ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Δημοσίευση από giorgos80 »

σημερα επεσε πολυ τουφεκκιδι σε παραλιακη περιοχη της λαρνακας.μαλλον ειχε μπασιμο γιατι τις προηγουμενες μερες δεν ειχε φτερο.θα σας μεταφερω τα αποτελεσματα του αδερφου μου αφου αυριο βαλλω τη 2η απουσια για φετος
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

τελικα τα πουλια λιγοστα οπως παντα στο ποφυσυμα, ακρως απογοητευτικο το αποτελεσμα του αδερφου μου 3 πουλια μονο μεχρι τες 9.00
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Εγώ σήμερα είχα συνάντηση με το μισό ζωικό βασίλειο της Κύπρου, σήμερα πήγα στο συνηθισμένο μου τόπο να δω τι παίζεται, 50-100 μέτρα πριν τον τόπο που παρκάρω να το λαγουδάκι να πηγαίνει ζιγκ ζαγκ μέσα στον χωματόδρομο, μου φάνηκε μικρός λαγός πάντως. Αυτή ήταν η πρώτη συνάντηση, όπως περίμενα το πρωί για τες τζίκλες παίζω μια βλέπω ένα κάττο να περνά που δίπλα μου βουρητός. Δεύτερη συνάντηση εκτός από τις τζίκλες και τους μαυρόπουλους που είδα. Συνέχισα το περπατητό μου όπου και ένας αετός εκράταν μου παρέα για όλη τη μέρα με τα περδίκια να πετάσσουνται που τα πόθκια μου τζιαι να με ξιλαώνουν :D

Είδα και φάσσες ψηλούμενες πάλε και είδα και 2 μαύρα φίδια τα οποία βασικά είδα το νούρο τους την ώρα που προσπαθούσαν να χωστούν. Που ούλλα είχε το μενού σήμερα.

Αποτέλεσμα για μένα σήμερα 8 τζίκλες χωρίς ευτυχώς να χάσω καμμιά. Αν και μια επήε να μου γελάσει καθώς είδα 2 που έρκουνταν πάνω μου, έπαιξα τη μια έππεσε και επήα για την δεύτερη, έσυρα της αλλά δεν την έπιασα, εν το μεταξύ ακούω το πατ της πρώτης πίσω που κάτι θάμνους και υπολόγισα ότι έππεσε σε σκληρή επιφάνεια και όχι σπαλαθκιές. Όπως και να έχει εγύρεψα αλλά δεν την είβρα και είπα εχάσαμεν την, στον τελευταίο μου γυρό (εξεκίνησε τζιια ο πελλοαέρας) λαλώ πέρκει πετακτεί καμμιά τζίκλα τζιαι κανεί για σήμερα, όπως επερπάτουν είβρα την τζίνη που έπαιξα πριν, έτσι δεν εχάσα καμμιά σήμερα.

Τις τζίκλες τις πέτυχα τις 2 με Victory Super Tordo 32gr #9, 2 με Victory Starlight 32gr #9 και 4 με Victory Skeet 32gr #9.

Aυτά για σήμερα από μένα:

http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 8b610b.jpg
mikros

Δημοσίευση από mikros »

ΝΕΚΡΑ
Πραγματικά φάνηκε απο το ποφύσημα η μέρα πως θα ήταν χάλια...
2 όπλα, μια ντουφεκιά στο ποφύσημα...
Μετά στεκόμασταν και καθώς μιλούσαμε, ήρτε μια να κάτσει στη Λατσιά, στα 5μ πίσω μας, όπως γυρίζω, με βλέπει, γυρίζει-μπαμ και κάτω...
Πήγαμε να την βρούμε, και όταν φεύγαμε, έριξε σε ένα μαυρόπουλο ο σύντροφός, επαρακολουθύσαμε τον που εσινέχισε και έφτασε καμιά 35αριά μέτρα μπροστά απο το πόστο ενός ανθρώπου και παρέδωσε τις δυνάμεις του πρίν να του ρίξει ντουφεκιά...Χαλάλι του ανθρώπου.

Ευχές για καλά επιστρόφια...
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

20150208_174513.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

dimitris savva έγραψε:
20150208_174513.jpg
Μια χαρα ρε Δημητρη...τζεινο το μιαλο ηντα που ειναι?πεζουνι?:)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

spyrosspyrou851 έγραψε:Εγώ σήμερα είχα συνάντηση με το μισό ζωικό βασίλειο της Κύπρου, σήμερα πήγα στο συνηθισμένο μου τόπο να δω τι παίζεται, 50-100 μέτρα πριν τον τόπο που παρκάρω να το λαγουδάκι να πηγαίνει ζιγκ ζαγκ μέσα στον χωματόδρομο, μου φάνηκε μικρός λαγός πάντως. Αυτή ήταν η πρώτη συνάντηση, όπως περίμενα το πρωί για τες τζίκλες παίζω μια βλέπω ένα κάττο να περνά που δίπλα μου βουρητός. Δεύτερη συνάντηση εκτός από τις τζίκλες και τους μαυρόπουλους που είδα. Συνέχισα το περπατητό μου όπου και ένας αετός εκράταν μου παρέα για όλη τη μέρα με τα περδίκια να πετάσσουνται που τα πόθκια μου τζιαι να με ξιλαώνουν :D

Είδα και φάσσες ψηλούμενες πάλε και είδα και 2 μαύρα φίδια τα οποία βασικά είδα το νούρο τους την ώρα που προσπαθούσαν να χωστούν. Που ούλλα είχε το μενού σήμερα.

Αποτέλεσμα για μένα σήμερα 8 τζίκλες χωρίς ευτυχώς να χάσω καμμιά. Αν και μια επήε να μου γελάσει καθώς είδα 2 που έρκουνταν πάνω μου, έπαιξα τη μια έππεσε και επήα για την δεύτερη, έσυρα της αλλά δεν την έπιασα, εν το μεταξύ ακούω το πατ της πρώτης πίσω που κάτι θάμνους και υπολόγισα ότι έππεσε σε σκληρή επιφάνεια και όχι σπαλαθκιές. Όπως και να έχει εγύρεψα αλλά δεν την είβρα και είπα εχάσαμεν την, στον τελευταίο μου γυρό (εξεκίνησε τζιια ο πελλοαέρας) λαλώ πέρκει πετακτεί καμμιά τζίκλα τζιαι κανεί για σήμερα, όπως επερπάτουν είβρα την τζίνη που έπαιξα πριν, έτσι δεν εχάσα καμμιά σήμερα.

Τις τζίκλες τις πέτυχα τις 2 με Victory Super Tordo 32gr #9, 2 με Victory Starlight 32gr #9 και 4 με Victory Skeet 32gr #9.

Aυτά για σήμερα από μένα:

http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 8b610b.jpg
Μια χαρα Σπυρο...σταθερος:)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ωραία μέρα σήμερα παίδες, δυο όπλα 33 τζίκλες. Δυστυχώς είχαμε και κάποιες χαμένες σήμερα αλλά τζιαί θκυό κοπέλια που εκρατούσαν πάο....
Ευχάριστη νότα τα ζευγαράκια φασσών τα οποία είδα κυρίως το Σάββατο. Μάλλον έχουν ήδη φωλιές αφού αρκετά αρσενικά έκαμναν "επίδειξη". :D
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

Pathfinder έγραψε:
dimitris savva έγραψε:
20150208_174513.jpg
Όχι ήταν σιδερένια αλλά με το ενιαρουι έγινε χαρτόνι :lol:
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

dimitris savva έγραψε:
Pathfinder έγραψε:
dimitris savva έγραψε:
20150208_174513.jpg
Όχι ήταν σιδερένια αλλά με το ενιαρουι έγινε χαρτόνι :lol:
Τι υπονοείς ;
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”