Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- Laurona
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
Το μυνημα μου επιαστο?
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
- Pathfinder
Επιασα το φιλε μου και σου απαντησα την ιδια ωρα:)....ειχες δικιο...ειδα λιεςLaurona έγραψε:Το μυνημα μου επιαστο?
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Pathfinder
Χαχα εν παιζομαι ρε φιλεPathfinder έγραψε:Επιασα το φιλε μου και σου απαντησα την ιδια ωρα:)....ειχες δικιο...ειδα λιεςLaurona έγραψε:Το μυνημα μου επιαστο?

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Laurona
εν επιασα απάντηση κ ενομισα οτι γιορταζες τον Βαλεντινο κ σημερα 

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......
- Pathfinder
Γιορταζω τον τις αλλες μερες φιλε...την μερα του παιζω το δυσκολος ετσι για να κρατουμε και καποιες αρχες δηλαδη...το μυνημα αποψε επιασες το η οχι?
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΑΙΔΕΣ
ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΠΩΣ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΟΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 4 ΜΗΝΕΣ
Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ ΤΛΕΙΩΣΕ ΜΕ 5 ΠΟΥΛΙΑ..ΤΑ 2 ΧΑΜΕΝΑ!!
ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΥΨΟΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΑΤΟΥΦΕΚΙΣΤΑ!
ΚΑΠΟΙΕΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΙΟΖΗ...ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΑΣΚΕ ΠΑΡΤΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΝΟ 3.5 ΩΡΕΣ
ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ..ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩ 2-3 ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ...ΚΑΘΟΣ ΟΠΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΕΒΛΕΠΑ ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΑΝ!!!
Η ΩΡΑ 8.30 ΜΙΑ ΜΠΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ 45-1 ΩΡΑ..ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 3.00 ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΡΟΧΗ ΜΕ ΧΑΛΑΖΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ..ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ Η ΨΥΧΑΛΕΣ ΩΡΑ ΩΡΑ...ΒΑΛΕ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ!!
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ...ΠΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΣΒΟΥΡΑ..ΓΥΡΟ-ΓΥΡΟ..ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΑΥΧΕΝΙΚΟ
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΠΩΣ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΟΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 4 ΜΗΝΕΣ

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ ΤΛΕΙΩΣΕ ΜΕ 5 ΠΟΥΛΙΑ..ΤΑ 2 ΧΑΜΕΝΑ!!
ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΥΨΟΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΑΤΟΥΦΕΚΙΣΤΑ!
ΚΑΠΟΙΕΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΙΟΖΗ...ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΑΣΚΕ ΠΑΡΤΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΝΟ 3.5 ΩΡΕΣ

ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ..ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩ 2-3 ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ...ΚΑΘΟΣ ΟΠΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΕΒΛΕΠΑ ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΑΝ!!!
Η ΩΡΑ 8.30 ΜΙΑ ΜΠΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ 45-1 ΩΡΑ..ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 3.00 ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΡΟΧΗ ΜΕ ΧΑΛΑΖΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ..ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ Η ΨΥΧΑΛΕΣ ΩΡΑ ΩΡΑ...ΒΑΛΕ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ!!
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ...ΠΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΣΒΟΥΡΑ..ΓΥΡΟ-ΓΥΡΟ..ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΑΥΧΕΝΙΚΟ

ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Pathfinder
Μια χαρα φιλε...επηε και τουτη η χρονια και δεν ξερω ως τον Νιοβρη πως θα περασει ο καιρος...μπορει το νεο μελος της οικογενειας που θα προστεθει απο τον ιουνη να βοηθησει να περασει γρηγορα:)ο γιατρος εφκαλε προσφορες για ψυχαναλυση στους καμενους....εγραφτηκα για την Πεμπτη
- MARIOSE
Φίλε Αλέξη εν όμορφα τα νέα σου! Να σου ζήσει φίλε μου και το νέο μέλος αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Ευτυχία και υγεία φίλε μου!
Σόλωνα, είσαι καθηγητής.
Σόλωνα, είσαι καθηγητής.
-
- Full Member
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΑΣΣΑΡΙΕΣ!!!! 2 ΣΤΑ 2 ΕΧΤΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ....ΕΙΔΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ 2 ΕΝΤΟΣ ΒΟΛΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΡΠΩΘΗΚΑ!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΘΑΜΕ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΧΕΙ ΦΟΤΩ ΟΜΩΣ!!! ΩΡΑΙΟΣ ΦΙΛΕ ΣΩΛΩΝΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!! ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΠΟΥΛΙΑ ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ ΜΕ VICTORY SUPER SPORTING 32GR No7.5
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Pathfinder
Ευχαριστω φιλε μουMARIOSE έγραψε:Φίλε Αλέξη εν όμορφα τα νέα σου! Να σου ζήσει φίλε μου και το νέο μέλος αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Ευτυχία και υγεία φίλε μου!
Σόλωνα, είσαι καθηγητής.