Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από giorgos80 »

Pathfinder έγραψε: Ηνταλως και εχει δοντια ακομα μες την μασελα της εν πολλη κουβεντα με ετσι επωμισεις :)
το μονο πουλι που μπορει να επαιξε εν του παρεα που την επηρε μιτα του.η κκελλε της ηταν σηκουμενη 10-15 ποντους που πανω που τη ριγα οπως του κουρκουτα
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

Φιλε εδοκιμασα το εγω.Μπορειςνα καμεις την δουλεια σου στο κοντακκι αλλα στις καννες θα εχεις προβλημα, τουλαχιστον εγω ειχα με την καλυψη της γραμμης, πρωτης ακιδας κλπ...καποιοι χρησιμοποιουν την ταινια και βαζουν βερνικι απο πανω[/quote]
Ευχαριστω φιλε! Θα δοκιμασω 2 αλλες πατεντες που σκεφτηκα και αν πετυχουν θσ τις κοινοποιησω.
Ερωτηση: στις καθημερινες περιοχές δικαιουμαστε και φασσες? :? :)
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

kanaris έγραψε:Φιλε εδοκιμασα το εγω.Μπορειςνα καμεις την δουλεια σου στο κοντακκι αλλα στις καννες θα εχεις προβλημα, τουλαχιστον εγω ειχα με την καλυψη της γραμμης, πρωτης ακιδας κλπ...καποιοι χρησιμοποιουν την ταινια και βαζουν βερνικι απο πανω
Ευχαριστω φιλε! Θα δοκιμασω 2 αλλες πατεντες που σκεφτηκα και αν πετυχουν θσ τις κοινοποιησω.
Ερωτηση: στις καθημερινες περιοχές δικαιουμαστε και φασσες? :? :)[/quote]
Θα σε γελασω...ετσι φρουτο (καθημερινες) δεν πουλιεται Παφο :)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid= ... id=2522886
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!! ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ!!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid= ... id=2522886
Ευχαριστούμε Χρίστο μου, εγώ προσωπικά δεν λέω ποτέ μου α έχω γρήγορο φυσίγγι άρα θα έχω πιο λίγη προσκόπευση αλλά έχω γρήγορο φυσίγγι το χρησιμοποιώ στη ξηρασία (που εν ο Λεύκιος να χαρεί ότι ο μαθητευόμενος του ακούει του) :D :D
mikros

Δημοσίευση από mikros »

spyrosspyrou851 έγραψε:
WOODPIGEONHUNTER έγραψε:http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid= ... id=2522886
Ευχαριστούμε Χρίστο μου, εγώ προσωπικά δεν λέω ποτέ μου α έχω γρήγορο φυσίγγι άρα θα έχω πιο λίγη προσκόπευση αλλά έχω γρήγορο φυσίγγι το χρησιμοποιώ στη ξηρασία (που εν ο Λεύκιος να χαρεί ότι ο μαθητευόμενος του ακούει του) :D :D
Are you sure for that? :roll:
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

mikros έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:
Σιγουρότατος Αντρέα μου, δεν ξέρω για τους άλλους τι κάνουν αλλά εγώ το μόνο από τα φυσίγγια που έχω και είναι πολύ γρήγορο είναι το Gem 32 και το είχα στο ενδημικό και το χρησιμοποιούσα όταν είχε ξηρασία, ούτε προσκόπευση σκεφτόμουν να αλλάξω ούτε τίποτε. Το ξανασυζητήσαμε ξανά στο παρελθόν εδώ στα φόρουμς ότι στις αποστάσεις που κτυπάμε το θήραμα ένα αργό με ένα γρήγορο φυσίγγι δεν έχουν διαφορά στη προσκόπευση. Όπως και λέει και στο άρθρο.
mikros

Δημοσίευση από mikros »

spyrosspyrou851 έγραψε:
mikros έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:
Σιγουρότατος Αντρέα μου, δεν ξέρω για τους άλλους τι κάνουν αλλά εγώ το μόνο από τα φυσίγγια που έχω και είναι πολύ γρήγορο είναι το Gem 32 και το είχα στο ενδημικό και το χρησιμοποιούσα όταν είχε ξηρασία, ούτε προσκόπευση σκεφτόμουν να αλλάξω ούτε τίποτε. Το ξανασυζητήσαμε ξανά στο παρελθόν εδώ στα φόρουμς ότι στις αποστάσεις που κτυπάμε το θήραμα ένα αργό με ένα γρήγορο φυσίγγι δεν έχουν διαφορά στη προσκόπευση. Όπως και λέει και στο άρθρο.
Να αναφέρω τότε, μια κουβέντα που είπαμε όταν ήρθα μαζί σας στην πρώτη εξόρμηση της Τσίκλας.
Κατα την διάρκεια της συζήτησης μας για τα φυσίγγια, όταν σου είπα για την Lucky shot της Βίκτορυ, μου ανέφερες ότι θα ήταν καλό να μην την χρησιμοποιώ στην τσίκλα που είναι γρήγορο πουλί, λόγο του ότι είναι βαρετό και αργό φυσίγγιο.
Στην ουσία, δεν είναι αργό.
Και για του λόγου το αληθές, έχει 350μ/δ (sta 20m)όπως και τα Starlight και Concord της ίδιας εταιρείας.
:)
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Παιδες μην το ψηριζετε πολυ...ειπαμε το ξανα οτι ειναι αμελητεες οι διαφορες στην προσκοπευση μεταξυ ενος γρηγορου και αργου φυσιγγιου που δεν αξιζει καν να τις αναφερεις...μην ξεχνατε οτι στελεις μια δεσμη σκαγιων "σχεδον" ανεξελεκτης πορειας και οχι ενα βλημα ελευθερου σκοπευτη που εχει να διανυσει και μισο μιλι για να πετυχει το στοχο του...ουτε καν στις αποστασεις που πετυχαινει ο Σολος τις φασσες η διαφορα ειναι τοσο μικρη που και σε ενα στοχο που πετα στον αερα και δεν εχεις κατι στον οριζοντα(ουρανο) για να συσχετισεις μια διαφορα των 5-10cms ειναι ανθρωπινως αδυνατο να το καμεις...μακαρι ολοι μας οι αποτυχιες που κανουμε να ηταν απο τις διαφορες μεταξυ αργου και γρηγορου φυσιγγιου.
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

Και ο Γαβριλης συνεχίζει το φκιολι του: Ρε κοπελια στις καθημερινες περιοχες επιτρεπεται και η φασσα?
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”