Πωλούνται Browning & Beretta

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Πωλούνται Browning & Beretta

Δημοσίευση από virtualgreek »

Αγαπητοί φίλοι,

έχω δύο όπλα προς πώληση.

- Browning Citori XS Feather Sporting 28" ported, Grade III, με 3 τσοκάκια (αχρησιμοποίητα), έξτρα σκανδάλες και ακίδες Hi-Viz Pro-Comp. Θαλάμες 70χιλ και αυλοί 18.7 Ελαφρύ για περπατητό κυνήγι με όλα τα πλεονεκτήματα ενός σκοπευτικού όπλου. (Βάρος 3,010). Τιμή €2,200

- Beretta 682 Gold E XTrap 30" Grade III, Adjustable Stock, Fixed choke 1-2. Τιμή €2,350

Τηλ. 99-330-309
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Re: Πωλούνται Browning & Beretta

Δημοσίευση από LAGOS »

Φίλε το Browning είναι διαθέσιμο ακόμα? Σε τι κατάσταση είναι? Μπορείς να μου στείλης καμιά φώτο?
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

LAGOS έγραψε:Φίλε το Browning είναι διαθέσιμο ακόμα? Σε τι κατάσταση είναι? Μπορείς να μου στείλης καμιά φώτο?
Φίλε Lagos,

ναι είναι διαθέσιμο. Το όπλο είναι σε πολύ καλή εως εξαιρετική κατάσταση. Έχει όλα τα παρελκόμενα του (τσοκάκια, σκανδάλες, έξτρα ακίδες, εγχειρίδια κλπ και όλα αχρησιμοποίητα). Έχω ακόμη και το εργοστασιακό κουτί του.

Είναι η light έκδοση του Ultra XS sporting.

Εάν θα ήθελες να το δεις από κοντά πάρε με ένα τηλ. να το διευθετήσουμε.

Καλή σου μέρα
Σ. Μακρής
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Αγαπητοί φίλοι,

Το Browning Feather XS Sporting δεν πουλήθηκε τελικά. Εκείνος που το κράτησε με προκαταβολή, δυσκολεύεται οικονομικά και τράβηξε πίσω.

Οπόταν είναι ακόμη διαθέσημο.
1.jpg
2.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
chrysanthos
Full Member

Δημοσίευση από chrysanthos »

Φιλε Σαββα απο το Browning δεν εισαι ευχαριστιμενος? Εχω δει και αλλα οπλα με τις οπες στις καννες και θα ηθελα να ρωτησω αν επιρεαζουν στην αποδοση και στις κατανομες των σκαγιων? Καποια ατομα τις κακοχαραχτηρησαν....??? :?: :?: :?:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”