Laurona έγραψε:Επρεπε να ηταν γαλαζιος κ να δεις εαν σκεφτεσουν να σηκωσεις το όπλο
ΧΡΥΣΑΝΘΕ ΜΟΥ...ΓΙΑ ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΚΑΜΝΩ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ''........... ΚΑΙ ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΒΟΘΡΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΓΙΝΟΜΑΙ..ΚΑΙ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ ΓΙΝΟΜΑΙ..ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΝΙΚΟ...ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΙΤΣΗΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ...ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ...ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ...ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΝΟΜΑΙ...ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ:lol:
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ...ΠΕΜΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ....ΕΧΕΙ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟ...ΓΙΑ,ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΘΗΡΑΜΑ ΕΤΣΙ ΧΡΩΜΑ.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΖΙΟΣ
Δεν ειναι αρρώστια που χεις εσυ.
εν ερωτα .
Ηντα ξερω εννα χεις ζηλοτυπιες σπιτι
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Κάποιοι τυχεροί θα είναι στα βουνα τζιαι στα αρκατζια αυριο για να αναμετρηθούν με τις αγάπες τους ..Καλες επιτυχιες παιδιά!! Εγω θα κάνω υπομονή ως το ΣαββατοΚυριακο...
spyrosspyrou851 έγραψε:Eγώ πάντως παιδιά σήμερα είδα πολλές φάσσες και μάλλον την Κυριακή θα πάω αποκλειστικά για φάσσες που είναι και η τελευταία τους.
Σημερα δεν ηταν η τελευταια της φασσας?
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Γραφτηκε και ο επιλογος της φασσας για φετος...ασχημος καιρος ως επι το πλειστον αλλα οι αρρωστοι εδωσαν το παρον τους...τα πουλια ηταν χασιμια και οσα κινουνταν εκαναν τρελες κουρσες λογω του αερα...παρολα ταυτα πηγαμε και επιστρεψαμε καλα...απολογισμος ημερας 3 πουλια αν και θα μπορουσα να εκμεταλευτω ακομα 2-3 ευκαιριες αλλα δεν το ρισκαρα στον τοπο που θα πεφταν (αν επεφταν παντα )...τελικος απολογισμος σαιζον...απειρες συγκινησεις και εμπειριες
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
spyrosspyrou851 έγραψε:Eγώ πάντως παιδιά σήμερα είδα πολλές φάσσες και μάλλον την Κυριακή θα πάω αποκλειστικά για φάσσες που είναι και η τελευταία τους.