EN ΕΙΠΕ ΜΑΝΑ ΦΙΛΕ ΣΠΥΡΟ!!!spyrosspyrou851 έγραψε:Ωραίος! Όπως την μάππα που έππεσε!skimis έγραψε:ΒΑΡΤΕ ΤΟ 1080P!!!
![]()
Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
-
- Full Member
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- Pathfinder
Ωραιος φιλε skimi 

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Panmoy
- Full Member
Μετα απο τοσα χρονια εμπεριων μεσα στα βουνα και ακομα καποια πραματα με αφηνουν αφωνο...καθομαι στο ποστο μου και χτυπω μια φασσα σε οριακη αποσταση η οποια παει και πεφτει σεκκα στο απεναντι πλευρο πανω στην ακρη του γκρεμου. Για να περασω απεναντι ουτε λογος..οσες φορες το επιχειρησα εχασα τες ωρες μου και τη διαθεση μου. Θωρω 100 μετρα πιο πανω που το κοψιμο εναν συναδελφο να στέκεται και φωναζω του..."ρε φιλε, επεξα μια φασσα πουκατω σου τζαι πηγαινε πιαστην...εν κριμα να μεινει μες το βουνο. Πραγματικα εκαμα το με ουλλην μου την καλη διαθεση. Εκαυτευθηνα τον με ακριβεια τζαι ηβρε την αμεσως. Εβαλεν την μες την βουρκα τζαι ισιωσε πανω...ουτε φαουσα ουτε σπασμο....ουτε ενα θενκιου
Ρε συναδελφε αν εισαι του φορουμ τζαι θκιαβαζεις το ποστ τουλαχιστον ελπιζω να το ειπες πουμεσα σ γιατι ακομα εν το χωνευκω....

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Panmoy έγραψε:Μετα απο τοσα χρονια εμπεριων μεσα στα βουνα και ακομα καποια πραματα με αφηνουν αφωνο...καθομαι στο ποστο μου και χτυπω μια φασσα σε οριακη αποσταση η οποια παει και πεφτει σεκκα στο απεναντι πλευρο πανω στην ακρη του γκρεμου. Για να περασω απεναντι ουτε λογος..οσες φορες το επιχειρησα εχασα τες ωρες μου και τη διαθεση μου. Θωρω 100 μετρα πιο πανω που το κοψιμο εναν συναδελφο να στέκεται και φωναζω του..."ρε φιλε, επεξα μια φασσα πουκατω σου τζαι πηγαινε πιαστην...εν κριμα να μεινει μες το βουνο. Πραγματικα εκαμα το με ουλλην μου την καλη διαθεση. Εκαυτευθηνα τον με ακριβεια τζαι ηβρε την αμεσως. Εβαλεν την μες την βουρκα τζαι ισιωσε πανω...ουτε φαουσα ουτε σπασμο....ουτε ενα θενκιουΡε συναδελφε αν εισαι του φορουμ τζαι θκιαβαζεις το ποστ τουλαχιστον ελπιζω να το ειπες πουμεσα σ γιατι ακομα εν το χωνευκω....

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΕΓΕΜΙΣΕ Η ΦΟΥΧΤΑ ΣΟΥ...ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥΛΙ...ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ...7.5 ΝΟΥΜΕΡΟ,ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΥ ΜΕΣΑskimis έγραψε:ΒΑΡΤΕ ΤΟ 1080P!!!

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΕΞ..ΕΝΑ ΠΟΥΛΙ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΥΛΙPathfinder έγραψε:Σχεδον παπαγαλος παλε...χαμενα τα πουλια και οσα ειδα (8-10 συνολο σε 2 τοπους) παρα πολυ φοβισμενα και δεν εκοντευκαν...υγεια ομως εννε?;)

- Pathfinder
Εννα σου την φερω ρε μεν καμνεις ετσι για μια φασσαSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Panmoy έγραψε:Μετα απο τοσα χρονια εμπεριων μεσα στα βουνα και ακομα καποια πραματα με αφηνουν αφωνο...καθομαι στο ποστο μου και χτυπω μια φασσα σε οριακη αποσταση η οποια παει και πεφτει σεκκα στο απεναντι πλευρο πανω στην ακρη του γκρεμου. Για να περασω απεναντι ουτε λογος..οσες φορες το επιχειρησα εχασα τες ωρες μου και τη διαθεση μου. Θωρω 100 μετρα πιο πανω που το κοψιμο εναν συναδελφο να στέκεται και φωναζω του..."ρε φιλε, επεξα μια φασσα πουκατω σου τζαι πηγαινε πιαστην...εν κριμα να μεινει μες το βουνο. Πραγματικα εκαμα το με ουλλην μου την καλη διαθεση. Εκαυτευθηνα τον με ακριβεια τζαι ηβρε την αμεσως. Εβαλεν την μες την βουρκα τζαι ισιωσε πανω...ουτε φαουσα ουτε σπασμο....ουτε ενα θενκιουΡε συναδελφε αν εισαι του φορουμ τζαι θκιαβαζεις το ποστ τουλαχιστον ελπιζω να το ειπες πουμεσα σ γιατι ακομα εν το χωνευκω....
![]()
![]()

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Panmoy
- Full Member
Πιστεψε με εννεν για τη φασσαPathfinder έγραψε:Εννα σου την φερω ρε μεν καμνεις ετσι για μια φασσαSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Panmoy έγραψε:Μετα απο τοσα χρονια εμπεριων μεσα στα βουνα και ακομα καποια πραματα με αφηνουν αφωνο...καθομαι στο ποστο μου και χτυπω μια φασσα σε οριακη αποσταση η οποια παει και πεφτει σεκκα στο απεναντι πλευρο πανω στην ακρη του γκρεμου. Για να περασω απεναντι ουτε λογος..οσες φορες το επιχειρησα εχασα τες ωρες μου και τη διαθεση μου. Θωρω 100 μετρα πιο πανω που το κοψιμο εναν συναδελφο να στέκεται και φωναζω του..."ρε φιλε, επεξα μια φασσα πουκατω σου τζαι πηγαινε πιαστην...εν κριμα να μεινει μες το βουνο. Πραγματικα εκαμα το με ουλλην μου την καλη διαθεση. Εκαυτευθηνα τον με ακριβεια τζαι ηβρε την αμεσως. Εβαλεν την μες την βουρκα τζαι ισιωσε πανω...ουτε φαουσα ουτε σπασμο....ουτε ενα θενκιουΡε συναδελφε αν εισαι του φορουμ τζαι θκιαβαζεις το ποστ τουλαχιστον ελπιζω να το ειπες πουμεσα σ γιατι ακομα εν το χωνευκω....
![]()
![]()

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Pathfinder
[/quote]
Εννα σου την φερω ρε μεν καμνεις ετσι για μια φασσα
[/quote]
Πιστεψε με εννεν για τη φασσα
εκουρτησες με...τζαι ειπα να μεν βαλλω φωτος
[/quote]
μπραβο λεβεντη μου...παντα τετοια...οι οπως κατι αλλους που βαλουν μια φασσα και λαλουν εν φασσαριες
Εννα σου την φερω ρε μεν καμνεις ετσι για μια φασσα

Πιστεψε με εννεν για τη φασσα

μπραβο λεβεντη μου...παντα τετοια...οι οπως κατι αλλους που βαλουν μια φασσα και λαλουν εν φασσαριες

- spyrosspyrou851
Pathfinder έγραψε: