ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Απάντηση
KATOS MK 10
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Δημοσίευση από KATOS MK 10 »

https://www.youtube.com/watch?v=fvLFyF7lKRU

Και η πιο όμορφη στιγμή τις μέρας ..να ζήσης φίλε και να τα εκατοστίσεις .γερός και δυνατός να ντουφεκίζεις μια Ζώη
"τα μάτια στο στόχο και το μάγουλο στο κοντάκι".
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Πανικος Setter έγραψε:φιλε μου ωραία η παρέα και η πλάκες , χρονια πολλά στο παιδί που γιορτάζει αλλα θα μπορούσες με αυτό το βίντεο να στείλεις και ένα σωστό μήνυμα , δεν λερώνουμε τι φύση που μας φιλόξενα
Σίγουρα δεν χάθηκε ο κόσμος με ένα μικρό περιτύλιγμα τουρτας αλλα θα μπορούσε κάποιος να παει να το μαζέψει καθώς και τα 2 φυσίγγια που χρησιμοποιήθηκαν , να το δείξεις και αυτό στο βίντεο και να είσαι σίγουρος ότι θα άκουες και 1000 μπράβο
ΕΤΣΙ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ :roll:
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Σημερινή εξόρμηση όπου αναμενόταν να έχει δυνατό αέρα και έτσι και έγινε. Η ώρα 3 έπρεπε να πάω να υπηρετήσω την πατρίδα έτσι και να ήθελα δεν θα μπορούσα να μείνω παραπάνω. Πάρα πολύ λίγα τα πουλιά και σήμερα και παντελώς μόνος, ΟΚ όχι παντελώς, είχε 2 επιθετικά ελικόπτερα που επηένναν και έρκουνταν πάνω κάτω. Κατάφερα να πιάσω 5 τζίκλες σήμερα όσο μου επέτρεψε ο καιρός να κυνηγήσω, μια ο αέρας, μια τα ψιχάδια εδυσκολεύαν με σήμερα. Ακόμα ένα θετικό είναι ότι είδα πολλές φάσσες, κυρίως πάνω σε δεντρά με αγέλες των 15-20 πουλιών, προσπάθησα να τους κοντέψω αλλά από τον τόπο που υπολόγισα ότι εκάτσαν ήταν πιο δεξιά και έτσι αντιληφθήκαν με και εφύγαν. Περπατητό κυνήγι φάσσας δεν νομίζω να έχει πολλούς που κάμνουν :shock: :shock:

Πάντως την Κυριακή μάλλον θα πάω αποκλειστικά για φάσσες αφού έχει η περιοχή και είναι και η τελευταία τους.

Τα σημερινά πουλιά τα πέτυχα, τα 3 με Victory Super Tordo 32gr #9 και τα 2 με Victory Skeet 32gr #9.

Αυτά από μένα για σήμερα.

http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 829117.jpg

http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... d566ca.jpg

http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 67012d.jpg
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.....

ΧΘΕΣ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΩ ΥΠΟ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ......ΑΕΡΑΣ, ΨΙΛΟΒΡΟΧΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΓΩΝΙΑ.
ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΖΙΚΛΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ....ΑΛΛΑ Ο ΑΕΡΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΣΕ ΤΖΙΚΛΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΚΡΩΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ, ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤIS ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΝΟΥΒΡΕΣ ΤΟΥΣ. :)
ΚΥΝΗΓΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 11...ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 9 ΤΖΙΚΛΕΣ ΕΓΩ ΚΑΙ 3 Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ. 3 ΞΥΦΤΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ 3 ΚΑΛΛΙΤΖΙΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΗΜΕΙΩ8ΕΙ.... :D κ. ΜΟΥΖΟΥΡΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑ ΕΓΩ :lol: :lol: ΠΑΝΤΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΔΑ ΑΡΚΕΤΗ ΠΡΟΟΔΟ ΣΤΙΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑ ΤΟ ΚΟΝΤΑΚΚΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΟΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ. TO ΣΥΣΤΗΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.

TA ΞΥΦΕΡΙΣΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ VICTORY SKEET(ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ). ΜΕΤΑ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ vICTORY SUPER TORDO 10ν και super sporting lambro 9Ν ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΣΕΚΚΕΣ.
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Καλημέρα σας παίδες. Ευχάριστη έκπληξη η εχτεσινή εξόρμηση. Αρκετά τα πουλιά ειδικά μετά τις 8.30! Το ευχαριστηθήκαμε με το σύντροφο όσο έπρεπε! Ήταν η τελευταία μου χτες, τον Νιόβρη με υγεία ή και καμιά εξορμησούλα τον Αύγουστο.

Καλά να περάσετε τις υπόλοιπες εξορμήσεις όσοι θα πάτε! Θα τα πούμε ξανά στο φόρουμ αρχές Μαρτίου που επιστρέφω με το καλό.

Σόλωνα μόλις έρτω να κανονίσουμε καμιά συνάντηση! Θα χαρώ να τα πούμε από κοντά ξανά πάιδες! :D
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

MARIOSE έγραψε:Καλημέρα σας παίδες. Ευχάριστη έκπληξη η εχτεσινή εξόρμηση. Αρκετά τα πουλιά ειδικά μετά τις 8.30! Το ευχαριστηθήκαμε με το σύντροφο όσο έπρεπε! Ήταν η τελευταία μου χτες, τον Νιόβρη με υγεία ή και καμιά εξορμησούλα τον Αύγουστο.

Καλά να περάσετε τις υπόλοιπες εξορμήσεις όσοι θα πάτε! Θα τα πούμε ξανά στο φόρουμ αρχές Μαρτίου που επιστρέφω με το καλό.

Σόλωνα μόλις έρτω να κανονίσουμε καμιά συνάντηση! Θα χαρώ να τα πούμε από κοντά ξανά πάιδες! :D
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ...

ΜΑΡΙΕ ΛΑΛΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ? :D ...ΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ 27 ΓΙΑ ΕΝΑ 10ΗΜΕΡΟ...ΤΟΥΤΕΣ ΟΙ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ'' ΕΚΟΥΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ :D

ΟΠΩΣ Κ'ΝΑ ΕΧΕΙ....ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ!!!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

MARIOSE έγραψε:Καλημέρα σας παίδες. Ευχάριστη έκπληξη η εχτεσινή εξόρμηση. Αρκετά τα πουλιά ειδικά μετά τις 8.30! Το ευχαριστηθήκαμε με το σύντροφο όσο έπρεπε! Ήταν η τελευταία μου χτες, τον Νιόβρη με υγεία ή και καμιά εξορμησούλα τον Αύγουστο.

καλο ταξιδι μαριε καλα να περασεις :D
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

Ας ελπισουμε το κρυο να οδηγησει τα λιγοστα πουλια που υπαρχουν στα πεδινα γιατι να μπουν πουλια δεν εχει τσιανς
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

andreasana210326 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.....

ΧΘΕΣ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΩ ΥΠΟ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ......ΑΕΡΑΣ, ΨΙΛΟΒΡΟΧΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΓΩΝΙΑ.
ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΖΙΚΛΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ....ΑΛΛΑ Ο ΑΕΡΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΣΕ ΤΖΙΚΛΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΚΡΩΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ, ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤIS ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΝΟΥΒΡΕΣ ΤΟΥΣ. :)
ΚΥΝΗΓΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 11...ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 9 ΤΖΙΚΛΕΣ ΕΓΩ ΚΑΙ 3 Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ. 3 ΞΥΦΤΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ 3 ΚΑΛΛΙΤΖΙΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΗΜΕΙΩ8ΕΙ.... :D κ. ΜΟΥΖΟΥΡΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑ ΕΓΩ :lol: :lol: ΠΑΝΤΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΔΑ ΑΡΚΕΤΗ ΠΡΟΟΔΟ ΣΤΙΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑ ΤΟ ΚΟΝΤΑΚΚΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΟΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ. TO ΣΥΣΤΗΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.

TA ΞΥΦΕΡΙΣΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ VICTORY SKEET(ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ). ΜΕΤΑ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ vICTORY SUPER TORDO 10ν και super sporting lambro 9Ν ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΣΕΚΚΕΣ.
Αντρέα χαίρομε για την βελτίωση σου, αν και στην πραγματικότητα το κοντάκι σου είναι φτιαγμένο για δεξιόχειρα από την μάνα του και εσύ είσαι αριστερόχειρας. Οι διαστάσεις είναι κοντά στα μέτρα σου αλλά όχι στο 100 τις 100. :)
Αν χάνουμε τζιαι κάτι τις, είναι αυτά που θα θυμόμαστε (καλλίτζια) στο τέλος της ημέρας. Εγώ τουλάχιστον αυτά θυμούμε :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

mouzouris έγραψε:
andreasana210326 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.....

Αντρέα χαίρομε για την βελτίωση σου, αν και στην πραγματικότητα το κοντάκι σου είναι φτιαγμένο για δεξιόχειρα από την μάνα του και εσύ είσαι αριστερόχειρας. Οι διαστάσεις είναι κοντά στα μέτρα σου αλλά όχι στο 100 τις 100. :)
Αν χάνουμε τζιαι κάτι τις, είναι αυτά που θα θυμόμαστε (καλλίτζια) στο τέλος της ημέρας. Εγώ τουλάχιστον αυτά θυμούμε :lol: :lol:
Μια χαρα τα παω κ. Μουζουρη. Να γλυτωσει και κατι δεν χα8ηκε ο κοσμος και τα καλλιτζια ειναι αυτα που κανουν την παρεα να γελα(μερικες φορες...γτ αλλες φορες ψιλονευριαζω). Οι αστοχιες ειναι και αυτα μερος του παιχνιδιου και οφειλονται τις περισσοτερες φορες σε σκοπευτικα λα8οι και σε λαθος επωμισεις. Αν συνεχισω και διατηρω ενα ποσοστο γυρω στο 80 τις εκατο ειμαι υπερ ευχαριστημενος.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”