 αρκοπέζουνα double το ένα με NSI Super Caccia 38gr #6 και το άλλο με Victory 31gr #6. Οι 4 τζίκλες με Victory Skeet 32gr #9 και οι άλλες 2 με Victory Mirage 30gr #9.

Αυτά από μένα για σήμερα, αύριο πάλε όπου είναι και επίσημα η τελευταία της φάσσας, ελίζω να μας κάμει κάποια την χάρη αύριο.

http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 83f70a.jpg
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΥΡΟ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΑΥΡΙΟ :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

πανικος έγραψε:Καλη μερα σημερα ετσι αναπαντεχα :D
Ε ΠΑΝΙΚΟ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ,ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

Φωτογραφία1037.jpg
αυτα ειναι τα αποτελεσματα απο μενα για σημερα αλλα ρε κοπελια με τις φωτογραφιες πεφτει μεγαλο περιπεξιμο που ισως τα βλεπουν και καποιοι που δεν παιζουν και μαραζωνουν. οχι να μην μαραζωνονετε γιατι ρε κοπελια δεν περιμενα να δω τη ιδια φωτογραφια εδω μεσα και μεσα στο fb απο ξεχωριστα ατομα και να φυμιζωντε σε καθε φωτο οτι τα επαιξαν οι ιδιοι μεσα σε ελαχιστο χρονο σαν και για αυτους ειναι μια απλη υποθεση.
απο τον ενα το περιμενα απο τους αλλους ομως οχι.....
Άβαταρ μέλους
stavros p
Full Member

Δημοσίευση από stavros p »

+100000
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”