Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από MARIOSE »

ANTROS BREDA έγραψε:τουτο που γινετε με τασπιθκια που βλαστουν σαν τα μανιταρκα παντου και μετα που 1 μηνα βλεπεις και 1 ταπελουα στα 2κμ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΥΝΗΓΟΥ νομιζο μονο στην κυπρο γινετε!!!
Φαντάστου τι θα γίνει ρε φίλε άμα περάσει καμιά φορά τζιαί η κρίση...Για να τζινιήσεις θα πρέπει να χτίσεις εξοχικό για να παίζεις πουλιά που τη ταράτσα του.. :lol:
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

MARIOSE έγραψε:Φίλε skimis πολλά ωραίος! Άμα τελιώσει το σπίτι που χτίζεται τζιαμέ στο πόστο σου βάρτου ρίγανη... :roll:

Παντελή βάλλε μέσα μέσα τζιαί καμιά φωτό να θωρούμε τζιαί εμείς που εν παίζουμε. Ας είναι τζιαί με κανένα ορφοπούλι ;) Μπράβο φίλε για την κάρπωση, για τον "κυνηγό" που εσυνάντησες ούτε καν να σε απασχολεί...
Να σαι καλα Μαριε μου...επερασεν μου πιλε ο "τυπος"..λλιον η ταλαιπωρία εχτες, λλιον η αυπνοια εβιδωθηκα :D ...τα ψαρκα να περιμενουν προς το παρον. Ψαρεματα απο τον αλλο μηνα με την εναρξη του πρωταθληματος ψαροτουφεκου...φασσες για την ωρα ;)
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ωραίος φίλε Παντελή!!

Πάντα καλά να περνάς φίλε μου! :D
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Ο Σολονας μας κοπελια που εχαθηκε?Καρτερω που τα εχτες να δω κανενα βιντεο του και εν χασιμιος...εν το πηρε πρεφα οτι εγυρισε η μερα :)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΕΚΑΛΟΜΑΘΕΤΕ..ΑΑΑΑΑ :D

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΧΑΜΕΝΟ.....ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΟΥ :D

ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ...ΕΠΟΜΙΖΩ,ΤΡΑΒΩ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΕΚΡΟ...ΚΑΝΩ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΡΙΞΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΧΑΡΑΔΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ..ΛΕΩ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΧΩΡΑΦΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΘΩ....

ΟΠΩΣ ΕΠΕΦΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΟ 1Μ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑΔΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΜΟΥ....ΟΥΤΕ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΗΝ ΨΑΞΩ :roll:

ΕΙΔΑ ΠΟΥΛΙΑ...ΑΛΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΥΨΟΣ...ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ :P
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

:) Το φασσαρη καμνει τον η προσηλωση στο συγκεκριμμενο θηραμα φιλε.... ειτε 1 παιξει ειτε 41 ;)[/quote]
Θα πω LIKE σε αυτη τη δηλωση!με βολευει αφανταστα τωρα τελευταια!!!! :lol: :lol:
που θα παει ομως δεν θα καταφερω να βρεθω στην πορεια τους?!
παρεπιπτοντως εχει βαλει κανενας στο οπλο του την ταινια παραλλαγης που βγαινει και πλενεται μετα?
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

kanaris έγραψε::) Το φασσαρη καμνει τον η προσηλωση στο συγκεκριμμενο θηραμα φιλε.... ειτε 1 παιξει ειτε 41 ;)
Θα πω LIKE σε αυτη τη δηλωση!με βολευει αφανταστα τωρα τελευταια!!!! [emoji38] [emoji38]
που θα παει ομως δεν θα καταφερω να βρεθω στην πορεια τους?!
παρεπιπτοντως εχει βαλει κανενας στο οπλο του την ταινια παραλλαγης που βγαινει και πλενεται μετα?[/quote]

Φιλε εδοκιμασα το εγω.Μπορειςνα καμεις την δουλεια σου στο κοντακκι αλλα στις καννες θα εχεις προβλημα, τουλαχιστον εγω ειχα με την καλυψη της γραμμης, πρωτης ακιδας κλπ...καποιοι χρησιμοποιουν την ταινια και βαζουν βερνικι απο πανω
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Καλημέρα σας λεβέντες,

Ανοίγω τα μάτια μου το πρωί και ακούω το υπέροχο κλάμα της. Κοιτάζω και την βλέπω απέναντι μου να κάθεται ατάραχη πάνω στη ταράτσα του γείτονα και να με βλέπει σαν να μου λέει "μα που εχάθηκες ρε αχάπαρε τώρα τελευταία?"...

Φτάνω στη δουλειά με τη σύζυγο, μπαρκάρω και τη βλέπω να περνά στα 20μ πάνω από το κεφάλι μου και να προσγειώνεται μπροστά μου σε ένα κάγκελο δίπλα από ένα μικρό χώρο με γρασίδι και 3 κέδρα. Και τούτη με κοίταζε με τα υπέροχα της μάτια και προς στιγμή έμεινα αποσβολωμένος. "Άτε ρεεεεεεεεε!", ακούω τη σύζυγο να φωνάζει, "εν να κατεβείς οξά εν να μας αφήκεις δαμέ? Ποιάν εν που θωρείς τζιαί έσβησες?". Που να της εξηγώ τώρα... :roll:
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

MARIOSE έγραψε:Καλημέρα σας λεβέντες,

Ανοίγω τα μάτια μου το πρωί και ακούω το υπέροχο κλάμα της. Κοιτάζω και την βλέπω απέναντι μου να κάθεται ατάραχη πάνω στη ταράτσα του γείτονα και να με βλέπει σαν να μου λέει "μα που εχάθηκες ρε αχάπαρε τώρα τελευταία?"...

Φτάνω στη δουλειά με τη σύζυγο, μπαρκάρω και τη βλέπω να περνά στα 20μ πάνω από το κεφάλι μου και να προσγειώνεται μπροστά μου σε ένα κάγκελο δίπλα από ένα μικρό χώρο με γρασίδι και 3 κέδρα. Και τούτη με κοίταζε με τα υπέροχα της μάτια και προς στιγμή έμεινα αποσβολωμένος. "Άτε ρεεεεεεεεε!", ακούω τη σύζυγο να φωνάζει, "εν να κατεβείς οξά εν να μας αφήκεις δαμέ? Ποιάν εν που θωρείς τζιαί έσβησες?". Που να της εξηγώ τώρα... :roll:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΙΕ ΜΟΥ!!!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ..............ΕΝ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥΤΗ ...ΕΝ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Εσένα εσυνάφερνα σε εψές. Είπαμε να σε επισκεφτούμε μέσα σε τούτες τες μέρες. :D

ΥΓ: Κάμε κάτι διότι θα σου την φαν την αγάπη σου! Τωρά που εκοίταξα κάτω έσιει τζιαί 2-3 αρσενικές δίπλα της... :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”