Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από MARIOSE »

:lol: Σωστός ο Χρύσανθος ρε Άντρο ;) !
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Laurona έγραψε:

εισαι μαθημενος του ''παττα'' κ οχι του ''φουρου'' κ για αυτο :-D :-D :-D ;-)
Eγώ έτσι την έπαθα την Κυριακή, άκουσα το φουρου και επερίμενα περτίτζια τζιαι ήταν φάσσες, δεν τα εκατάφερα να πιάσω κάποια που τες 2 και έπρεπε να πιάσω τουλάχιστον την μια, αν είχα 6άρες θα μπορούσα και για τες 2. :(

Σήμερα πάω να πιάσω μηλόπιττα, ετέλιωσε. :shock:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyrosspyrou851 την 17 Φεβ 2015, 11:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Laurona έγραψε:
ANTROS BREDA έγραψε:Εγω κοπελια την κυριακη λογο μη υπαρξης τσικλον ειπα να δοκιμασο στα σιδερα επια στην φιλακτρα η ωρα 9.00 κατα τεσ 10.00 καταμετοπι επιθεση απο 2 κυριες λαλω οπα μαναμου ετο τουμπλε μπενουν κοντα στα 25 μετρα μπαμ μπαμ η πρωτη σεκκα η δευτερη παει σαντανομενη και πεφτη 1κμ παρακατο(ηβρα την μετα που εφεφκα) αν εμενα εμπορουσα και για αλλα πουλια αλλα το κκεφι μου εγινε και εφια για το σπιτι!

Μαριε ειχα δικαιο για τον τοπο που σου ειπα κρατα πουλια πολλα αλλα εγω αφηκατες στη ησηχια τους επιασα 2 ειμαι πολλα χαππι!

εντομεταξη την ωρα που επιεννα στο ποστο εφιαν 2 φασσες που χαμε 10 μετρα διπλα μου με το οπλο ανοικτο ο θορυβος που εκαμαν χα τσιε χα να παθο ανακοπη :lol: :lol:
ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ....ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΝΔΗΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΛΑΓΟ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ....ΛΙΓΟ ΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΣΩ ΤΟ ΟΠΛΟ...ΕΝΟΜΙΣΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΕΣ :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Επρεπε να ηταν γαλαζιος κ να δεις εαν σκεφτεσουν να σηκωσεις το όπλο :-D :-D :-D
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

MARIOSE έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Φίλε Αλέξη εν όμορφα τα νέα σου! Να σου ζήσει φίλε μου και το νέο μέλος αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Ευτυχία και υγεία φίλε μου!

Σόλωνα, είσαι καθηγητής.
ΜΑΡΙΕ ΟΠΟΥ Ν'ΑΣΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ!!!
Σίγουρα Σόλωνα! Θα είμαι εκτός Κύπρου μέχρι το τέλος του μήνα, μόλις επιστρέψω να το κανονίσουμε. Θα έχουμε πολλά να πούμε!

Φίλε Skimis μπράβο για την κάρπωση σου, νομίζω τα βρίσκεις μια χαρά με τις σιδερένιες 8-)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΑΡΙΕ!!! ΚΑΠΟΤΕ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΠΟΤΕ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ!!!
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

Laurona έγραψε:
ANTROS BREDA έγραψε:Εγω κοπελια την κυριακη λογο μη υπαρξης τσικλον ειπα να δοκιμασο στα σιδερα επια στην φιλακτρα η ωρα 9.00 κατα τεσ 10.00 καταμετοπι επιθεση απο 2 κυριες λαλω οπα μαναμου ετο τουμπλε μπενουν κοντα στα 25 μετρα μπαμ μπαμ η πρωτη σεκκα η δευτερη παει σαντανομενη και πεφτη 1κμ παρακατο(ηβρα την μετα που εφεφκα) αν εμενα εμπορουσα και για αλλα πουλια αλλα το κκεφι μου εγινε και εφια για το σπιτι!

Μαριε ειχα δικαιο για τον τοπο που σου ειπα κρατα πουλια πολλα αλλα εγω αφηκατες στη ησηχια τους επιασα 2 ειμαι πολλα χαππι!

εντομεταξη την ωρα που επιεννα στο ποστο εφιαν 2 φασσες που χαμε 10 μετρα διπλα μου με το οπλο ανοικτο ο θορυβος που εκαμαν χα τσιε χα να παθο ανακοπη :lol: :lol:
:lol: :lol: σαν το παττα εν εχει μεν ακουτε πελλαρες ειναι 5-10 δευτερολεπτα και νομιζεις οτι εν αιωνας! τουτες η φασσες αμαν ερκουνται μετοπικα νομιζεις οτι σε ειδαν και ερκουνται να σου τες πισκαλισουν!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Το ππάττα άκουσα το φέτος αλλά εν με συγκίνησε...Το φρρρρρρ του πέρτικου εν όμορφο αλλά πάλε εν με ενθουσιάζει.
Αρέσκει μου η φάσσα ΤΕΛΟΣ. Εν καλές τζιαί οι τζικλούες αλλά σαν τες σιδερένιες εν έσιει...
Άμα εν αγέλη τζιαί ακούω το φφφφφφφ ζαλίζουμαι...

Εχτές είδα μιαν αγέλη ρε λεβέντες πάνω από τη Λακατάμεια (μάλλον κάποιος τες σήκωσε που την Στράκκα) θα ήταν πάνω από 500 :o Παρά τρίχα να πάω να καρφώσω πας τον μπροστινό μου που τη σύγχιση μου...ύστερα έκαμνα υπολογισμούς, 500 πουλιά, 250 ζευκάρκα, αν κάμουν 2 τζιλιές θα γίνουν τόσα κτλ κτλ κτλ :lol:
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

http://postimg.org/image/m2fxy74aj/
Αφου οι κοκονες στα πεδινα δεν μας κανουν τη χαρη πηραμε τα γνωριμα βουνα.
Λιγο χρωμα για αρχη!!! Η συνεχεια αυριο το απογευμα :D
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Laurona έγραψε:Επρεπε να ηταν γαλαζιος κ να δεις εαν σκεφτεσουν να σηκωσεις το όπλο :-D :-D :-D
ΧΡΥΣΑΝΘΕ ΜΟΥ...ΓΙΑ ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΚΑΜΝΩ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ''........... ΚΑΙ ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΒΟΘΡΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΓΙΝΟΜΑΙ..ΚΑΙ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ ΓΙΝΟΜΑΙ..ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΝΙΚΟ...ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΙΤΣΗΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ...ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ...ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ...ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΝΟΜΑΙ...ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ:lol:

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ...ΠΕΜΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ....ΕΧΕΙ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟ...ΓΙΑ,ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΘΗΡΑΜΑ ΕΤΣΙ ΧΡΩΜΑ.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΖΙΟΣ ;) ;) ;)
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Laurona έγραψε:Επρεπε να ηταν γαλαζιος κ να δεις εαν σκεφτεσουν να σηκωσεις το όπλο :-D :-D :-D
ΧΡΥΣΑΝΘΕ ΜΟΥ...ΓΙΑ ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΚΑΜΝΩ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ''........... ΚΑΙ ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΒΟΘΡΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΓΙΝΟΜΑΙ..ΚΑΙ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ ΓΙΝΟΜΑΙ..ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΝΙΚΟ...ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΙΤΣΗΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ...ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ...ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ...ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΝΟΜΑΙ...ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ:lol:

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ...ΠΕΜΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ....ΕΧΕΙ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟ...ΓΙΑ,ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΘΗΡΑΜΑ ΕΤΣΙ ΧΡΩΜΑ.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΖΙΟΣ ;) ;) ;)
ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ....... ΑΡΡΩΣΤΕ :D
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”