Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

spyrosspyrou851 έγραψε:
Pathfinder έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:Eγώ πάντως παιδιά σήμερα είδα πολλές φάσσες και μάλλον την Κυριακή θα πάω αποκλειστικά για φάσσες που είναι και η τελευταία τους. ;)
Σημερα δεν ηταν η τελευταια της φασσας?
23/02/2015 λαλεί ο Χάρτης.

Ε φασσάριες μου, έτσι λάθη δεν επιτρέπουνται:

Εικόνα
Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΑΛΕΞ Ε ΠΑΤΣΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η Ε ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΡΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ :shock: :roll: .....ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ 3.......3........3 ΕΞΟΡΜΙΣΕΙΣ!

ΒΑΣΙΚΑ ΕΝ 4 ΑΛΛΑ ΕΦΑΜΑΣΤΗΝ ΤΗΝ 1 Η ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ :evil:
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Αγχωθηκετε????:)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Pathfinder έγραψε:Αγχωθηκετε????:)
ΑΠΟ ΣΕ ΞΕΡΕΙ :D :D :D

ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΗΓΕΣ ΦΙΛΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙΡΟ...ΒΑΣΙΛΙΑΣ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΑΠ'ΤΑ ΙΔΙΑ..ΑΥΡΙΟ ΦΩΤΟ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ....
Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΗ....ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ :?
ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 3.30 ΟΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑ...ΒΑΛΕ-ΒΓΑΛΕ....ΠΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΚΑΤΕΒΑ...ΞΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ....ΒΑΛΕ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ....ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΠΑΣΙΜΟ ΝΕΥΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ...ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΟΥ :?

ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 2 ΠΟΥΛΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ 30Μ..ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ(ΚΑΠΑ)ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΠΛΑΤΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ :D

ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1 ΠΟΥΛΙ...ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ..ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΩ!

ΤΡΙΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1 ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΩ!

ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1 ΠΟΥΛΙ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΓΙΑ 15 ΔΕΥΤΕΡΑ!

ΠΕΜΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1 ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΩ!

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ 3 ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ Η ΒΡΟΧΗ...Η ΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ...ΑΛΛΑ!!!

ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙΣΩ ΦΕΤΟΣ....ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Μπράβο Σόλωνα μου, ωραίος όπως πάντα, αν κάμει καμμιά φάσσα λάθος την Κυριακή (αν στραβωθεί δλδ) τζιαι κοντέψει μου τζιαι πιάσω την θα την φκάλω φώτο χαμέ όπως εσένα επειδή είμαι αζούλης :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

spyrosspyrou851 έγραψε:Μπράβο Σόλωνα μου, ωραίος όπως πάντα, αν κάμει καμμιά φάσσα λάθος την Κυριακή (αν στραβωθεί δλδ) τζιαι κοντέψει μου τζιαι πιάσω την θα την φκάλω φώτο χαμέ όπως εσένα επειδή είμαι αζούλης :lol: :lol:
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΤΟΥΝ ΣΠΥΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΔΕΚΑ ΟΧΙ ΜΙΑ..ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ :P

ΠΑΝΤΩΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ Η ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.....ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΔΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΒΡΕΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ...ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΜΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ :roll: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Μα ποτέ ξεκινουν οι καθημερινές. ?
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Mάλλον Σάββατο-Κυριακή θα κάμω ένα διπλό φασσοκυνήγι, καιρού επιτρέποντος φυσικά. :)
mikros

Δημοσίευση από mikros »

spyrosspyrou851 έγραψε:Mάλλον Σάββατο-Κυριακή θα κάμω ένα διπλό φασσοκυνήγι, καιρού επιτρέποντος φυσικά. :)
Λαλείς να έρτω να τες κάμουμε κανένα περπατητό?
Να κυνηγήσουμε φάσσες σηκωτές?
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

mikros έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:Mάλλον Σάββατο-Κυριακή θα κάμω ένα διπλό φασσοκυνήγι, καιρού επιτρέποντος φυσικά. :)
Λαλείς να έρτω να τες κάμουμε κανένα περπατητό?
Να κυνηγήσουμε φάσσες σηκωτές?
Πάντως σκέφτουμαι να πάω να χωστώ τζιμέσα μέστα δεντρούθκια τζιαι τους θάμνους, εκινηθήκαν πολλές εκτές αλλά εβλέπαν με. Φάσσες σηκωτές, ποιου να το πείς. :shock:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”